14 kommentarer om “Ukens sitat/motto; Uke 33

 1. hei..kom tilfeldig over bloggen din da jeg lette etter et bilde på google,som jeg skulle ha med i et innlegg.har sittet å lest masse på bloggen din nå..Å må si jeg virkelig liker bloggen din.Skjønner akuratt hva du går igjennom.Jeg dreiv med selvskading før,å hadde en orgentelig mørk periode,hvor jeg ikke klarte å spise,eller gå ut av senga.alt jeg klarte var å gråte,stenge meg inne å kutte meg selv.men idag er jeg en helt annen person.å ingen vil kjent meg igjen.jeg har venner,er ute,spiser,å gjør vanlige ting.så..ikke gi opp håpet.en dag kommer du til å se lyset i tunnelen.jeg var så dypt nede at jeg prøvde selvmord.men se på meg nå!jeg er en helt annen person.så for siste gang..jeg har vært der du har vært jeg å,å vet ossen det er.men aldri gi opp.for en dag,finner du veien ut av mørke 🙂 lykke til videre! dette klarer du 🙂

  Liker

 2. Tenke veldi møje på deg «happypain» stå på<3 taak for støtten din<3 men eg lurte på om du kan hjelpe meg<3 eg har forsatt eit håb<3 eg vil gjerne prøve å vinne hjerte hans ijen<3så eg håbe du kan gje meg råd om koss eg kan jer d<3trenge virkelig hjelp<3 håbe på positiv svar fra deg<3<3
  Alle dåkk andre som kommentere vil eg å gjerne ha hjelp av<3
  EG ELSKE HAN<3 Så plis hjelp meg<3eg klare isje å leve uden han<3 Å eg ska kjempe vil isje gje meg<3 eg vil gjerne vise han at eg føle ekte kjærlighet for an<3 men vet isje koss eg ska klare d ❤ når han isje vil snakke me meg……men plis hjelp meg<3<3

  Liker

 3. Takk for kommentaren på min blogg,…er alltid koselig å få kommentarer,..og jeg svarer alltid de som kommenterer på min blogg.Og jeg kommenterer også innlegg som mine venner legger ut,…og er kansje 3 av 60 som kommenterer igjen,..er litt surt,..men bryr meg ikke om det,..det som irriterer meg ,..er at jeg tror mange legger til venner ,..fordi de vil ha venner og bare kommentarer tilbake selv,..derfor vurderer jeg å slette mange av de jeg har og heller legge til blogger som virkelig intreserer meg 🙂
  Koselig blogg du hadde her:) Ha en flott dag videre 🙂

  Liker

 4. Sant ! Så fryktelig sant !!
  Men jeg savner deg noe så innmari nå !!! ❤
  Hvor blir du av ?! ❤
  Take care, "Happypain" <33

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s