Best friends forever (alone) ?

Idag har jeg gjort noe jeg har gruet meg veldig til. Jeg har sett igjennom alle bildemappene mine på dataen.  Det er over et år siden jeg har sett på disse bildene. Bildene er fra februar 2007 – juli 2010. Etter juli 2010 har det vært veldig lite «fotograferingslyst». Og heller ikke så mye spennende og skryte av. Det er liksom ikke det samme å ta bilde av det rotete skrivebordet mitt, som å ta bilder fra en jentekveld. 

Det dukker opp veldig mange minner. Det er i alt mange tusen bilder. Jeg elsket å ta bilder av vennen mine. Jeg var den som smelte blitsen midt i trynet på deg mens du spiste en burger. Fotografering var en stor del av livet mitt. Bildene av mine aller nærmeste venner, som jeg kan trykke inn mot brystet når jeg føler meg ensom. Som jeg kan legge av plass til i hjertet mitt. Som er bare mitt. 
Konserter, kino, overnattinger, skoleturer, tivoli, byturer, jul, 17 mai, fester og helt random bilder. Jeg savner den tiden. Da jeg hadde krefter og overskudd nok til å finne på noe med de personene som betydde masse, masse for meg i livet. Da jeg aldri nølte med å finne på noe. Uansett hva som skjedde, så var jeg der for vennene mine, og de var der for meg. 

Noe jeg legger merke til på bildene er ansiktet mitt. Smilet mitt er det samme på alle bildene, men øyene forandrer seg månende etter månende. De blir blankere og slappe, de prøver å sende ut en beskjed som aldri ble fanget opp. 
Det er fælt å si. Men jeg har ikke energi til å være med gamle venner. Ting er vanskelig, veldig vanskelig. 

– happypain

16 kommentarer om “Best friends forever (alone) ?

 1. jeg føler med deg, jeg hadde det sånn, men du må bare gi slipp, slutte å tenke på følelsene, og begynne å fokusere på det du elsker og de som er glade i deg.

  Liker

 2. Slik er det med meg også. det er sårt, man vil, men orker ikke.. Jeg får så vondt av akkurat det. og senere innser man at vennene bare blir mer og mer fjerne.. det er så trist, og så ender man opp alene. Men bare prøv.. du er sterk vennen! fortsett slik ❤

  Liker

 3. Secret Hard Life:
  Takk herlige deg, du er best!!!vi skal stå sammen, sant?
  Ikke gi opp du heller – jeg er glad i deg! og sender masse, masse masse varme klemmer og tanker ❤

  Liker

 4. Sikker på at du ikke kan begynne å ta bilder igjen?? Hvem sier at du trenger å ta bilder av mennesker? Det er jo så utrolig mye vakkert rundt oss, uansett hvor man er, man må bare lære å legge merke til det!
  Hvis du orker å gå ut, så er det mye å ta bilder av, og nå på høsten er det så mye fine farger ute!
  Når jeg hadde perioder med dyp depresjon så gikk jeg sjeldent ut av senga, og ofte når jeg først var ute av senga så satt jeg og så ut av vinduet. Så på trærne, åkeren, huset til naboen og bildene utrenfor huset. Prøvde å huske hvordan ting var dagen før og hvordan de var «nå».
  Selv når en er deperimert er det viktig å gjøre ting en liker eller ting man likte å gjøre. Eller finne nye interesser. I allefall er det viktig å gjøre noe.
  Håper det går greit med deg om dagen! ❤

  Liker

 5. Jeg skal fortelle deg no: Ikke si at du ikke orker å ta bilder, fordi inni den nydelige kroppen, så finnes det så mye krefter !!! Og i tillegg så burde du fokusere på de som er glade i deg og elsker deg !! ❤ Ikke si at du ikke klarer det, "Happypain", fordi jeg vet at du kan !!
  Og hvis det var meg, så ville jeg tatt vare på de bildene du har det bra med dine venner.. ❤
  Og hvis du er så glad i høsten og mørket som du sier, så stikk ut en kveld og bli inspirert av mørket og verden som den er på denne tiden ! Du kan ta så utrolig mange bilder, som kan bli superbra bare du bestemmer deg for det <33
  Jeg skal ikke fortelle deg hva du skal gjøre eller at du skal gjøre det jeg har skrevet nå, men kanskje gi det et forsøk.. ? ❤
  I`m here for you ❤
  Superglad i deg vennen ! <33

  Liker

 6. Pain ! </3:
  åå, tusen takk vennen! og du har jo rett! skulle bare ønske du kunne være med ❤ jeg lengter så etter å møte deg!
  Du er veldig mye i tankene mine vennen ❤ ikke nøl med å ta kontakt, selv om mobilen er litt teit. Jeg er glad i deg, og ikke glem det!
  Sender masse masse masse masse masse masse masse varme klemmer og tanker til deg ❤

  Liker

 7. Mat, helse og velvære:
  Hmmm, du har nok helt rett du! Det er en viktig medisin for depresjon, og komme seg litt ut av senga. Det har jeg hørt uttalige ganger, men er fryktelig vanskelig.
  Jeg skal prøve, jeg skal virkelig det!!
  Ha en så fin dag som mulig – du er fantastisk ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s