31 kommentarer om “Dagsplan 9 september

 1. Vennen min.. Søte deg, du er så veldig, veldig sterk. ❤
  Jeg tror jeg forstår hvordan du føler det.. Det eneste jeg føler jeg gjør er å holde ut, selvskade, holde ut enda lenger, sove, og så kommer det en ny dag hvor jeg må repetere det enda en gang. Og slik fortsetter det, dag etter dag.
  Men en vakker dag, vil livet forhåpentligvis gi mye mer mening, for deg, meg og alle andre som ikke ser noen mening i livet lenger. ❤ En vakker dag vil livet bli lettere, og jeg håper virkelig at det ikke er alt for lenge til den dagen kommer for deg. ❤
  Jeg er stolt av deg, det må du huske på. Jeg er stolt av at du holder ut, så jævlig du har det. Styrken din er virkelig en inspirasjon for meg, som jeg har sagt tidligere.
  Håper du får sove godt natt. ❤

  Liker

 2. Du klarer dette, det vet jeg. Har veldig sterk tro på deg jenta mi. Vil du også skal vite at jeg tenker på deg, og du er sterkt savnet. Er veldig glad i deg, og setter stor pris på å ha deg som en veldig god venn! ❤ Jeg elsker deg høyt, som den vennen du alltid har vært for meg!

  Liker

 3. Eg trur du kan å skjule smerte så den er vanskleg å se den. Eg er flink til det og eg blir sur av at folk ikkje ser smerten.
  Stå på kjære deg ❤

  Liker

 4. Jeg syntes det egentlig er bra av deg jeg, å ha den planen hver dag… Selvfølgelig er det sikkert helt forjævelig, men bare du klarer det der hver dag framover er jeg og sikkert alle andre fornøyd ! ❤
  Men det som er litt dritt er det at hvis du hadde funnet fram alle de kreftene du egentlig har i deg, så kunne du ha flytta fjell altså, ikke kødd engang 😉 <33
  Du syntes sikkert at jeg ikke er så flink til å skrive noe fint til deg, men sånn egentlig, så vet jeg aldri hva jeg skal skrive til deg, fordi jeg får så vondt av deg… </3
  Men bare stå på jenta mi !! ❤
  You know i love youu ! ;* ❤

  Liker

 5. Fine deg! dette klarer du! Det må du klare ❤ For min, og alle som er glade i deg sin skyld!
  Jeg vet at det er vanskelig!! selv om det går ganske bra nå, så har jeg hatt utallige perioder hvor jeg bare faller ned å ikke klarer å se noe lyst. Alt blir mørkt, hukommelsen svikter, kan ikke huske noe av positivet som har skjedd i livet mitt. Og vel, da prøver jeg faktisk å følge den dagsplanen din der. Det virket kjent, selv om jeg aldri har sett den før.
  Jeg vil så fryktelig gjerne at du skal ha det bra, fordi ingen, og spesielt ikke du (!!) fortjener dette livet her..
  Bare forsett og ikke gi opp! Husk ditt eget motto: tap er ikke når du faller, men når du nekter å reiser deg igjen. Du må bare forsette og kjempe og prøve! En dag finner du noe eller noen som vil bety alt for deg og da skjønner du at det var verd å kjempe disse kampene ❤ Ikke gi opp hvertfall, stå på videre jenta mi! Jeg heier på deg ❤ Alltid! ❤
  Stor klem fra meg ❤

  Liker

 6. PainyHeart:
  Jeg er kjempeglad i deg ❤ ikke glem det!! tusen takk for den fine samtalen vår igår ❤ Det var veldig godt å høre fra deg! jeg har vært bekymret for deg.. særlig etter det som skjedde for litt siden ❤
  Ha en så fin kveld som mulig – ikke nøl med å ta kontakt ❤

  Liker

 7. Pain ! </3:
  du vennnen.. dine ord betyr så utrolig mye for meg! og det er helt sant ❤ Jeg er stolt av og kunne være en del av livet ditt, og det å høre stemmen din varmet godt i hjertet ❤
  Stå på du og! din styrke er kanskje usynlig for deg, men jeg ser den! og hører den hver eneste dag! ❤

  Liker

 8. Kathrine:
  åå, vennen min! det er bra og høre at du har det bedre enn du har hatt det! det varmer veldig godt! virkelig ❤ du fortjener bare det beste ❤ Jeg håper at jeg en gang kan komme og gi deg en ekte, varm og lang klem. Men i mens så sender jeg mange klemmer i luften! og håper de kommer hele veien til deg! Og at de er like varme som da jeg sendte de ❤
  Jeg er kjempeglad i deg – ikke glem det!!! ❤ Og ja; tap er ikke når du faller – men når du nekter å reise deg igjen!

  Liker

 9. Du kommer til å klare det. Du er så veldig, veldig sterk, og jeg har skjønt det på deg. Du klarer det! Jeg er faktisk veldig, veldig glad i deg. Jeg tenker på deg hele tiden, og det er noe jeg mener. Jeg ber for deg hver kveld, og håper du skal få en god natt, eller et lite tegn på at det går rett vei. En stor klem fra meg, til deg. ♥♥
  Hehe, grunnen til at jeg kommenterer gamle innlegg er fordi jeg leser bare litt rundt om kring på bloggen din..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s