Ikke god nok.

Værsåsnill å les med respekt. Dette er både vondt, sårt og skamfullt. Men noe jeg trenger å få ut av tankene mine. Jeg husker det kun i bruddstykker, så prøver å sette det sammen. Jeg har aldri fått snakket ordentlig med noen om denne hendelsen, og det angrer jeg veldig på. Dette begynner og bli noen månender siden, men so what?

OBS: KAN OGSÅ VÆRE TRIGGENDE. VIST DET BLIR FOR UBEHAGELIG SÅ VÆRSÅSNILL Å BRUK DET RØDE KRYSSET I HØYRE HJØRNET. (!!)

Jeg våkner på gulvet. Det er kaldt og vått. Det første jeg kjenner er magesmerten. Jeg har aldri i hele mitt liv kjent en så sterk smerte. Jeg skjelver ukontrollert. Hele kroppen er et smertehælvette som ikke kan beskrives med ord. Jeg sliter med å åpne øyene. Det er en slags utrolig sterk «tunghet» som sitter i hele kroppen.  Jeg var helt sikker på at jeg kom til å dø der og da. Da jeg får øyene ordentlig opp ser jeg kun føtter. Føtter som går og løper, og ikke ser ut til å legge merke til meg i det hele tatt. Jeg skjønner plutselig ingenting. Hvor er jeg? Hva skjer?
Jeg svimer halveis av igjen. Vet ikke hvor lenge. 1 time? 2 minutt? 
Jeg kjenner noen rister i meg. Men jeg orker ikke åpne øyene, eller svare. Kroppen min er helt satt ut av funksjon. Tilslutt blir ristingen veldig intens og jeg hører en mannestemme si « jeg skal finne hjelp, jeg lover ». 
Det tar ikke mer enn 40 sekund før jeg merker at en person som er ganske kraftig prøver å løfte meg opp. Det er plustelig to stemmer som snakker til meg. Da jeg tilslutt klarer å åpne øyene , sitter det to securitasser  på huk foran meg. 
Jeg begyner og gråte, jeg skriker og sparker. For plutselig husker jeg hva som hadde skjedd. Jeg husker jeg låste meg inn på en offentlig do . At jeg tømte brett etter brett. At tablettene skulle ned, uansett hva. Jeg husker jeg gulpet opp hvitt pulver. Men det skulle svelges. Uansett hvor fælt og uutholdelig vondt det var. 
Jeg husker det banket  på døra. En av disse «dovaktene» som passer på at alle betaler «doavgiften» før de går inn. Han spør om det går greit. Jeg svarer gråtkvalt « ja ». Hva skulle jeg ellers ha sagt? 

Etter hvert klarer jeg å sitte med hodet lent inn mot veggen. Hjertet dunker verre en da man løper 3000metern. Magen vrenger seg av smerte. Og alle klærene mine blir fulle av oppkast. Men det driter vel jeg i.
Jeg begynner bare å gråte mer. Jeg orker ikke dette. Jeg vil ikke.
Smertene er så store. Og jeg ønsker kun å dø. Mens jeg sitter der og griner så sikkert hele oslo hører det, så setter den ene securitasen setter seg ved siden av meg. Han ser meg rett inn i øyene og spør; er du suicidal?
Jeg klarer så vidt å holde hodet oppe. Men plutselig sitter jeg og han diskuterer livet. Han babler etter eller annet om at alle mennesker er verdt noe. Det siste jeg husker han sa var; «det finnes noen som bryr seg. Hva med han mannen som kom til oss fordi han var redd for deg?» Og der satt vi, og gråt begge to. Tro det eller ei. 
Det går mennesker forbi meg hele tiden. Som glaner og ler. Eller bare ser ut som de har sett et spøkelse. Jeg viser fingeren, og gir faen. Hva vet vel de om min smerte?

Jeg husker noen løftet meg opp på en båre, og jeg hørte lyden av ambulasen. Jeg prøver å komme vekk. Men jeg er spent fast. Jeg skriker, slår og sparker men ingenting hjelper. Jeg kjenner ambulansen kjører, og jeg er i fullstendig panikk.
På sykehuset blir det kull, pumping og motgift. Overvåking på intensiv og en uttalige forsøk på å stikke av. 
I timer spør de om fødselnr mitt. Men jeg nekter, NEKTER å si det. Tilsutt sier den ene sykepleieren at vist jeg ikke sier det må de kontakte politiet. Så kommer det inn en lege som setter seg ved siden av meg, hun sier hun lover å ikke ta kontakt med foreldrene mine. Innerst inne vet jeg jo at det ikke er sant. Selvfølgelig tar hun kontakt. Men med skjelvende stemme  stammer jeg fødselnr mitt.  Og jeg vet jeg har blitt jugd rett oppi trynet.

– happypain

40 kommentarer om “Ikke god nok.

 1. ❤ søte deg, dette var vondt å lese.. 😦 Du er verdt noe og MANGE bryr seg om deg, blandt annet meg!! føler meg hjelpesløs.. du må låve og ikke finne på noe sånt igjen.. ok? Hvis du noen gang når bunnen så hardt igjen kan du heller komme å bo hos meg. ikke ta den veien igjen..

  Liker

 2. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg bryr meg om deg veldig mye, og det er helt forferdelig å lese at du har det så vondt. Jeg har lyst til å komme og gi deg en klem eller snakke med deg eller bare holde handen din, men jeg kan vel egentlig bare sende deg varme tanker. Jeg er glad i deg og tenker på deg.
  Ta vare på deg selv.

  Liker

 3. Først og fremst, igjen veldig vondt å lese. Det er noe jeg vil du ikke skal tvile på, og det er at du skal kunne snakke med meg om hva du vil. Jeg elsker deg jævlig høyt som en utrolig god venn, og jeg syns det er jævlig vondt at du lider sånn som du gjør, og har gjort så alt for lenge.. 😦
  Du er aldri alene, hver så snill å ta tak i meg hvis det er noe. Du betyr veldig mye for meg, og jeg rett og slett er veldig glad i deg, for å si det mildt. Du er den mest fantastiske personen jeg har snakket med på veldig lenge, og du er en helt uerstattelig person. Ingen kan måle seg eller sammenlignes med deg. Ingen, og ingenting!
  Sender deg alle varme tanker, og en vennlig klem! ❤
  Igjen min venn; du betyr ubeskrivelig mye for meg, huff, kjenner tårer presse litt på nå. Det er utrolig hvor fort jeg faktisk har blitt veldig glad i deg, og det mener jeg! Er her for deg for bestandig ❤

  Liker

 4. Kjære deg ❤ Eg bryr meg, eg tenke på deg, eg støtta deg, men ver so snill ikkje ta ditt eige liv, ver so snill. Eg veit at det er folk som er glad i deg, at det er folk som bryr seg om deg. ❤ Eg trur sjølv at ingen er glad i meg, at alle hata meg. Stå på kjære deg ❤

  Liker

 5. Så forferdelig, overdose er no jævlig… er glad for at du delte det. Det må ha svidd og gjort vondt, vært skummelt og uutholdelig.
  Jeg er Glad i deg M ikke glem det<3 Jeg håper du kommer deg igjennom dette
  Exhausted

  Liker

 6. Helvette, så sterkt du skriver. Jeg begynte nesten å grine, og gråting er noe jeg gjør sjeldent. Stay strong, kjære! Du betyr en hel masse for meg, og mange andre lesere her inne. Du betyr mye. Du vet det. Tenker på deg ❤

  Liker

 7. huff ❤ vet ikke helt hva jeg skal si jeg… Kjente frysningene komme langt opp over ryggen og tårene presse på i øyekroken. Du er så ufattelig sterk, men du MÅ passe på deg selv søte ❤
  Det er sant som han ene mannen sa«det finnes noen som bryr seg. Hva med han mannen som kom til oss fordi han var redd for deg?» Ta det til deg! Folk bryr seg og vil deg kun det beste ❤

  Liker

 8. Å herregud…. Det er så sterkt det du skriver her ! Så jævli sterkt ! Og ikke minst modig !!!
  Jeg sitter på skolen nå og jeg bare måtte sjekke bloggen din, og nå sitter jeg å griner på et rom alene, fordi dette er noe ingen fortjener å oppleve !!! Ingen ungdom skal måtte gjøre noe sånt, fordi de har en følelse inni seg som trekker deg ned og ødelegger deg… 😥
  Du er så jævli sterk ! ❤ Du er så jævli modig ! ❤ Men du er absolutt noe jeg alltid kommer til å ta vare på !!! ❤
  Jeg er så uendelig glad i deg og absolutt ingenting kan skille oss fra å møte hverandre !!! ❤
  Husk at du alltid kan ringe meg hvis det er noe ! Du har nummeret mitt og jeg tar telefonen uansett når på tiden av døgnet du ringer, det lover jeg deg !! ❤
  Du er virkelig for ung til å dø og jeg vet at alle dine lesere er enig med meg… ❤
  Men du er sååå utrolig og det er nesten helt sykt å se hvor sterk du er !!! ❤
  Jeg er glad i deg, ikke glem det jenta mi !! ;* ❤

  Liker

 9. Kjære deg jenta mi……du har vært igjennom så utroligt mye vondt på den korte tiden du har vært her. Og for det så blør mitt hjerte. Jeg har ikke ord som kan trøste og jeg har ikke begreper som kan hjelpe meg å forstå….jeg er bare en utenforstående forbipassernede som ser at du har det vondt. Jeg kan ikke forestille meg smerten som du måtte ha inne i deg, som får deg til å utføre en slik handling…..alt jeg kan si er at jeg lytter/leser og forsøker å se deg……
  Jeg vil ikke innbilde meg at jeg kan trøste…..men selv er jeg helligt ooverbevisst om at vi alle har en unik plass på jorden, og jeg ønsker så inderligt at du finner din….og kan se noe glede i det…..
  Jeg vil nemlig savne deg om du blir borte…..så enkelt er det…..ingen trøst, ingen kloke ord…..bare mine nakne følelser og en utstrakt hånd til deg…..klemz Dev :-)))

  Liker

 10. Jeg har sagt dette før, jeg forguder deg og styrken din! Jeg kunne aldri klart meg gjennom det der og derfor «digger jeg deg»! 🙂 hehe . Og igjennom vil jeg si at du burde skrive en novelle eler bok om livet ditt. Du skriver kjempepent og du har et talent!
  Og husk, vi er alle der for deg! Alle leserne som støtter deg gjennom kampen…inkludert meg! 😉

  Liker

 11. Kjære søte deg. Tårene renner, og jeg får så vondt av deg. Samtidig er jeg utrolig stolt av deg, siden du var så modig og postet dette innlegget.
  Det gjør virkelig vondt å lese det, jeg skulle så inderlig ønske jeg kunne gi deg en lang klem, og si til deg at alt blir bra. Men desverre kan jeg ikke det, så du må nok desverre nøye deg med en komentar. Men jeg er her, for DEG. Jeg er her, hvis DU faller. Hvis du vil snakke, er jeg her. Ikke glem det, jentami<3 Stay strong "happypain"! Ikke gi opp, jeg vet du kan greie det!<3

  Liker

 12. Du er modeig og sterk, vennen ♥ vet ikke hva annet jeg kan si; du er Bra nok, det Er folk som bryr seg – mer enn du aner. Det er forferdelig vondt å lese om hvordan du har/har hatt det. Jeg ønsker deg Kun det beste. ♥

  Liker

 13. Jenta miii.. Jeg er så lei meg for at jeg ikke klarer å hjelpe deg. Jeg har blitt glad i deg jeg, selv om jeg ikke kjenner deg. Og du er en av dem jeg baaare ønsker gode ting. Jeg ble lei meg av å lese, for du er så fantastisk, og det er grusomt at du ikke ser det selv. Du er virkelig fantastisk. Jeg er som vanlig dårlig i å skrive gode kommentarer, men jeg skulle ønske jeg kunne være hos deg når dette skjedde og holde deg i hånden eller gi deg en god klem og si til deg at det ville bli bedre. Bare husk at jeg alltid er her om du trenger meg, oki? ❤
  SV: Jaaa, jeg er helt enig 🙂
  Hihihi! Awww. Så søt du er! Jeg blir glad når jeg ser at akkurat du er en av mine muffins 🙂
  Stor klem tilbake 🙂

  Liker

 14. Å herregud, kjære deg! Dette var virkelig STERKT og lese! jeg vet ikke hva jeg skal si, ord blir så sinnsykt fattig! 😦 Skulle ønske jeg kunne si akkurat de riktige ordene nå, men jeg er målløs og redd for å si noe feil også.
  Jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe deg, og jeg kjenner jeg blir helt sjokkert!? Hvilke hjerteløse personer klarer å LE (!!??) mens en person ligger hjelpeløs på bakken og holder på å dø av smerten sin? Seriøst, for noen drittsekker!
  Og kjære, du er verd noe!! Du er verd så mye! Du og securitas-mannen GRÅT jo sammen! Han brydde seg om deg, og han mannen som fant deg brydde seg! Tenk at du kunne få fram følelser hos en voksen mann som har et såpass tøft yrke! tenk på det!
  og tenk på han andre mannen som kom bort til deg! Han kom bort til deg fordi han brydde seg, det er jeg sikker på. man går ikke bort til andre uten at man bryr seg…
  Jeg kan ikke få sagt det nok hvor mye du betyr! Du betyr massemasse! Bare les gjennom alle kommentarene dine, se så mange positive tilbakemeldinger du får!
  Du betyr nok masse for alle de som tar seg tid til å legge igjen god bedring-meldinger, og støttende kommentarer. Hvis de ikke hadde brydd seg, hadde de jo ikke giddet og kommentere såpass, ikke sant?
  Du betyr også masse for meg! Du er helt fantastisk, og det kan jeg faktisk si uten å ha sett deg en gang! Det vil alltid være innsiden som teller, vet du. og tror jeg har fått sett ganske mye av innsiden din på bloggen her. Men du er helt fantastisk! Og aldri tvil på at du ikke er god nok! Husk at det kun er inni ditt eget hodet det foregår. Stemmene inni hodet ditt som forteller deg at du er stygg, eller ikke god nok eller ikke verd noe, LYVER! Jeg håper du tror meg!
  Jeg har jo sett deg på sånn halveis bilder, og du er jo virkelig pen? Er jo ikke noe tvil en gang.. Og jeg vet jeg maser mye om det, men øynene dine… de er så vakre!
  men herregud for en lang kommentar som jeg plutselig har klart og vrable ned! Men jeg skriver rett fra hjertet, det skal du vite!
  Håper det går bra med deg! Du fortjener så utrolig mye mer en denne smerten du går rundt og bærer på. Skulle ønske at smerte bare var en ballong som var knyttet fast til deg. Så hadde det vært så enkelt og bare kommet til deg med en saks, og klippet av ballongen… Skulle ønske det var sånn..
  Men nå orker du sikkert ikke lese mer..
  Men du skal vite at jeg tenker på deg ❤ Massemasse!! Og sorry hvis det ble en litt rotete kommentar.. jeg skriver ganske muntelig, skjønner du. (hvis du skjønner hva jeg mener…) haha ❤
  Klem kathrine ❤

  Liker

 15. Kjære velsle deg ❤ Jeg får vondt inn i meg av deg. Men på en god måte, du er så tapper (kanskje så syn du det ikke selv, me det er du) Du kjemper en ufattelig stor kamp, du kommer til vinne. Je har selv tat e del overdoser (det er grusomt) Men du er sterk.. Du er her i dag ❤ Ikke gi opp kampen, ikke la psyken vinne. Dette skal vi klare sammen.
  Mange varme klemmer til deg fra meg.

  Liker

 16. först vill jeg bare si at det var utrolig bra skrevet og jeg beundrer deg utrolig mye for motet ditt, du virker som en utrolig hyggelig, snill og omtenksom person og er desutten nydelig.
  men ikke gjör dette mot deg, folk bryr seg virkelig om deg, det finnes folk rundt deg som ville gå bort sammen med deg om noe skulle skje… bare se over här alle kommentarene er om hvor mye folk virkelig bryr seg om deg…. du er sterkere enn de fleste andre här i verden så fortsett og kjemp… mange trenger deg… mange elsker deg …
  klem ❤

  Liker

 17. Daydreamer:
  Jeg kan ikke 100% love deg. Men jeg kan love deg 110% at jeg skal prøve av hele mitt hjertet! at jeg skal kjempe med nebb og klør. Tusen takk for koselig kommentar, og ikke minst oppløftende!!
  Jeg skulle ønske du var her nå.. ta godt vare på deg selv ❤

  Liker

 18. …:
  Tusen takk andreas!!
  du er fantastisk på så utrolig mange måter. Du vet alltid hva du skal si og/eller gjøre. Jeg håper du også vet at jeg er her for deg, 24/7! Ikke tvil på det ❤
  Tusen takk for alle tiders kommentar, den varmet godt. Særlig siden jeg vet du mener det helt til innerst i hjerterota. Du er min reddende engel.
  Vær så snill å ta så godt vare på deg selv som du klarer! og så er jeg bare en telefonsamtale unna! ❤

  Liker

 19. Cecilie:
  Hei kjære deg ❤ Jeg vet du føler det sånn.. og det er så trist! For jeg bryr meg om deg, jeg gjør virkelig det. Du fortjener så mye bedre enn dette, du fortjener å føle deg elsket og lengtet etter. Vi skal klare dette sammen, ekke sant? ❤
  Stå på!! er her for deg.

  Liker

 20. lion:
  Tusen takk for fine ord «exhausted». Og jeg må si at jeg ble fryktelig glad og lettet da jeg så denne kommentaren. For jeg har savnet deg helt forferdelig. Helt siden du la ned den forrige kommentaren din. Men var flott å snakke med deg på face ❤ Og overdose er forferdelig, det har du rett i.
  Jeg er fryktelig glad i deg og, og jeg er her for deg! ikke nøl med å sende en mail eller mld på face ❤

  Liker

 21. Nea Milly Ging:
  Tusen takk for kjempe koselig kommentar. Disse ordene varmer virkelig godt i hjertet når alt ser svart ut. For jeg vet at du sliter selv, at du vet hva du snakker om, og at dine trøstende ord er så sanne.
  Du betyr mye for meg – og du er i tankene mine og! jeg håper du klarer og ta så godt vare på deg selv som du klarer. Unn deg noen godt denne lørdagen. Og tenk at du fortjener det ❤

  Liker

 22. The failure:
  Aww, tusen takk vennen. Du er så fantastisk du. Jeg skal passe så godt jeg kan på meg selv, på en betingelse! – at du gjør det samme fantastisk, fine og vakre deg ❤

  Liker

 23. Pain ! </3:
  Tusen takk jenta mii ❤ dine ord betyr så mye – og ikke minst samtalene våre. Du er så fantastisk vakker på innsiden – og utsiden!!! ❤ Så lenge jeg er et menneske av kjøtt og blod skal jeg være her for deg. Være din lille skytsengel. Jeg håper virkelig at vi kan møtes snart, det SKAL vi få til ❤ for du er en jente med hjerte av gull, og så omsorgsfull at det er rørende.
  Jeg er også bare en telefonsamtale unna – ikke nøl med å ringe! Telefonen er jo ikke helt bra, men bare prøv!
  Jeg er sykt glad i deg vennen – ta så godt vare på deg selv som du klarer. Jeg vil alltid være her og ta deg imot vist du skulle falle. Uansett, så er jeg her!
  Du er fantastisk og betydningsfull, ikke glemt det! og sterk som få ❤

  Liker

 24. deveny:
  åå, tusen takk deveny. Denne kommentaren betydde veldig mye for meg.Og dine ord er mer til hjelp en du aner. For du vet hva du snakker om. Du har vært på kanten av stupet, ikke frivillig. Men hva så? Det er like vondt. Jeg kan ikke engang forestille meg hvor vondt og skummelt det må ha vært.
  Det er godt å bli hørt av en som har vært der selv, på en måte. Men samtidig helt forskjellige. Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen denne rørende kommentaren. Du er så god og omsorgsfull. Stå på!! du fortjener alt godt. Stor og varm bamseklem fra meg 🙂 du er sterk!!

  Liker

 25. Tora:
  Tusen hjertelig for alle tiders kommentar tora. Kjempegodt å sånne «heiagjengjenter» på sidekanten når ting blir tøft. Og jeg er stolt av at du er en av de! Jeg har selv vurdert det du sier om boka, kanskje.. kanskje en gang er den publisert!
  Håper du har hatt en flott helg hittil, og selvfølgelig resten! ❤

  Liker

 26. silentpain:
  Tusen, tusen takk «silentpain». Det du skriver skal jeg ta til meg, og legge nært, nært ved hjertet mitt. Veldig godt å høre det du sier med modig. For jeg var veldig redd for at folk ville se det som et rop om oppmerksomhet, men heldigvis ikke!
  Stå på jenta mi. Ikke gi opp! Og vist du ikke vil leve for din egen del, lev for meg!! for jeg bryr meg om deg. du skal ikke angre på det ❤

  Liker

 27. Eira W.:
  Kjære eira! tusen takk ❤ oppløftende og koselig kommentarer du alltid legger igjen på bloggen min.
  Du er modig og fantastisk – ikke glemt det! stå på ❤

  Liker

 28. Caroline:
  Kjære caroline! ❤ tusen takk for koselig kommentar. Dine ord gjør veldig godt! Jeg vet du er der for meg,det er veldig godt – men lov meg en ting, ikke glem at jeg er her for deg og! Dine varme klemmer og hender er noe jeg lengter etter, og kanskje, kanskje en dag får jeg en av de varme klemmer face2face. Det er lov å håpe`
  Hihi, muffins 🙂
  Masse, masse klemmer tilbake ❤

  Liker

 29. Kathrine:
  ååå, jeg blir så glad når jeg ser sånne lange kommentarer, og enda gladere da jeg så hvem den kom fra!! ❤ for da vet jeg at du ikke bare slenger inn en kommentar, men at du virkelig bryr deg. Takk for at du er du vennen ❤
  Dine glovarme ord, tanker og klemmer betyr så utrolig sinnsykt mye for meg. Jeg skjønner ikke at det går ann å være så heldig og bli kjent med en så fantastisk jente som deg ❤ Jeg er så glad for at du er en del av livet mitt – og jeg er stolt av og kunne være en bitteliten del av livet ditt også. Og kanskje en dag, en enda større del? Det håper jeg ❤
  Jeg blir alltid like glad da du nevner øyene mine, for det klarer jeg faktisk ta til meg! det betyr sykt mye for meg ❤
  Jeg ble veldig glad for komementaren din, virkelig ! og du betyr enda mer for meg ❤ Jeg håper du vet at du alltid har meg vit du trenger meg, og når du ikke trenger meg. Jeg er helt sykt glad i deg – ikke glem det! lov meg det?
  Store varme klemmer og tanker til deg fra meg ❤ nuss nuss ❤

  Liker

 30. MItt liv:
  Tusen tak «mittliv». Jeg vet du har slit med veldig mye vondt, og forsatt gjør!! Og ja, dette skal vi klare sammen. Stå på – lov meg å ta kontakt vist du trenger meg!
  Mange varme klemmer til deg ❤

  Liker

 31. lottesofie:
  Tusen tak «lottesofie». Dine ord varmet godt nå, virkelig. Jeg skal prøve å ta de til meg, å ta de frem når jeg trenger de! stå på du og – lov meg det! Store og varme klemmer fra meg ❤

  Liker

 32. Wow, fikk litt vondt av å lese om dette(selv om jeg ikke kjenner deg). Jeg er en av de som mener at alle er vert noe, uansett hva de har gjordt. Du er vert noe!!
  Har du hørt om Love is louder than the pressuer to be perfect? Det er en kampanje Demi Lovato var med på å «grunlegge» etter at hun hadde vært på rehab for phsykisk og emosjonelle lidelser.. Har du hørt låta hennes Skyscraper? Den er helt nydelig, anbefaller den vilt!!
  http://www.facebook.com/pages/Love-is-louder-than-the-pressure-to-be-perfect/113431665405242
  HUSK, det er ALLTID noen som bryr seg!! ❤ 🙂

  Liker

 33. Hei igjen…..bare husk på at vi må stå sammen….selv om vi ikke forstår hverandre…..så må vi stå sammen når det blir tøft…..da er det ikke så ensomt…..:-)))
  Smerten i livet er den sammen….og kom heller til meg enn å velge det du gjorde…..forid vi kan finne en vei…..jeg tror bare du trenger noen som virkelig lytter til deg…..og skjønner at dette er jævligt, så komme du mer og mer ut av deg selv…..også må du tørre å være glade……:-)))
  Jeg kan fortelle deg en hemmelighet……kjæresten min sa i dag at jeg må forberede meg på å bli forlovet snart…..tenk at han kan elske meg…..med det ufattelige livet som jeg har levd.
  Mener ikke å fremheve meg selv, vil bare si at du kommer til å treffe mennesker som ikke vil tillate at det skjer deg noe vondt, og som vil ta vare på deg…..vi at du har meg….any time…..
  ….alt du behøver å gjøre er å velge livet……så kommer gleden, fordi den finnes dypt inne i deg selv den og…..og når du tørr og er trygg så kommer den frem…..klemz Dev (husk jeg tenker på deg) :-)))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s