Hvil i fred kjære venn – verdensdagen for Selvmordsforebygging

Jeg holder bildet av deg tett inn til brystet mitt, jeg er redd for å åpne øyene. Jeg skulle ønske det ikke bare var bildet ditt jeg holdt tett inn til meg.  Jeg skulle ønske jeg kjente varmen av kroppen din.

Idag er det verdensdagen for selvmordsforebygging. Tankene mine går selvfølgelig til min kompis som dro fra oss så altfor tidlig en kald novembernatt for snart to år siden. Jeg håper du har det bedre der du er nå.  Du skal vite at jeg forsatt tenker på deg. 
Jeg fikk aldri sagt «hadet». Jeg fikk aldri sagt hvor mye du betydde for meg.. og nå er det forseint.  Kunne jeg skrudd tilbake tiden hadde jeg gitt livet mitt for at du skulle få det bedre.  Du er himmelens vakreste engel, vet du det? 

( Dette diktet skrev jeg samme dag jeg fikk vite at du var død) 

Hvorfor akkurat deg?
du som var den beste av oss alle
du smilte og lo
du delte så mye kjærlighet
men du hadde dine hemmeligheter
du bærte store smerter bak din glade fasade
det finnes ikke rettferdighet i dette
men jeg lover deg;
ingen skal få gjøre deg noe mer vondt
jeg lover. 

Tårene renner, dette er en ekstra vond dag. Hvil i fred kjære venn ♥
– happypain

30 kommentarer om “Hvil i fred kjære venn – verdensdagen for Selvmordsforebygging

 1. Det er rart med det, at så mange har det så vondt, uten at noen legger merke til det.. Nå har jeg blitt mer oppmerksom, jeg vet hvor vondt en kan ha det. Jeg skal følge med, slik at jeg kan gjøre mitt beste for at alle skal føle seg velkommen her i verden. Og ikke minst føle lykke.
  Jeg tenker på deg i dag happypain ❤

  Liker

 2. Herregud ! Jeg har ikke ord !! </3
  Men jeg vet hvordan du har det, så jeg "kjenner" følelsen og smerten… ❤
  Men skal ha trangen til å ta selvmord… INGEN ! Sånt skal jo ikke skje… ! 😥
  Men du er sterk som bare faen, så jeg vet at du har krefter til å holde ut en lang stund til <333
  Glad i deg jenta mii <33

  Liker

 3. Off, kjenner meg så igjen i de ordene du sier! Det gjør så vondt å tenke på de som dro fra oss så alt for tidlig. All den smerten de hadde inni seg uten at man kunne være der for dem og fortelle dem hvor mye de faktisk betydde!
  Men det verste er jo faktisk at jeg forstår dem, og jeg skjønner hvorfor de gjorde det.. Selv om jeg skulle ønske at de holdt ut litt til!
  Sender en stor klemm og masse varme tanker til deg ❤

  Liker

 4. For ikke så lenge siden tok en jente selvmord i bygda min. Egentlig vet du aldri hvordan andre har det… </3
  Derfor er det viktig å vise alle du bryr deg om at du er glad i dem.
  Glad i deg~<3

  Liker

 5. Ååå, jeg hadde skrevet sånn lang kommentar over mye jeg kondolerte og hvor trist det var å høre at vennen din gikk bort 😦
  men pcen klikket da jeg skulle trykke på send, og jeg måtte skru den av og på… -.-
  Men du skal vite at jeg tenker på deg! Det verste med selvmord er jo de nærmeste som blir igjen… uff 😦 Tenker masse på deg! 😦 ❤
  Er her hvis du skulle trenge meg! ❤
  Klem ❤

  Liker

 6. isole:
  Ja, det er vondt å tenke på hvor mye skjult smerte det er her i verden. Vi må passe bedre på hverandre ! Sender masse masse varme tanker og klemmer til deg, jeg tenker utrolig mye på deg og er veldig glad i deg ❤

  Liker

 7. Pain ! </3:
  Du vet altfor mye om den smerten du vennen 😦
  Jeg er kjempeglad i deg , og du vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt! jeg gleder meg til å se deg ❤ Stemmen din er gull verdt, akkurat som hele deg!!! ❤

  Liker

 8. fragileme:
  Ja, det er det som er det verste. At du aldri fikk sagt hvor mye de betydde. Og man innser det gjerne ikke før det er forseint heller.
  Ja, man forstår virkelig dem. for vi har jo selv vært der. Og da blir man liksom så rådløs 😦
  Tenker masse på deg, og heier på deg vennen! ❤

  Liker

 9. Kathrine:
  Kjenner følelsen! veldig irriterende , men ikke tenk på det vennen ❤ Jeg vet hvor flink du er til å fylle kommenarfeltet med hjertet og trøstende og oppmuntrende ord ❤
  Jeg tenker på deg hver dag – det skal du vite!! ❤
  masse klemmer til deg vennen ❤

  Liker

 10. Nea Milly Ging:
  Tusen takk vennen!
  ja, sånne dager er virkelig tunge.. men man må igjennom de og. Og da er godt å ha sånne som deg! ❤ Jeg tenker kjempe masse på deg og – og huk tak i meg vist du trenger meg ❤ Stå på søte og fantastiske deg!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s