Ikke kom her..

Ikke kom her å si at jeg ikke jobber hardt nok. 
Vist jeg ikke hadde jobbet så godt jeg kunne, hadde jeg ikke vært her idag.

Ikke kom her å si at jeg må ta meg sammen.
Du bare kveler min følelse av egeninnsats.

Ikke kom her å si at jeg det på PURE F!
Jeg kontrollerer ikke meg selv lenger.Er jeg ikke god nok for deg?

Ikke kom her å si at du bestemmer over meg.
Kan jeg ikke for engangs skyld bestemme over egen kropp? Please?

Jeg er lei av og ikke bli respektert som den personen jeg er. Jeg gjør så godt jeg kan. Hva mer kan du forvente egentlig? 
Det virker som mine kamper, med blod, svette og tårer – ikke betyr noe for deg. Er de ikke synlige for deg kanskje? Ser du ikke hvor mye styrke jeg trenger for å ikke tape disse kampene? Ser du at jeg snart ikke har mer styrke å ta av? Hvem skal fylle på styrke og uutholdent når det er tomt? 

Vær så snill – ikke ta det forgitt at jeg er her imorgen.  

– happypain

8 kommentarer om “Ikke kom her..

 1. <33 Jeg vet hvordan du har det! Det er så utrolig slitsomt når personer kommer bort til deg å forteller deg at du må skjerpe deg, skjerpe kuttingen tin osv.. De som ikke har opplevd den tilstanden selv vet ikke hvor hard kamp du må igjennom for å vinne. Det er så urolig viktig at de bruker energien sin på å hjelpe enn å sette seg ned å klage. Stå på kjære du! Du er nok sterkere enn de fleste! Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å hjelpe deg, men vi er her for deg om du trenger oss <33 STAY STRONG!!
  – Karoline-

  Liker

 2. Huff… Det er så mye folk ikke skjønner. Og så vil dem heller ikke skjønne som oftest, eller dem prøver ikke. Men jeg er glad i deg, og skjønner det ikke er lett å kjempe en kamp slik som dette. Stå på, for du er så vakker og sterk menneske ~<3

  Liker

 3. Slike personer er ikke verd noe som helst! Det er ufattelig at noen skal kunne si noe så følelsesløst til en så sterk og nydelig person som deg! DU ER GULL VERD! Ikke glem det! Jeg er her om du vil prate, selv om jeg sikkert ikke er mye til hjelp, men jeg er her!<3

  Liker

 4. Folk burde ikke forvente så altfor mye av de psykisk syke, for de har alt for mye med å bare være til stede av og til. Folk burde egentlig skjønne slik. Og det er dem som sier slik til deg, som ikke er verdt det uansett. Dem vet tydligvis ikke hvordan det er å være sånn syk..

  Liker

 5. Jeg respekterer deg for den personen du er! ❤ Synes flere også burde respektere det… ingen velger vel å bli syk? uansett om det er psykisk eller fysisk… sykdom ER sykdom…
  Noen folk er bare så sinnsykt hjerteløse.. Det er jo direkte frekt og be en person om å ta seg sammen når man vet at personen sliter? Betyr det at man skal si til en person som feks har brekt beinet at han må ta seg sammen og løpe? Eller skal en person med kreft få høre at han/hun må sjerpe seg? ren idioti og uvitenhet, vil jeg kalle det…
  Å når vi er inne på hjerteløse folk, så var det nettopp noen drittunger som kommenterte på ei venninne av meg sin blogg at hun så helt ødelagt ut i trynet og fjeset var helt skjevt. "Har det vært atomkrig?" skrev de…
  Jeg fatter ikke at folk klarer å skrive sånn… stakkar venninna mi ble kjempelei seg 😦 å det forstår jeg godt! Hva skjer med verden?
  Jeg skal si deg en ting, Happypain… Hvis det er noen som må sjerpe seg så er det hvertfall ikke du! Heller de personene som forteller DEG at DU må sjerpe deg. De kan sjere seg, de kan ta seg sammen! De kan bare holde munnen sin lukket, hvis de ikke klarer å si noe fint eller oppmuntrende..
  Stå på gullet! Jeg håper ikke det skjer noe med deg… Take care! Du er ei nydelig, vakker og sterk jente! Du fortjener som sagt, kun det beste!! ❤
  Love u :*

  Liker

 6. Styrken og utholdenheten finner du laangt inne i deg selv vakre! Det vil overraske deg, og det har sikkert allerede overrasket deg hvor sterk du er ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s