Live strong

Støtt kreftsaken!! 
Fikk akkurat dette gule armbåndet i posten. Jeg kjøpte det her. Det rosa kjøpte jeg på sandvika storsenter av noen jenter som stod å solgte ting for brystkreftsaken. Det rosa armbåndet kan du også kjøpe på samme sted som det gule. Jeg syntes det er en flott sak å støtte, så jeg gir mer enn gjerne min støtte. 
And everybody – Live strong! 
Gi din støtte du og! et armbånd koster 70 kr. Isteden for å gå ut og kjøpe noe drit jeg ikke trenger, brukte jeg heller pengene mine på disse to.  
( det er str small, vist du skulle lure) 

– happypain

19 kommentarer om “Live strong

 1. Viste du at kreft kan kurerast og er faktisk ein livs stils sjukdom med tanke på mat? Er egentligt dumt og idiotisk kor mykje pengar det er i kreft forsking idag når det faktisk finst ein måte å fiksa det på, faktisk fleire måtar. Det er noko som heiter Antineoplastons som kurere kreft, du kan finna tak i mat med vitamin B17 i som virke mot kreft og berre å eta naturleg biologisk plante mat så kurere det også kreft.
  http://www.truththeory.org/the-beautiful-truth/ – Dokumentar om kreft kur
  http://www.truththeory.org/cancer-the-forbidden-cures/ – Dokumentar om kreft kurar
  http://www.burzynskiclinic.com/what-are-antineoplastons.html – Om Antineoplastons
  http://www.nifab.no/aktuelt/nifab/b17_naturlig_kreftkur_eller_giftig_luftslott – B17

  Liker

 2. josteinzg:
  Jeg kjenner at jeg blir veldig provosert av kommentaren din. Sorry, men jeg gjør virkelig det. Det er rundt 10-11 000 mennesker som dør av kreft bare i Norge hvert år. Vist det hadde vært så enkelt, så hadde vi ikke mistet så mange hvert år.
  Det kan kanskje forebygge, men jeg tviler sterkt på at tallene kan nærme seg 0 bare pågrunn av det. Jeg syntes det er utrolig frekt og sårt at du syntes vi bruker for mye penger til å støtte kreftsaken.Jeg syntes rett og slett det er egoistisk og patetisk.

  Liker

 3. Re: Eg kan forså deg fordi kreft er så utbreidt så er det også eit sårt tema, men derfor desto viktigare å spre informasjon som vise til behandling som virke mykje betre enn den offisielt praktiserte. Det er kanskje utrulig at det ikkje er offisielt kjent at det er mulig ja, men det har ein logisk men lika vanskeleg å tru grunn. Du kan sjå lit om kvifor den ikkje er offisiell i denna dokumentaren om han som utvikla Antineoplastons:
  http://www.truththeory.org/burzynski-the-movie/
  Men sanninga er dessverre atden offisielle kreft behandlinga ikkje er effektiv og at det finnst 2 som er i bruk nokon fø plasser som virke mykje betre. Antineoplastons er ein og «the raw cure» er den andre. (huska ikkje namnet på doktoren som fant fram til «the raw cure») Det er nokk ymse av makter bak detta som vil tapa på at sån informasjon blir offisiell 😦

  Liker

 4. josteinzg:
  Hmmm, du er kanskje inne på noe. Men jeg tror ikke at det finnes noe mirakelkur for kreft. Ihvertfall ikke for all type kreft, det er jo forskjellig i alvorlighetsgrad ( ikke misforstå, ALL kreft er alvorlig og urettferdig vond) på kreft. I mens så håper jeg at folk ikke slutter å gi penger til kreftsaken, for de støtter jeg 100%.
  Men tusen hjertelig for intressant kommentar og lesning!! Jeg skal ikke si at du tar feil – men jeg elsker å få ytre mine meninger og diskutere 🙂
  Og kreft er rett og slett «bare» urettferdig og tragisk 😦

  Liker

 5. Jeg pleier alltid å kjøpe sånne armbånd… Syntes det er en fin ting å bruke penger på.. =)
  Det gule betyr såå utrolig mye for meg, fordi min far hadde kreft for 5 år siden og jeg er fryktelig redd for at det skal komme tilbake….
  Men jeg syntes at det er så utrolig rørende å se deg ha det på deg ! ❤
  Jeg er så utrolig stolt ! ❤
  Glad i deg jenta mi ! ;*

  Liker

 6. Armebåndene er nydelige! Neste gang jeg skal bruke penger på noe unødvendig skal jeg knipe meg i hånden og kjøpe et armbånd istedet! Takk for at du støtter kreftsaken 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s