11 kommentarer om “Counting all the assholes in the room, well I’m definitely not alone.

 1. Eg har d ganske smertefullt nå:( har miste den personen som betydde alt for meg<3 han va livet mitt<3 pusten min<3 glede min<3 lykken min<3hjerte mi<3mn han har snudd ryggen sin t meg nå…eg føle meg så forlat… d e ingen som kan forstå smerten min:( for ingen uden om oss 2 visste at me va samen:( d e komplisert mn me måtte holde kjærlighetå vår skjult<3mn nå har han forlat meg:( d føles som heile verden e imot meg…eg vet isje ka eg ska jer…elle kor eg ska gåå..eg e nær å ta livet mitt…klare virkelig isje denne smerten!! skrive dette her e fordi at eg vil gjerne fortele dg om dette:( eg har familie mn eg kan isje fortele dem at eg har hatt kjæreste..d e ingen eg kan fortele om smerten min t..d e ganske komplisert..så eg håbe du forstår…derfor tenkte eg å fortele d t dg<3

  Liker

 2. ?:
  Kjære fantastiske deg 😦 ❤
  Når jeg leste denne kommentarene var det første jeg tenkte; shit! henne skulle jeg så utrolige gjerne vært hos nå. Holdt rundt deg og fortalt hvor utrolig betydningsfull du er! ❤
  utrolig vondt å miste en man har så kjær.. jeg har selv gjort det, å vet kanskje bittelitt av hva du føler, men nå er det ikke meg som er viktig.
  Jeg skjønner faktisk at du har tanker om å ta livet ditt, jeg skjønner virkelig det.. men kjære deg! selvom du ikke ser noe lys i tunnelen, så skal ting bli bedre ❤
  Vist du ikke vil leve for din egen skyld, så lev for min! jeg har troen på deg, og vil alltid være her for deg. Livet kan være en sant hælvette noen ganger, livet er urettferdig. Og ikke alle er utdelt et liv på rosa skyer.
  Du fortjener så utrolig mye bedre vennen, og det at du ikke kan fortelle noen om smerten du føler.. må være helt forferdelig. Å holde smerten inne for seg selv er en steintøff jobb.
  Det står stor respekt av at du skriver dette til meg, det er et skritt i riktig retning!! ❤
  jeg vet selv at denne setningen er tøff å høre ; ting vil ordne seg til slutt. Fordi man føler seg ikke tatt på alvor i det hele tatt, men du skal vite at det forstår jeg utrolig godt. Har selv hørt den setningen gud veit hvor mange ganger.
  Jeg sender deg masse, masse varme klemmer og tanker til deg ❤ og minner deg på at du kan sende en mail til; happypain@hotmail.com.
  stå på kjære du ❤

  Liker

 3. Det er når vi begynner å ta vare på hverandre at livet begynner å make sense……det er i empatien og i trøsten og i samhørigheten og kanskje også kunnskapen om felles smerte man kan lære seg å leve med sårene…..greie å stå i det vonde og være takknemlig for at som tilhører relasjonenen…..stå på begge to…..klemz Dev :-)))

  Liker

 4. Anonym:
  Dine kloke ord gjør alltid godt, særlig siden jeg vet om den livserfaringen du har. Det står det stor respekt av.
  Tusen takk kjære du, stå på du og! 🙂 ❤

  Liker

 5. kjære dg 🙂
  eg har send email te dg men ikje fått svar så eg tenkte eg skulle kommentere. eg syns synd på deg som slite. eg sko ønska eg kunne gjort dg friske liksom nå…. eg vil liksom ikje at du ska ha d så vondt. eg slite sjølv så pass så mye som du gjer.. men eg får hjelp og det e eg glade for at du og får.. eg ville bare du sko veda at eg tenke på dg og følge me bloggen din kver dag ❤
  klem fra meg ❤

  Liker

 6. Minner meg om eksen min, spesielt den linja etter overskriften din ; nå er ikke jeg den beste i engelsk – og jeg orker ikke bla frem google transelate men jeg skal prøve ; your a liar, your a cheater, your a fool ; p ehehe, hate her 🙂

  Liker

 7. anonym:
  Tusen takk for veldig koselig og oppmuntrende kommentar! ❤
  Jeg beklager vist du ikke har fått svar på mailen, send den gjerne på nytt!
  stor klem fra meg og ❤ – ta godt vare på deg selv!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s