Jeg er et menneske jeg og.

Jeg har alltid fått høre at jeg er så utålmodig, at ting tar tid. 
Jeg har ventet. Jeg har prøvd å fortrenge. Jeg har jobbet så hardt jeg kan. Jeg har gjort alt som står i min makt.
Men også jeg har grenser. 
Jeg kjenner når nok er nok.
Jeg har alltid holdt fast i håpet. I staheten. Men jeg har grenser. Jeg er ikke den jenta som alle ser. Jeg er ikke den robuste og sterke jenta jeg prøver å være. Jeg ser forundret opp på deg da du sier « dette klarer du, kom igjen! ». Ser du ikke jenta bak maska? Har jeg virkelig glidd så godt inn i rollen som glad og førnøyd jente?
Jeg har tålt masse dritt i livet mitt. Men jeg HAR grenser. Jeg syntes du skal være forsiktig med å forvente for mye av meg. Vet du at du kan pushe meg det siste skritte utafor stupet? Ved å legge et så stort ansvar over i mine skambelagte og slitne hender. Jeg har faktisk grenser på hvor mye jeg kan takle. Jeg er ikke noe supermann.Jeg har begrensninger. Er du virkelig så naiv? 

Jeg er utenfor stupet før du i det hele tatt har snudd deg.

– happypain

22 kommentarer om “Jeg er et menneske jeg og.

 1. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver, det skal du vite.
  Samtidig så skal du OGSÅ vite at du vil klare deg. Jeg klarer meg og jeg har slitt KJEMPEMASSE i mine tidligere år ( fra 16 og til nå ), verst var det i tenårene, men ting vokser av etterhvert, man blir erfaringer rikere og man vokser. Det er så vanskelig å høre på sånt når man sitter i det, jeg har enda mine dager hvor jeg tenker, hva FAEN vet du om jeg vil klare meg videre? Hva vet DU om at jeg kan klare dette ansvaret? Men utrolig nok så vil man klare det man setter seg for som mål å klare. Små mål er bedre enn ingen mål!
  SV: Takk for det 🙂 Har vært en hektisk arbeidsuke og nå føler jeg for å slappe av.
  Og slik jeg ser det, sleng beina dine på bordet du også, koble ut alle tanker og slapp av. Du fortjener du du også.
  GOD HELG!!! Hang in there 🙂

  Liker

 2. Søte deg «Happypain». Jeg vil si, atter en gang, at jeg er her for deg. Du skal ikke nøle med å ta kontakt, det håper jeg du vet. Så håper jeg så inderlig at det ordner seg for deg snart, fordi det fortjener du.<3
  Vi skal greie dette sammen. Skulle ønske jeg kunne gi deg en god og lang klem og si det til deg, men det kan jeg ikke.<3
  Sender masse varme tanker og klemmer til deg, kjenner du det?<3<3<3

  Liker

 3. Du skriver så pent! Jeg misuner deg av hvor flink du er på å skrive. Du har et talent og jeg syns du burde bruke det til noe godt i livet! Lag en novelle(bok?) om livet ditt, det du har i tankene og det du vil si til andre som også sliter. Jeg ville kjøpt novellen med en gang!
  Bare et forslag! ;3

  Liker

 4. Ååh, det er så urettferdig det her – ikke bare at du har det så vondt, men at det hvertfall føles ut som om jeg ikke kan gjøre noe for å hjelpe deg 😦 Jeg er så stolt over deg, for du er så sterk, og jeg må bare få si det, selv om du kanskje føler det er feil og ikke liker å høre det… Du er så fantastisk, kjære deg. Jeg finner ikke ord, engang. Skulle ønske jeg kunne holde rundt deg og trøste deg eller noe, men jeg gjør det i tankene! *Klemme*
  Sv: Ååårh, tusen takk, søta. ❤

  Liker

 5. Jeg kjenner meg igjen i det aller meste du skriver, kanskje spesielt i dette innlegget. Det er hardt å takle for mye press og ansvar, i hvert fall når man har mye i hodet fra før. Håper du kommer deg gjennom dette ♥

  Liker

 6. Et skritt av gangen mot riktige vei.
  Jeg håper virkelig at du skal klare deg. Jeg heier på deg, selv om jeg ikke ofte viser det.
  Jeg innser at man burde vise oftere til medmennesker akkurat hvor mye man bryr seg, og jeg skal gjøre mitt beste, selv om mine ord er svake og veldig kronglete til tider.
  Glad i deg~<3

  Liker

 7. Jeg skjønner det.. Jeg snakker om mine opplevelser for å hjelpe andre som har det vanskelig selv. Jeg prøver å få folk til å forstå at dem ikke er de eneste i verden som har det vanskelig, skjønner 🙂
  Jeg hadde en blogg før denne, men den skrev jeg egentlig bare mest på. Jeg sluttet den andre bloggen pga skrivevanskene mine (jeg ble lei) det var noen mennesker som klagde på skrivingen min, så uansett om jeg prøvde mitt beste på å skrive. Skrivevansker/ lærevansker har jeg alltid hatt, men jeg har blitt mye bedre oppgjennom årene ❤
  Jeg skjønner ikke hvorfor folk vil klage, så nå har jeg denne videobloggen min hvor jeg snakker om ting 🙂
  Den videobloggen har jeg lest inn for lenge siden egentlig, men jeg vil dele det inn med andre 😉

  Liker

 8. Jeg håper så gjerne at du klarer deg! Jeg håper at du får det kjempe bra snart! du fortjener ett godt liv, vær så snill og ikke gi opp håpet<3 Ville gjort alt for deg… det hører ut som noe jeg bare skriver det, men jeg mener det, helt seriøst! Folk snakker, folk dømmer… livet kan være forferdelig, jeg vet det. Men det eneste jeg kan gjøre er og skrive at du ikke må miste håpet! ❤
  En stor klem fra meg! <33

  Liker

 9. ut i fra bloggen din har jeg inntrykket av at du er en av verdens mest fantastiske personer, og jeg vet du har jobbet hardt for å klare og være her du er i dag og leve, det er synd at noen tar det for gitt:/ og gir deg enda mer «ansvar» på en måte, når du bare trenger omsorg. Ble kanskje litt tullete skrevet, men åh ja vil bare at du skal vite at jeg heier på deg! du er en av styrkene mine, bare så du vet det! keep up the good work!!

  Liker

 10. Eira W.:
  Uff. Det du skriver er så sant… veldig glad for at du tok en tur innom bloggen – for jeg er veldig glad for at jeg fant bloggen din!! ❤
  Stå på vennen ❤

  Liker

 11. therese:
  Tusen takk for oppmuntrende kommentar!
  Det er sant det med at når du er midt oppi problemene virker det helt ufattelig at folk liksom skal forstå hvordan du har det, hva du takler osv.
  Selv med dine små tilbakefall må jeg si at – det er flott at ting har blitt litt lysere! du er nok en inspirasjon for mange som besøker denne bloggen.
  Tusen takk!! kanskje jeg skal unne meg et par timer med avslapning.
  Ha en kjempe fin kveld videre, klem fra meg 🙂

  Liker

 12. kjenner meg så alt for godt igjen, det er som om folk trr jeg er frisk bare fordi jeg er utskreven, men jeg er verre enn da jeg ble innlagt, men de tror det ikke fordi dde kan ikke se det.
  Skulle så gjerne ønske at jeg kunne vær der for deg, og hjelpe deg gjennom disse tøffe tider, men jeg er bare et barn jeg har ikke makt nok til å kunne hjelpe deg..

  Liker

 13. Eg kjenne meg igjen der. Stå på vennen, eg veit du e sterk ❤ Ditta skal du klare og komme deg igjennom, so skal eg og prøve ❤

  Liker

 14. Jeg er så fryktelig enig med deg og jeg kjenner meg så fryktelig godt igjen i det at jeg blir litt såra og forbanna ! Selvfølgelig ikke på deg, men på folk som forventer så mye av deg og f.eks. meg… Hvis det er snakk om foreldre, så forstår de ikke noe av det de vi sliter med og forventer så alt for mye av oss ettersom at vi er så unge og bla bla bla !
  Jeg skal si deg en ting: Hvis det blir for mye for meg, altså hvis folk på skolen sier en ting som kan irritere meg, da kan jeg virkelig sprenge… Det har skjedd en gang før, og forhåpentligvis håper jeg det ikke skjer igjen..Altså det skal ikke handle om meg nå, men bare sånn at et lite forslag…
  Men jeg forstår deg, «Happypain» ! ❤
  Derfor er jeg glad i deg og derfor kommer jeg alltid til å støtte deg jenta mi !! ❤

  Liker

 15. MfncnVideobloggen:
  Skjønner. Det kan ofte være greit å formidle ting på andre måter enn å skrive. Trist å høre at folk klagde på skrivingen din, syntes du skal få skrive uten å bli klagd på! og som jeg nå leser, syntes jeg du skriver bra! (:
  Du har en fin blogg – som handler om viktige temaer, og det står det stor respekt av. Stå på ! =)

  Liker

 16. silentpain:
  Takk kjære deg. Du er herlig! – og jeg vil alltid være her for deg og! du vet det? Akkurat nå kjenner jeg klemmene og tankene dine.. og sender masse masse masse varme klemmer og tanker til deg og ❤

  Liker

 17. worthless2:
  Tusen takk for alle tiders ord! Vist jeg virkelig er en av styrkene dine, er jeg faktisk veldig stolt av det! For du har klart deg så langt. Og jeg vet hvor vanskelig du har det.. du må være sterk som bare f!!
  Jeg heier på deg også vennen, ikke glem det!! masse tanker til deg ❤

  Liker

 18. Caroline:
  aww, det er du som er fantastisk vennen. Jeg er stolt av at jeg «kjenner» deg, og har gleden av å ha kontakt med. Sender masse masse varme klemmer og tanker ❤

  Liker

 19. Sarja Marja:
  Tusen takk, det varmet godt i hjertet.
  Jeg tror at det å vise hvor glad man egentlig er i personen hver dag. Men det kan som du nevner, være veldig vanskelig å få til noen ganger. Noen ganger vet man ikke hva man har før man har mistet det.
  Du, som har et hjertet av gull ❤ du viser nok kjærlighet til de rundt deg, mye mer enn du tror. Du er i tankene mine, klem! ❤

  Liker

 20. Malene:
  Skjønner så godt hva du mener.. igjennom det du formidler på bloggen. Skulle så gjerne vært hos deg å fortalt hvor betydningsfull du er!
  Du hjelper meg mer enn du tror!.. bare ved å være deg selv ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s