GRUER MEG!

Nå skal jeg prøve å publisere et «rosa blogg- innlegg».

Det er nå 20 minutter til jeg skal flytte til det ungdomspsykiatriske behandlingshjemmet jeg snakket om i et tidligere innlegg. Jeg skal være der 5 dager i uka, så er jeg hjemme i helgene. 
Jeg gruer meg veldig til å få nye folk som skal behandle meg igjen. Jeg syntes jeg har hatt ganske mange behandlere. Og det er først nå de siste månendene etter forrige innleggelse jeg føler at jeg fikk snakket ordentlig.
Hver gang man møter en ny behandler, blir man møtt med en ny måte å jobbe og håndtere problemer på. Jeg krysser både fingre og tær for at dette skal gå bra.

Hehe. Når jeg snakket med behandlerene mine igår. Spurte han ene om jeg skulle ha med meg hele garderoben, og jeg liksom såå stolt, bare; neeh, jeg får da igjen baggen. Men nå rett før vi skal dra, skjønner jeg at det er akkurat det jeg har gjort.  

Så ønsk meg lykke til! også sender jeg masse varme tanker og klemmer til dere alle ♥

Syntes det var litt morsomt at jeg fikk spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt den knallrosa (!) hårføneren min. Fordi som jeg har sagt før, jeg kjøper ikke mye rosa, for jeg kler virkelig ikke rosa. Føler meg ikke sånn veldig jente-jente liksom.  
Men så var det en venninne av meg som insisterte på at jeg skulle ha denne rosa hårføneren. Rett og slett fordi jeg ikke eier rosa ting. Jeg nektet, og det endte med at hun kjøpte den til meg.
Og det værste er at etter en stund nå, – syntes jeg den er drit stilig! Den er kjøpt på Vita og kostet 649 kr.

 – happypain

24 kommentarer om “GRUER MEG!

 1. Dette går bra vettu lille venn 🙂 ❤ Tenker på deg hver dag jeg! Og skal tenke ekstra hardt på deg nå de neste dagene! Klemmer fra meg til deg!
  OG jeg digger den hårfønern liksom.. Farger er knææsjt, jeg sku vært flinkere til å bruke det 😛 hahaha

  Liker

 2. Jeg krysser fingrene for deg, vennen. Håper virkelig alt kommer til å gå bra! Det fortjener du! Jeg er her for deg hvis du vil snakke.<3 Du fortjener kun det beste, søte<3 Hihi, kjempestilig hårføner! 😀

  Liker

 3. Hårføneren var jo rå!! 😀 haha!
  Håper det går bra med de nye behandlerene =) og at du kommer til å trives.. ❤
  Tenker masse på deg, hele tiden"!
  beklager at dette ble en litt kort kommentar.. fikk sprekk i går, og måtte egentlig sy, men istedet stripset helsesøster såret i dag, aå det er vanskelig og bevege venstrehånda…
  Kjempeglad i deg, lykke til på dette ungdomspsykiatriske behandlingshjemmet. (måtte kopiere det, va vanseklig å skive.. haha<4)
  stor klem ❤

  Liker

 4. Haha, drittøff hårføner :O 😀 Jeg leser faktisk samme bok som deg! Eller jeg begynte.. også fikk jeg ikke tid til mer, men gleder meg til jeg er ferdig med boken SHANTARAM! 😀
  Jeg tror det går bra med deg, men du må nok ha litt tolmodighet 😀 ❤ masse lykke til ❤

  Liker

 5. Du kommer til å klare deg veldig bra jenta mii !! ❤ Jeg tenker på deg hver dag, men litt ekstra nå ettersom at du skal få ny behandler og litt sånn… ❤
  Men anyway, jeg er ingen rosa-elsker ! Absolutt ikke, men den hårføneren var faktisk råkul !! =D ❤
  Lykke til vennen ! ❤ Jeg er stolt av deg, det håper jeg du vet !!! ❤
  Kjempeglad i deg ! ;* ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s