Du var mitt alt

Du var den som alltid hadde en varm armkrok.
Du var den som alltid spurte om jeg ville være med til byen eller gå på kino.
Du var den som alltid ville spandere middag på meg.
Du var den som alltid hadde et smil på lur.
Du var den som kunne ligge våken for å høre at jeg pustet.
Du var den som kunne skulke skole for å være med meg.
Du var den som aldri ble lei av å ligge å holde rundt meg. 
Du var den som alltid var der og tørket tårene mine.
Du var mitt alt. 
Vet du det?

 – happypain

19 kommentarer om “Du var mitt alt

 1. ååå 😦
  Jeg har også hatt en sånn «du var mitt alt»-person. Men mistet kontakten etter en krangel. Var helt grusomt.. Alt ble utrolig tomt og vondt uten denne personen.
  Etter mange månder fikk vi skværet opp og da gråt jeg av glede… men det ble aldri det samme vennskapet igjen… er trist egentlig!
  Håper du er ok! ❤
  Klem! :*

  Liker

 2. Vet absolutt hva du mener og jeg har selv vært der..
  Det var helt forjævelig, fordi alt var min skyld.. Men da vi skværa opp, ble jeg overlykkelig, men vi har ikke lenger det samme vennskapet… =(
  Jeg håper at vi kommer til å bli venner for alltid og at noe sånt aldri skjer !! ❤
  Take care, jenta mii !! <333

  Liker

 3. Jeg kjenner igjen det der så utrolig godt! Jeg stolte på han og han var den eneste jeg stolte på og jeg fortalte han alt. Jeg så på han som en blanding av god kompiss og bror og jeg trodde virkelig han var en som brøy seg om meg og som ville være der for meg, hjelpe meg ut at mitt lille sorte hull, og han klarte, han fikk meg ut av det lille hullet og jeg stolte til slutt på han 100%, men selvfølgelig var han ikke til å stole på! Jeg hadde tatt noe for å slappe av og fylte på med noen dråper alkohol, om det var noe i den vet jeg ikke, men jeg ble fjern og borte og det eneste jeg hadde i livet, som jeg stolte på og som jeg lot slippe innenfor «muren» min, og når jeg lå der og var fjern og usikker på hva som egentlig skjedde så utnyttet han det! Han så en mulighet til å få seg et knull til tross for at jeg flere ganger bad han å la være. Han gjorde seg ferdig, og gikk. 15 min senere fikk jeg en melding om at han ikke ville ha noe følelser inn i bildet, det var bare en vennetjeneste. En vennetjeneste!!? Hvordan kan noen kalle det en vennetjeneste?? Jeg har aldri følt meg så svikta og brukt som den natta og hver gang jeg får flashback så kommer de følelsene veltende over meg, også forventer folk at jeg skal gå på skolen hver dag og fungere som alle andre på min alder, men jeg klarer det ikke!
  Jeg klarer ikke å være normal, jeg klarer ikke følge med på skolen når læreren spør meg om ting hvis han spør om det mens jeg sitter bak i klasserommet og prøver å samle meg nok til at folk ikke skal merke at jeg gjenopplever den natten for noen år siden.
  Det har gått tid, men jeg er ikke over det og når plutselig hele familien går imot meg fordi jeg vil at de skal måtte ta konsekvensene av det de har gjort så føler jeg meg så lost.
  Men det er i allefall ikke et vannskap jeg er interessert i å få tilbake, i og med at han over hodet ikke bryr seg om meg så kan det være det samme…. :/
  Beklager rotete kommentar…

  Liker

 4. d va veldi vakkert<3 eg prøve å vinne hjerte t ein gutt<3 me har slått opp men eg har forsatt sjanse t å vinne an tebage….kan du plis hjelpe meg???ka ska eg jer?elle koss eg ska jer d pliss…..HJELP!!!!!

  Liker

 5. missanxiety:
  Veldig sant! passer jo egentlig ganske bra iforhold til det innlegget jeg kommenterte på bloggen din. Det ER skikkelig skummelt at en person kan bety så mye for deg. Livet blir så tomt.. tror du vet hva jeg snakker om.
  Stå på kjære – er her for deg ❤

  Liker

 6. Pain ! </3:
  Awwwh 😦 det er så vondt når sånne ting skjer. Det blir liksom aldri det samme nei 😦
  Jeg vil at vi skal være venner for alltid – FOR ALLTID<3 du er i tankene mine hver dag, jeg er kjempe glad i deg, og husk; Ta så godt vare på deg selv som du makter og klarer ;* <3<3

  Liker

 7. Anonym:
  Kjære anonym. (Svarer nå på innholdet på flere av kommentarene dine)
  Jeg har sittet her nå en stund og lurt på hva jeg skal skrive til deg. Jeg kommer ikke på noe som virker veldig lurt, eller genialt.
  Kjærlighet mellom to mennesker er noe helt spesielt, som ikke kan erstattes med noe annet. Jeg skjønner du må ha det skikkelig tungt.
  Når jeg tenker meg om sitter jeg egentlig i samme fella selv. Og vet ikke helt hvordan jeg skal komme meg ut.
  Jeg kan dessverre ikke gi deg noe bedre råd enn å være deg selv. Stå for hva du mener, ikke la han forandre deg. Ikke la han presse deg.
  Var det riktig av deg å gjøre det slutt?
  Vist du virkelig har sterke følelser for denne gutten – så snakk med han. Sett deg ned og prat ordentlig med han. Fortell han hva du føler, og hvor sterkt det går inn på deg. Fortell hvorfor du gjorde det slutt, hva du følte og mente.
  Jeg er dessverre ikke noe ekspert på det feltet i det hele tatt. Og jeg vet at rådene jeg kommer med er vanskelig å gjøre. For jeg har nettopp prøvd dette selv, så utrolig mange ganger.. kjærlighet er fantastisk – men også det som gjør vondest – sometimes – .
  Stå på. Så krysser jeg både fingre og tær for at dere klarer og snakke og rydde opp i dette sammen. Sender mange varme klemmer til deg ❤

  Liker

 8. Mat, helse og velvære:
  Når jeg leste denne kommentaren fikk jeg skikkelig vondt inni meg. Det er så vondt å føle seg så lurt og brukt. Man blir liksom så liten og teit. Jeg skulle ønske jeg kunne være der, holde rundt deg og fortelle hvor betydningsfull du er.
  Og den såkalte «vennetjenesten» han snakker om – er det mest hjerteskjærende jeg noen gang har hørt.
  Det å føle seg så viktig og sett av en person er så godt.. det er noe alle trenger tror jeg. Jeg kan ikke engang forestille meg hvor stor smerten din må ha vært – og forsatt er!! Det er helt utrolig hvordan en gutt kan bruke deg så sleipt bare for å få seg et knull. Jeg tror gutter ofte er altfor keen på sex, og glemmer at en stor del av sex er følelser (!!). Det du beskriver er jo voldtekt, og det gjør så vondt å høre 😦
  Får du noe hjelp til å bearbeide traumene dine?
  Jeg skjønner jævlig godt at du ikke klarer og følge med på skolen og gjøre andre hverdagslige ting, som andre tar som en selvfølge. Har selv sånne flashbacks, og vet hvor jævlig det er.
  Du fortjener så utrolig mye bedre enn dette vennen.. jeg håper at du kan bruke denne bloggen til å få luftet litt følelser som jeg jo ser du har gjort her.
  Jeg er her vist du trenger meg – happypain@hotmail.no.
  Sender masse masse masse varme klemmer og tanker ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s