Koselig! – Vis din støtte du og!

Idag ventet det et koselig lite brev i postkassen min. Og dette var virkelig bedre enn alle disse sjukehus-brevene jeg har vist dere tidligere. Det var nemmelig en liten konvolutt fra Grete Kvalheim. Hun er en Norsk forfatter som blant annet har skrevet ; Å leve etter overgrepet.  Boken hjelpe meg, kom ut for ikke så lenge siden. Og den skal leses – må bare bygge opp mot nok. Hun har også stiftet DIXI organisasjonen. Som er et ressurssenter for voldtatte. Denne dama fortjener ros! syns nå jeg 🙂

nei betyr nei!

hjelpe meg!

med noen kloke ord på innsiden av armbåndet!

kjempe koselig ❤

Så tusen takk Grete! 
Har du lyst til på et sånt armbånd? Vil du være med å  vise støtte? Da kan du ta kontakt med henne her;  Grete@taansvar.no

– happypain

24 kommentarer om “Koselig! – Vis din støtte du og!

 1. Kjære du!
  Tusen takk for nydelige ord som jeg ble veldig glad for ❤
  Flott at du vil være med og vise verden at Nei betyr NEI! (og kult at du så den "hemmelige" meldingen på innsiden!)
  Varm klem fra Grete

  Liker

 2. Ååå, skjønner det må være godt å få noe sånt i posten! Det er de små høydepunktene i hverdagen man må sette pris på=).
  Det er sikkert en tøff bok å lese, men samtidig en bok som man sikkert får mye igjen for å ha lest også! ❤

  Liker

 3. Så utrolig fint gjort å lage sånne armbånd, selv om det ikke er mange bostaver utgjorde de noen ord som var utrolig sterke synes jeg! Må snart få meg støttearmbånd jeg også av et slag, har ennå ikke kjøpt noen. Du er så fin, jenta mi!
  Sv: Aww, takk! Jeg klarte det heldigvis, hihi, selv om det var litt vanskelig og veldig uvant ^_^<3
  Nommeeen, tusen takk, det betyr mye for meg ❤ Og kanskje jeg klarer å lage en sånn video en gang, hihi <33

  Liker

 4. Ååå! Så koselig!
  Nei betyr nei, det er helt sant! Husker når jeg var liten så pleide en gutt som var 3-4 år eldre en meg å plage meg ustanselig. Han kunne foreksempel finne på å si: kan jeg klype deg? så sa jeg: NEI! og da svarte han: nei betyr ja, og ja betyr nei. Og da svarte jeg selvfølgelig ja, og da hoppet han fram og kløp meg men han ropte at ja betydde ja..!
  Årh, blir irritert når jeg tenker tilbake på disse hendelsene, men jeg var en liten sta unge 6-7 år på den tia, og klarte å si ifra. Så ettert lang tid sluttet han endelig og plage meg og jeg kunne endelig leke i friminuttene på skolen i fred.
  Kom bare på det når jeg så at det sto Nei betyr nei, på armbåndet! Kom kanskje usakelig, men…
  Håper du klarer å få lest den boken en gang! selv om det kanskje venner tilbake mange vonde minner for deg, så kan det være at det funker som terapi? jeg håper det…
  Kjempeglad i deg, fine deg! ❤ Hadde vært gøy å truffet en gang i virkeligheten…<3

  Liker

 5. Kathrine:
  Åå, husker det der selv. At ja betyr nei, og nei betyr ja. Og selvfølgelig sier man ja da!
  Trist å høre at du ble plaget på den måten, for du er jo så fantastisk fin vennen! Og det passet jo veldig bra til innlegget!
  Nei betyr nei. Og ingenting annet!
  Jeg tror også det vil være delte følelser og meninger når jeg leser boken. Men som du sier, kanskje er det terapi? Akkuart som bloggen?
  Som jeg alltid sier; jeg er kjempe glad i deg, og er alltid her vist du trenger meg ❤ En vakker dag skal du få en ordentlig klem!! ❤

  Liker

 6. Anonym:
  Vet ikke om hun forsatt selger dem, men det er bare å sende en mail til henne ( adressen ligger nederst i innlegget) 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s