Jeg har lyst til å..

Jeg har lyst til å slå.
Jeg har lyst til å sparke.
Jeg har lyst til å skrike.
Jeg har lyst til å blø.
Jeg har lyst til å bli sett.
Jeg har lyst til å bli hørt. 
Jeg har lyst til at du skal forstå. 

– happypain

15 kommentarer om “Jeg har lyst til å..

 1. Eg har sent mail t deg. mn har isje fått svar…mn uansett så føle eg meg så sliten..så leei…at eg vil skrike!! skrike denne smerten ud av meg…beklage viss d isje e greit for dg at eg skrive d eg føle her…mn dette e dn einaste plassen som eg kan fortele om smerten min<3
  mine søvnløse øyner dør itte d vakre ansiktet hans. mine lepper tørke itte di silke myke leppene hans. hjerte mitt dør av smerten itte kjærlighetå hans….eg sulte ihell itte han..<3alt va så fantastisk..mn plutselig blei alt ABSOLUTT alt forandre…di vakre regnbu fargene blei forandre t triste gråe vonde farger….eg føle isje eg høre t i denne verden…eg føle meg så einsom
  eg har d veeeldi vondt!! vil vekk herifrå t ein plass dr ingen kan jer meg vondt.. dr ordet smerte isje finnes…dr eg kan skrike alt d vonde ud av meg å starte på nytt…
  eg smile å ler…mn ingen kan se d eg føle inni meg…innivendig e eg i ein krig ..ein krig som tar knekken på meeg…..fra alle sider…. 😦 😦 ;( ;(
  eg vet isje ka gale eg har mot han. eg jor alt eg konne for at han ska vær gla. for at han ska ha d bra sammen me meg…. eg jor d beste eg konne
  mn eg vet isje…kofor han jor d….
  men eg elske han ennå<3 å vil alltid elske han<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s