When you need a break from this fucking world

 (boken på bilde er; Lille stjerne – John Ajvide Lindqvist. ) Lånt på biblioteket, ikke lest ennå. Har høye forventninger!

Da er det godt å ha en bok. Der du kan falle inn i en annen verden.  – Så var det dette å ta seg selv i nakkekinnet, å unne seg selv dette da.. og ikke minst glemme og fortrenge den ekte verden for bare en liten stund. Tørr du?

– happypain

22 kommentarer om “When you need a break from this fucking world

 1. jeg er den av de som elsker å lese. Jeg leser stort sett hver gang jeg får sjansen, og spesielt Harry Potter leser jeg. Det er så godt å ha en verden du kan ‘rømme’ til, når alt virkelig går galt.
  Stå på, vennen. Jeg er her for deg<3

  Liker

 2. Elsker å lese. ❤ Holder på med "Snømannen", av Jo Nesbø nå. Og etter jeg er ferdig med den, har jeg "Panserhjerte" på lager. Leste ut Frelseren og Hodejegerne når jeg var innlagt..
  Ønsker deg en fin dag videre, søte deg. ❤ Sender mange varme klemmer. Glad i deg. ❤

  Liker

 3. 8-9 sengehøyestabler med bøker ved siden av sengen min og fulle bokhyller beviser at jeg elsker å lese. Skjønner hva du mener med å gå over i en annen verden bare en liten stund… God lesing ❤ 😉

  Liker

 4. Du har helt rett! Jeg elsker å lese! Man faller virkelig inn i en helt annen verden. Det er godt å komme bort fra virkeligheten noen ganger, men et kan også være vondt å trist å komme tilbake til virkeligheten etterpå..
  Men jeg personelig har alltid likt å lese. så lenge stoffet er bra selvfølgelig!
  Hvilken bok leser du forresten? ❤

  Liker

 5. Jeg elsker å lese, men jeg må si jeg har forandret smak siden før. Jeg elsket for eksempel fantasy noe sinnsykt hvor Ringenes Herre var favoritten, men etter hvert så syntes jeg bare at alle fantasy-bøker var så lik hverandre at jeg ble lei. Etter det har jeg lest mange merkelige bøker. Nå leser jeg en bok om en journalist som har vært i mange kriger. Sterk lesestoff.
  Hva leser du? 😀

  Liker

 6. Sarja Marja:
  Akkurat det samme her. Før leste jeg bare fantasy, men man blir rett og lett lei!
  hmmm, hva heter den boken?!
  Jeg leser : de velvillige av jonathan littel. En murstein på 100o sider. Meget sterkt innhold ja…
  Glad i deg ❤

  Liker

 7. Julia elaine:
  ååååå, så kjipt!!! 😦
  men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! er det ikke det man sier? x) vet ikke jeg..
  Men ha en så fin kveld som mulig! så må du si ifra når du har fått den! jeg vil seee ❤

  Liker

 8. Jeg er en stor tinlhenger av bøker, men det er bare to serier som jeg virkelig klarer å lese<3 Harry Potter og Twilight (som jeg har lest på engelsk og norsk 65 ganger…hehe<3) Det at jeg har lest den så mange ganger indikerer vel bare at jeg er skikkelig avhengig. Jeg trenger å komme meg vekk, og bøker er et fantastisk sted og dra til! Litt vanskelig nå som all konsentrasjon, tenking o.l er ødelagt pga matmangel og slikt, men jeg elsker å lese, og vil aldri slutte!<33
  Im here if you need me!

  Liker

 9. PainyHeart:
  Faktisk leste jeg ut et par av bøkene til nesbø under forrige innleggelse jeg og. Ikke så mye annet og gjøre..
  De er veldig bra!! digget særlig panserhjerte! bare venter på å få lest gjenferd.
  Kjempe glad i deg vennen – ikke glem at du har meg, og at du er betydningsfull som bare F for meg!! ❤

  Liker

 10. Kathrine:
  Jeg kjenner meg igjen der ass.. plutselig bare; å faen, det var denne verden jeg bodde i ja. *nedtur*.
  Jeg er kjempe glad i deg vennen, stå på! ❤
  Akkurat nå leser jeg ; de velvillige 🙂

  Liker

 11. fightingfood:
  Kan virkelig kjenner igjen det med konsentrasjon. Man må liksom anstrenge seg for å koble hjernen på noe annet enn smerten man føler på hele tiden. Er flott at du leser – det kan jo funke som en «terapi»? På samme måte som bloggen ❤
  Stå på, du har alltid meg her vist du trenger meg ❤

  Liker

 12. Boken heter Krigsjunkie av Jon Steele som er/var journalist, så alt er visst sant også, noe som er litt skummelt. Jeg har bare klart å komme meg gjennom et svææært kapittel hvor han er i … et land jeg glemte navnet på som hadde en borgerkrig rundt fallet av Sovjetunionen på 1990-tallet.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s