Et lite livstegn

Ting er vanskelig, veldig vanskelig. Tenkte jeg bare skulle gi fra meg et lite livstegn. Neste blogginnlegg kommer når jeg er klar for det. Så om det er om et par timer, ikveld eller 3 dager til.

Er litt ekstra sliten etter nesten 6 timer på legevakta i natt. Informasjons møte jeg egentlig skulle på idag ble ikke noe av, og er alt er bare kaos inni meg. 

Ta godt vare på dere selv! ♥ 
– happypain

11 kommentarer om “Et lite livstegn

 1. Pass godt på deg selv, vennen, du er så utrolig sterk. ❤ Vondt å høre at ting ikke går bra, for jeg ønsker så veldig at ting skal bli lettere for deg, du fortjener ikke alt dette du må gå igjennom.. Kunne ønske jeg kunne vært hos deg, og fått bort alt det vonde ved å gi deg en veldig stor klem.
  Sender mange, mange varme klemmer og tanker, du er i tankene mine hele tiden. ❤

  Liker

 2. Huff, liker ikke å høre at du har det så vanskelig for tiden. Du fortjener å bli lykkelig, søte deg. Men du er sterk, så fortsett å kjempe! Jeg heier på deg<3 Sender masse, masse, masse varme tanker og klemmer, som jeg håper du kjenner<3 Pass på deg selv<3

  Liker

 3. Vennen<3 Tenker masse på deg! liker ikke å høre at ting og dagene er så vanskelig for deg! For det fortjener du virkelig ikke. Men vi er her uansett, om du kommer tilbake om 1 dag eller 1 uke! Stå på, selv om alt er mørkt og jævli, så skal du komme deg gjennom dette ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s