Kanskje det er på tide å gi slipp

Kanskje, kanskje er det på tide til å gi slipp. Kanskje jeg skal legge en del av staheten min til side. 
Jeg husker mine første uker og månender i ungdomspsykiatrien. Jeg satt og leste meg opp på sykdommer og symptomer.  Jeg forsikret meg om at jeg ikke skulle vise symptomer på noen slags psykisk sykdom. Jeg hadde planlagt svar, vist noen skulle spørre om følelser eller symptomer jeg hadde. Da skulle jeg nekte. Jeg skulle ikke være syk. Jeg kunne ikke ta imot hjelp, det kunne jeg bare ikke tillate meg selv.  Det var skummelt. For innerst inne kjente jeg igjen mange symptomer, men dette måtte jeg bare fortrenge. Jeg kunne ikke tillate meg selv å få hjelp, jeg bare kunne ikke. 

Litt etter litt har jeg klart og slippe taket. Men enda er det noe inni meg som holder fast ting jeg gjerne skulle fått ut. Jeg klarer ikke tillate meg selv og snakke om alt som plager meg. 
Jeg er lei av falske smil.
Jeg er lei av falske ord.
Jeg vil bare være meg selv. Jeg vil være den alle andre tror jeg er. Den jenta som er så sterk. Så robust, og selvsikker. Men jeg er ikke det. Jeg vil så gjerne at du skal se all smerten min. 

 – happypain

20 kommentarer om “Kanskje det er på tide å gi slipp

 1. Nice blogg!
  Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

  Liker

 2. Jeg vet du kan klare å vise de borgjemte, vonde sidene. Jeg vet så inderlig godt hvor vanskelig det er, men det er ikke umulig. Jeg heier på deg! ♥

  Liker

 3. Så mye som du har gitt slipp på gjennom åra som har gått, er kanskje nok det.. Jeg vet ikke…
  Men du må bare tenke litt på det… Tenk på om du vil fortelle det som er innerst inne i sjela di, «Happypain» ❤
  Jeg ser all smerten din og jeg forstår smerten din også !! </3
  Men ihvertfall, du vet at jeg er her, og i tillegg, vi er bare en melding, en telefonsamtale og en halvtime – times tid unna hverandre ! ❤
  Jeg er så inderlig glad i deg og jeg gir aldri slipp på deg nå, vennen min !! <3333

  Liker

 4. La deg selv få hjelp. Ta den tiden du trenger og slipp taket litt og litt.. Du fortjener å få så mye hjelp du vil ha, du fortjener omsorg og kjærlighet! Det er utrolig vanskelig å skjule seg for andre. Jeg vet hvor tungt det er. Men ta den hjelpen du får, det fortjener du!! Stå på ❤

  Liker

 5. jeg vet hvordan du har det, jeg må selv skjule følelsene mine, alle tror jeg er jenta som alltid er glad, men de skulle bare vist hvor mye jeg griner inni meg…
  Ikke gi opp håpet! ❤

  Liker

 6. Sandy:
  å kjære deg.. dette visste jeg faktisk ikke. Du gjømmer deg jo bak en anonym blogg du og, så kanskje jeg burde skjønt det?
  Jeg er iallefall her for deg! uansett ❤ for meg trenger du ikke skjule følelsene dine! her er det fritt ❤ Stå på søta ❤

  Liker

 7. Pain ! </3:
  Sant det…
  Tusen takk for kjempekoselig kommentar!! og jeg ser smerten din også vennen, skulle gjerne kommet og klemt all den dritten vekk fra fantastiske og omsorgsfulle deg ❤
  Vi holder kontakten!! ❤ jeg er kjempe glad i deg og, ikke gi opp. Du er i tankene mine.. ❤

  Liker

 8. Husker jeg følte det på samme måten. jeg leste så jeg visste hvordan en syk person var, for det var hvertfall ikke meg! Men tydeligvis sprakk jeg til slutt.. Det ble for mye når man skulle skjule alt og beholde alt for seg selv. Jeg tror faktisk man tjener veldig mye på å åpne seg litt opp, selv om det er jævli tungt!!
  Tenker på deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s