Papir- innsamling

Nå kommer det et lite klageinnlegg igjen. 
Alle disse brevene fra sjukehuset har dumpet ned i postkassen min – på 2 uker!! Det er brudd, røntgen, EEG, blodprøver, kontroller, operasjoner, vurderinger, timer hos spesialister og gud veit hva.. Kjenner jeg begynner og bli lei. Tror jeg snart må starte egen papir-innsamling. ( Dagens tørre vits fra meg).
Jeg merker at jeg begynner å sutre over den minste lille ting, men alt liksom baller seg på. Jeg vet ikke hvor mye mer jeg klarer av dette.  
Jeg ser ingen fremgang, det er så frustrende og ingen som forstår.  

Og bare sånn i tilfelle noen skulle være utrysta med supersyn, så har jeg altså redigert så du ikke ser navnet på lege etc. Bare i tilfelle 😉

– happypain

19 kommentarer om “Papir- innsamling

 1. Ja det var mange brev….er det noe system i galskapen? Det er det jeg lurer på…..og er det til nytte for deg. Av og til kan det lønne seg å tenke anderledes, kanskje disse undersøkelsene har noe for seg, selv om du ikke ser hele bildet…..ikke at jeg skal forsøke å selge inn legene her i landet…..men allikevel….
  Tenker på deg….klemz Dev :-)))

  Liker

 2. Skjønner at det må være litt kjipt:( Selv om de kanskje gjør det på feil måte, eller håndterer det feil, eller slikt, så prøver de å hjelpe deg søte<33 Jeg støtter deg, og jeg er alltid her for deg!
  De gangene jeg får en kommentar fra deg på bloggen min så yrer det av glede, for du er et stort forbilde for meg, og det er ikke tull en gang! Når du kommenterer på bloggen min blir jeg så glad, for du sender så varme ord som får tårene mine til å presse på. Jeg er veldig glad i deg<33

  Liker

 3. Cecilie:
  Stå på du og kjære du, og tusen takk for mail! ❤ håper du fikk noe godt ut av å besøke graven.. selv om det sikkert vekket vonde minner. Men nok om det, svarte på mailen.
  Du er verdifull vennen! ❤

  Liker

 4. Fastlegen min tar hånd om disse papirene fordi jeg årker ikke å stresse med de. Det er greit å klage snuppa!<3 Bare få det ut, så lenge du ikke skader deg selv. Vær sterk :*

  Liker

 5. Secret Hard Life:
  Skal prøve å tenke sånn, skal virkelig det!
  Så bra og høre at du for noe godt ut av kommentarene jeg legger igjen. Jeg har blitt veldig glad i deg – du er nydelig på innsiden – og på utsiden! ❤ Du må ikke forlate meg, lov meg det ? ❤ Ta godt vare på deg selv ❤

  Liker

 6. deveny:
  Hmm, det begynner jeg og lure på og…?
  åå, jeg ble så glad og rørt når jeg leste denne lille «hemmeligheten» du kommenterte på et annet innlegg. Det er jo helt fantastisk!!! jeg håper denne mannen vet hvor heldig han er som hår fått deg. Lykke til og håper dette blir en flott opplevelse for deg – å kjenne at noen lengter etter deg, og elsker deg. Du fortjener alt godt, og det kommer rett fra hjertet mitt!!
  Tenker på deg og vettu! store og varme klemmer fra meg 🙂

  Liker

 7. jeg skjønner deg virkelig godt .det kommer papir på papir. vedtak om tvang . blodprøver . MR
  osv . vet du hva jeg blei sprø av det jeg å :/ men disse tingene gjør de for å finne ut av hva som fåregår inni deg . har vært igjennom dette før jeg å … har lest en del fra bloggen din i natt .å du er faenmæ flink til å utrykke følelsene dine . jeg føler meg stolt og allerede glad i deg .
  stå på .. dette klarer du 🙂
  klem

  Liker

 8. Åå herregud, jeg kjenner trangen for å gi deg en klem bare blir større og større. Du er så utrolig sterk og fin, dette fortjener du så absolutt ikke. Husk at du alltid har meg, bare ta kontakt uannsett.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s