Ville du sett meg da?

Ville du sett meg vist jeg tok fart og løp igjennom et butikkvindu? Du hadde nok sett de 150 stingen i kroppen min.
Ville du sett meg vist jeg kutta pulsåra? Du hadde nok sett blodet.
Ville du sett meg vist jeg løp bort å tok kvelertak på den første personen jeg så? Du hadde nok sett den stakkars personen.
Hun sparker og slår, skriker og hyler. Men smerten blir ikke borte. Hun er så desperat, hun vet ikke hva hun skal gjøre. Hun planter ansiktet ned i knærene og venter på at smerten skal roe seg et hakk.  

De siste dagene har vært utrolig vanskelige. Det er lenge siden smerten har vært så stor, mange månender siden. Jeg har så vidt vært utenfor rommet mitt, og ligget i senga sikkert 20 timer i døgnet. Pysjen har vært på siden lørdag, og jeg har ikke vært utenfor døra siden fredag. Jeg lever på kaffe, for å holde meg selv oppe. (Selv om det bare fucker opp døgnrytmen enda mer, kanskje?). I snart en uke har jeg sovet mellom 1-2 timer hver natt. Og når jeg først sovner har jeg mareritt. 
Dagene blir så utrolig lange og uutholdelig. Jeg merker at jeg har hatt mindre samtaler med behandlerne mine. Men de siste ukene har jeg ikke klart og si så mye om hva som plager meg uansett.  Jeg skjønner egentlig hva som skjer. Den smerten jeg føler nå er så vond, at jeg nesten ikke klarer og stå på beina. 

Mat, hva er det for noe?
Bare et kutt til, bare litt dypere. Og så aldri igjen. Selv om jeg vet det er en løgn.

Jeg mister kontakten med meg selv.

– happypain

40 kommentarer om “Ville du sett meg da?

 1. Vondt… Sterkt… Trist… Tårene renner…
  Det er ikke meningen at en så nydelig jente som deg skal ha det så vondt !!!
  Men jeg kjenner meg virkelig igjen…
  Jeg sover ikke i det hele tatt og jeg spiser ingenting…
  Jeg har klart å holde meg borte fra kniven, men det frister så jævli nå….
  Søsteren min døde på søndag, så jeg vet hvordan den smerten er, «Happypain» ! ❤
  Men du må bare fortsette å stå på, fordi du kan klare å få bort en del av den smerten !!!
  Trust me !! ❤
  Glad i deg jenta mii !!! <3333

  Liker

 2. Pain ! </3:
  ååååå, jeg svarte nettopp på den kommentaren der du skrev det. Så forferdelig!! men kan jeg ringe deg senere idag? ❤ veldig stolt av at du har klart og holde deg unna kniven, det er ikke lett!!
  Tusen takk for masse, masse fine ord ❤ Og igjen, jeg kondolerer så mye 😦
  Glad i deg og jenta mi , ikke glem at jeg er her for deg!!! ❤

  Liker

 3. hva skal jeg sei, jeg syns så synd på deg jent, jeg har vært der selv ein gang, bare my svakkere en deg, jeg håper det vil orden seg for deg, jeg krysser finger for det!
  live er hardt, men det er ikke meininga at den skal væra så hard.
  lykke til vidre 🙂

  Liker

 4. Uff.. </3 Det gjør vondt å høre at du har det slik, du fortjener det virkelig, virkelig ikke. Det er så utrolig urettferdig. Du er et fantastisk menneske, "Happypain", du skulle ikke hatt det sånn..
  Du betyr så ubeskrivelig mye for meg, og jeg er så glad i deg. Det går ikke én time uten at jeg tenker på deg. Jeg kunne så veldig, veldig, veldig gjerne ønske jeg kunne sett deg – bare en gang til! Det gjorde så godt å se deg sist, men samtidig var det også litt vondt, fordi jeg kunne ikke løpe bort til deg, og gi deg en lang og varm klem, som jeg virkelig hadde lyst til..
  Jeg savner deg sånn, og kunne virkelig ønske jeg kunne gjort noe som fikk bort smerten din.. Men jeg vet ikke hva..
  Du er så sterk, og styrken din er en inspirasjon for meg. "Holder Happypain ut, kan jeg holde ut også!". Kanskje synes du ikke det selv, men jeg mener det – at du er helt utrolig sterk. Sterk, fantastisk, nydelig, og gull verdt. ❤
  Sender mange, mange, mange varme klemmer og tanker. Stay strong, søte deg, det kommer bedre tider, for oss begge. ❤

  Liker

 5. Jeg får så vondt av å lese dette, nydelige du. Du fortjener så mye bedre, du er så god mot alle andre, du er til en så stor hjelp. Jeg håper mer enn noe annet at du skal få det bedre, vennen. Aldri glem at jeg er her, og om du vil ha kontakt på utsiden av bloggen er det bare å si ifra. Du er så ufattelig sterk og modig. Stå på videre! ❤ Jeg heier på deg!

  Liker

 6. Ville du sett meg vist jeg tok fart og løp igjennom et butikkvindu? Du hadde nok sett de 150 stingen i kroppen min. – Jeg hadde løpt bort til deg, omfavnet deg, grått og jeg hadde ikke sluppet taket!<33
  Ville du sett meg vist jeg kutta pulsåra? Du hadde nok sett blodet. -Jeg hadde satt meg ned vedsidenav deg, og gitt livet mitt for å redde deg!<3
  Ville du sett meg vist jeg løp bort å tok kvelertak på den første personen jeg så? Du hadde nok sett den stakkars personen. – Jeg hadde begynt å gråte, løpt bort til deg, klemt deg, tatt fra deg all smerten og latt deg kvele meg istede<3 Du er gull verd, ikke glem det!<3

  Liker

 7. Hei!
  Mitt navn er Siss, og jeg lever også med psykiske problemer, jeg var jenta alle trodde skulle dø. Jeg lever med store psykiske problemer, Bipolar, relasjonskade og mange andre utfordringer.
  Jeg er 17, og skal snart inn i voksenlivet hvor det blir mange utfordringer! Men veit du ka, jeg skal klare å komme meg gjennomm det ved å ta i mot hjelp. For det er nå når man er under 18 at man får den viktiske hjelpen, og greier jeg det kan du også greie det med litt hjelp.
  Nå er jeg alerede på bedringens vei, og jeg har startett egen hjelpetelefon og e-post. Kansje du har lyst til å snakke med en som har vert der og er der selv?
  Håper virkelig du tar kontakt.
  93024227
  psykiskkaos@nyppen.com
  Husk at det er lurt å stå sammen med noen, og jeg håper virkelig at jeg kan stå der sammen med deg. Hoss meg er det du som er i sentrum, og jeg vil alltid stå der for deg!
  Din Siss

  Liker

 8. Skjønner ossen du har det.Har selv slitet meg igjennom selvskading osv.Men noen ganger må man bare fokusere på det positive å holde ut!Du er et fantastisk menneske!Stå på videre kjære deg! 🙂

  Liker

 9. God bedring lille venn<3 jeg vet at du kan klare å komme igjennom denne deppresive episoden, bare slapp av se på filmer og få tilbake styrken til å kjempe videre! 😀

  Liker

 10. Utrolig trist å lese 😦 Skulle ønske jeg kunne ta bort hele smerten, eller i det minste hjelpe deg og bære den! Du må bare si ifra hvis det er noe, jeg er alltid åpen for å lytte og snakke ❤
  Å du trenger å spise! du er så fin! akkurat sånn som du er! ❤
  Håper du klarer å legge fra deg kniven også… jeg vet det er vanskelig, men jeg heier på deg! 😀 ❤
  Fine, vakre deg! Håper jeg får møtt deg en dag, hvis du vil møte meg selvfølelig.. Du virker som en helt perfekt venninne, vakker helt fra innsiden og ut. Jeg ser allerede på deg som en venninne, men håper jeg får truffet deg in real også..!
  Stå på! Håper det går bedre snart ❤

  Liker

 11. Føler egentlig at ord kommer litt til kort nå, men velger likevel å legge igjen en kommentar. Noen ganger hjelper det litt bare å vite at det er noen der!
  Om du trenger hjelp eller noen å prate med så send en mail!
  Du er sterk, og jeg har troa på at du klarer det, du må bare finne noe som motiverer deg. Noe som virkelig er verdt å kjempe for. Du har jo livet og det er en veldig god start!!
  Sjeldent jeg gråter når jeg leser om andre, men jeg gjør det nå… Du minner meg sånn om hvordan jeg hadde det for bare et par år siden og jeg håper virkelig du finner din vei ut av det!!
  Ble visst lengre kommentar enn jeg hadde tenkt, men husk, jeg er her hvis du ønsker det! ❤

  Liker

 12. Jeg blir lei meg av å lese at du ikke har det bra, men jeg er helt sikker på at du har styrken til å komme over det. Du er sterk, modig og et vakkert menneske! Stå på!
  Glad i deg~<3

  Liker

 13. Ser det er mange som har gitt deg tilbakemelding her. Ser og at mye av det samme går igjen i flere av komentarene. Jeg bor ikke langt unna for øyeblikket,så det er bare å si ifra hvis duu vil komme deg litt ut omså bare en kopp kaffe. Vet det høres dumt ut nu og hele pakka når du sitter midt oppi det, men det hjelper mange gang å bare komme seg litt ut å få noe annet å tenke på. Si ifra, så skal jeg gjøre det jeg kan for å komme bort (går tog så jeg kommer meg bort). Har det med å ikkje prate om det som plager en person hvis personen sjøl ikke vil det.

  Liker

 14. Pain ! </3:
  Det var utrolig godt å få snakket med deg på telefonen ❤ Må igjen få si masse kondolerer til deg jenta mii ❤ Jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne gjøre noe for deg, men så langt kan jeg bare være her og støtte deg, og sende masse varme klemmer og tanker. Men snart skal du få en ekte, god og lang klem ❤
  Glad i deg!! ❤

  Liker

 15. Anonym:
  Tusen takk for fine ord «anonym». Veldig vondt å høre at du har slitt, men flott og inspirende og høre at du har fått det bedre. Men sikkert sitter igjen som arr i sjelen.
  Tusen takk, og sender masse klemmer tilbake 🙂

  Liker

 16. PainyHeart:
  Awww, fine og fantastiske deg ❤ Da jeg så deg sist – var det veldig blandet. Jeg var KJEMPE glad for å se deg, at du var trygg. Men samtidig viste jeg jo hvor jævlig du hadde det 😦 Og jeg måtte virkelig anstrenge meg for å ikke løpe opp på hverandan og gi den en god og varm klem. Jeg kunne jo ikke akkurat gjøre det heller, ble liksom veldig feil. Feil sted, og feil tidspunkt. Men vi SKAL møtes igjen ❤
  Jeg håper vi en dag kan holde rundt hverandre og bare klemme bort hverandres smerte, jeg tror virkelig vi kunne klart det.
  Jeg kjenner jeg blir stolt da jeg leser at jeg er en inspirasjon for deg. For du er akkurat det samme for meg!! Jeg vet hva du har vært igjennom, å føler så med deg. Du er så mye sterkere enn du tror.
  Sender masse masse masse varme klemmer og tanker til deg – jeg er superglad i deg, ikke glem det! ❤

  Liker

 17. Mie:
  Tusen takk for kjempe fine og inspirasjonsfylte ord! Og jeg kunne sagt akkurat det samme til deg!! For du er så sterk og modig, jeg skulle ønske jeg var like sterk som deg.
  Jeg heier på deg og! Å jeg håper at du en dag kan våkne, se deg selv i speilet, å se hvor fantastisk nydelig og sterk du er. Uten smerte, selvskading. Og at du fortjener å ha en mage som ikke rumler ❤
  Stå på<3

  Liker

 18. Secret Hard Life:
  Awwww, jeg fikk tårer i øyene når jeg leste dette. Du er jo helt fantastisk! jeg håper vi kan støtte hverandre igjennom hele livet. Og det tror jeg vi kommer til å gjøre også – virkelig!! ❤
  Jeg vil så gjerne at du skal få det bedre enn du har det nå! og det skal du , en dag skal vi sitte på en cafe, ta en kaffe og snakke om alt og ingenting. Vi skal virkelig det!!!
  Du er så fantastisk, jeg er glad i deg, ikke gi opp ❤

  Liker

 19. Siss Livet som psykisk syk og:
  Hei kjære siss. Jeg har fulgt bloggen din og jeg må si at.. jeg er så stolt av hvordan du holder ut. Jeg satt ofte med hjertet i halsen da jeg leste en av de gamle bloggene dine. Jeg tenker liksom; hvor mye styrke er det i den jenta der? Hun må være en av verdens mest modigste mennesker.
  Tusen takk for støtten du viser, det betyr masse masse for meg.
  Stå på! og tusen takk for innlegget du skrev etter forespørsel!
  stå på ❤

  Liker

 20. Kathrine:
  Tusen takk for fine ord kathrine! hjertet mitt smiler alltid når jeg leser kommentarene dine. Og jeg vil alltid være her for deg og!
  Og ja, jeg ser også på deg som en venninne. En dag, skal vi møtes!!! vi skal det ❤
  Stå på du og – du er fantastisk og verdens beste ❤

  Liker

 21. Mat, helse og velvære:
  Tusen takk for alle tiders kommentar! Jeg skal virkelig prøve å finne noe som motiverer meg. Men det er jaggu ikke lett. Jeg kjenner jeg blir rørt, når jeg leser om tårene dine. Du bryr deg virkelig du!!
  Jeg sender masse masse varme tanker til deg, som har klart å stå i hælvette og forsatt er her idag. Du er et forbilde for meg.
  Stå på! sender masse klemmer til deg ❤

  Liker

 22. Torunn Anderssen:
  Tusen takk for støttende og koselig kommentar. Det rører meg hvor omsorgsfull du er. Virkelig kjære deg!!
  Sender masse varme klemmer og tanker til deg som tok tiden å legge igjen koselig og lyse spor på en ellers så mørk og trist blogg. Ta godt vare på deg selv! lov meg det. 🙂

  Liker

 23. Slutten Av Livet:
  Tusen takk. Og jeg sier det samme til deg! og nei, det er ikke slutten av livet ditt! ikke enda, du er altfor ung vennen 😦 ❤
  Stå på – er her for deg! klemmer fra meg ❤

  Liker

 24. Du skriver så bra og gjør så man på en måte kan føle på smerten du opplever! Jeg kan aldri helt forstå hvordan du føler det, men likevel tror jeg at jeg skjønner, hvertfall litt! Og det er virkelig vondt å se hvordan du har det nå, for du fortjener det virkelig ikke <3! Men selv om det føles jævli nå, så får du det bedre en dag! Vi må bare holde ut. Akkurat som du sier til meg, vi holder ut sammen! Du er så mye sterkere enn det du tror!
  Hold ut vennen, du og jeg holder sammen ❤

  Liker

 25. Så utrolig vondt å lese. Kjenner følelsen når man leser, og skulle virkelig ønske det var noe jeg kunne gjøre for at du skulle slippe å føle det sånn.
  Men du kan jo i alle fall vite at en eller annen der ute tenker på deg nå, og håper for din skyld at du vil føle deg bedre<3

  Liker

 26. Du skriver så sterkt at frysningene brer seg oppover armene mine. Jeg håper og tror på at at du er sterk nok til å klare deg gjennom dette også. Du betyr så mye for mange! Prøv å huske det når du har det so værst? ❤ Jeg vet det er vanskelig, men det har fuka et par ganger for meg hvertfall ❤
  Hilsen en som er ufattelig glad i deg, Happypain ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s