Ukens sitat/motto; Uke 34

Hvis en mann kan skape så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan skape sammen. 
 – Stine Renate Håheims, 22 Juli 2011.

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle skrive vise eller skape. Jeg har søkt litt rundt, og sett at begge delene er brukt. Men på intervjuet med Stine sier hun ;« If one man can create that much hate, you can only imagine how much love we as a togetherness can create». Så derfor valgte jeg å skrive «skape»». 

Jeg vil også igjen sende masse varme tanker og klemmer til min kjære kompis som forsatt ligger på sjukehus etter dramet på utøya. Jeg har dessverre ikke fått besøkt deg, av forskjellige grunner. Men jeg har sett bilder av deg. Jeg så både smerten i øyene dine, og dine ytre smerter. Du er i tankene mine, og jeg LOVER at jeg skal komme å besøke deg så fort jeg kan. 

happypain

15 kommentarer om “Ukens sitat/motto; Uke 34

 1. Det er jo egentlig helt sant da. Gikk og tenkte på de ordene en stund etter at jeg hørte de, og det er ganske utrolig at så «få» ord kan være så dype.
  Stå på<3

  Liker

 2. Jeg har selv ei venninne som ble skutt på utøya… Du har kanskje lest bloggen hennes? Hun lå på 1. plass en stund… utoyahelvette.blogg.no.
  Hun overlevde, heldigvis! Men er grusomt å se smerten hennes. Jeg merker at hun er forandret… at hun presser seg selv til å prøve og komme over det. Og jeg prøver å støtte henne, men er så vanskelig. For hvis du sier et eneste ord galt, er skaden skjedd…
  Trist å høre om kompisen din! masse varme tanker til han! Håper han blir bedre snart..! 😦

  Liker

 3. Kathrine:
  Hei vennen.
  Jeg har lest den bloggen. Men visste ikke at hun var vennina di.. beklager virkelig sorgen. Jeg håper av hele mitt hjertet at hun blir bedre. Og at smerten forhåpentligvis blir mindre, og aller helst borte!
  Tusen takk for fine ord – jeg skal ta de med til han, når jeg møter han!! ❤
  Stå på søta!

  Liker

 4. At noen i hele tatt kan tenke på å gjøre noen noe vondt, er for meg helt uforståelig, tragisk og trist.
  Vold har aldri noe godt med seg. Hat har ikke noe godt å føre.
  Igjen min venn, et utrolig flott innlegg fra deg. Du skulle bare visst hvor mye jeg skulle ønske å få møtt deg nå. Stor klem fra meg.

  Liker

 5. Lion:
  Tusen takk. Det setter han nok stor pris på. Og det gjør jeg og!!
  håper du har det bra og! så må du prøve å ta så godt vare på deg selv som du klarer ❤

  Liker

 6. Det er såååå sant !!! Jeg skrev det på face med en gang jeg hørte det ordtaket !! ❤
  Det er så fint ! ❤
  Når jeg leste dette, så kom tårene… Kom til å tenke på Victoria som døde på utøya… 😥 </3
  Men jeg er glad i deg fordet, "Happypain" ! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s