Høst

Ifølge kalendren er nå sommeren offisielt over. Det er høst. 
Høst er min yndlingsårstid. Før var det beste jeg visste å gå turer når det var blitt mørkt. Kunne kle på meg tykke gensere og sjerf. Se bladene skifte farge og falle ned som de sier » nå har vi gjort vårt». Verden blir plutselig litt mørkere, litt mer min stil. Jeg liker mørket. Jeg liker at verden viser den mørke siden av livet også, at det ikke alltid er skinnende sol og rosa skyer du kan fly på. Jeg liker å se at det blir tidligere mørkt ute. Jeg liker å se at ting forandrer seg, når det føltes som livet er satt på vent. 


(bilde tatt av det «fine» været som har vært de siste dagene)

– happypain

15 kommentarer om “Høst

 1. Jeg liker vinteren bedre da.
  Men jeg er enig i at høsten er veldig koselig. Når det er mørkt, men ikke nødvendigvis dritkaldt enda. Eneste det at høsten varer ikke nødvendigvis så lenge her i nord.

  Liker

 2. Jeg var også veldig glad i mørket før, når jeg slet mye med angst og depresjon, men ettersom ting har blitt bedre og jeg liker å være ute, være aktiv, er stolt av kroppen min, mm. så har jeg blitt mer glad i sommeren! 😀

  Liker

 3. Vi er litt like vi to, «Happypain» =) Vi liker begge mørket, vi har samme musikksmak, vi er like glad i hverandre =D ❤
  Men det er hyggelig å høre at høsten "gleder" deg på en måte ❤
  Stå på jenta mii !!! <33

  Liker

 4. Pain ! </3:
  Vi er veldig like ja, det er jo noe som er helt supert!!
  høsten er en bra tid ❤
  Stå på du og jenta mii, selv om jeg ikke alltid er like lett å holde kontakten med på telefonen – så er du så utrolig mye i tankene mine!! kjempe glad i deg vennen, ta godt vare på deg selv! ❤

  Liker

 5. Mat, helse og velvære:
  Det er nok lettere å velge farge og stil etter hvordan man føler seg ja. Utrolig bra og høre at ting har løsna seg litt. Og at du idag klare og å nyte livet på en helt annen måte ! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s