Oppsummering!

Først av alt, må jeg si TUSEN TAKK for de kjempe koselige og oppmuntrendene tankene, klemmene, hjerter og ord jeg fikk på forrige innlegg. Jeg ble kjempeglad for de ♥ Alltid like koselig å finne masse kommentarer på innlegg som betyr masse for deg!

De siste dagene har vært helt spesielle for meg. Det har vært uttallige personale som har gitt meg et håndtrykk og presentert seg, men selvfølgelig har jeg glemt navnet før jeg har snudd meg. Det har vært mange og koselige stunder med andre pasienter. Jeg ble veldig godt mottatt, og skuldrene er senket et hakk. 
Det har vært netter med skjelving og fotfølge av nattevakter. Det har vært mye bilturer og cafebesøk for å få annet å tenke på. Men jeg føler jeg har fått veldig god oppfølging. 

Det var med vilje at jeg har holdt meg unna bloggen de siste dagene. Og jeg merker det skikkelig på kroppen! Bloggen har virkelig blitt en viktig del av livet mitt, så nå er jeg tilbake! Jeg klarer meg bare ikke uten denne fine luftekanalen, eller terapiblogg om du vil. 

Og for dere som har ringt eller sendt melding, mobilen min har sagt godnatt ;/ 

– happypain

28 kommentarer om “Oppsummering!

 1. Glad for at du får ordentlig hjelp!!<3 Jeg har tenkt utrolig mye på deg, og jeg er veldig glad i deg!!<3
  Jeg har forresten startet opp den gamle ikke-anonyme bloggen min, malinfo2.blogg i håp om litt lysere hverdag, men slik det ser ut nå så blir den nok lagt ned igjen om ikke lenge-.- Ting er værre enn før…
  Utrolig glad for å ha deg tilbake!<33

  Liker

 2. Åh, så fint å høre at du får god oppfølging, og ordentlig hjelp! ❤ Tenker så utrolig mye på deg! Godt å ha deg tilbake. ❤
  Veldig glad i deg, "Happypain", og du betyr utrolig mye for meg. ❤ Jeg er veldig stolt av deg, du er sterk som f, nydelige! ❤

  Liker

 3. Eg har tenkt mye på deg ❤ og det var godt å høre fra deg igjen. Eg har skrevet snart 4 data side om døden og det har hjelp meg masse. Stor klem fra meg ❤ Stå på vennen ❤

  Liker

 4. Veldig fint å høre at du har hatt det bra den første uka med nye behandlere og andre pasienter !! ❤ Og ettersom det du skriver nå, virker det som om du har hatt en grei uke, stemmer det elr hva ? =) ❤
  Det er ikke så rart at jeg ikke har fått tak i deg hvis mobilen din har sagt god natt 😛 ❤
  Men jeg er utrolig stolt av deg, vennen og jeg håper du fortsetter med de nye behandlerne dine og at du får et mye bedre liv enn det du har nå, fordi det fortjener du virkelig !!
  Husk at jeg er uendelig glad i deg og det kommer jeg alltid til være !! <333
  "Pain ! </3"

  Liker

 5. Fighting Food:
  Tusen takk for flotte ord og hjerter ❤ Jeg er veldig glad i deg og vennen, ikke glem det!! ❤
  det skjærer virkelig i hjertet når jeg leser at du har det værre en før. Du er så mye i tankene mine, du er en av de første jeg ble kjent med igjennom bloggen – og det skal du virkelig vite, at jeg er stolt av å kunne være en del av livet ditt ❤
  Husk å ta kontakt, uansett hva det er! eller vist du bare vil snakke – om vonde ting eller hvilken genser du kjøpte igår. Ja, kanskje litt teit eksempel.. men du skjønner ❤
  Stå på kjære du, du er vakker helt fra hjerterot og utover ❤

  Liker

 6. PainyHeart:
  Tenker utrolig mye på deg og. Du har blitt en stor del av livet mitt ❤ Jeg er utrolig glad og stolt av å kunne være en venn av deg ❤ En dag skal vi gi hverandre en klem – å ting skal være bedre! Jeg tror vi vet mye om hva den andre går igjennom, tror du ikke?
  Husk at du kan ta kontakt når som helst, bare huk tak i meg! ❤

  Liker

 7. deveny:
  Tusen takk dev! du har vært utrolig mye i tankene dine. Dine fine og støttende ord og klemmer betyr veldig mye for meg. Du er et forbilde på så mange måter! Både styken, viljen og staheten din!!
  Masse klemmer fra meg 🙂

  Liker

 8. mysecretfight:
  Tusen takk kjære du! jeg håper du klarer og ta så godt vare på deg selv som du klarer. Du er så sterk! men husk at jeg mer enn gjerne vil være med å holde deg oppe ❤
  Glad i deg karoline, stå på!

  Liker

 9. Cecilie:
  Kjære cecilie ❤
  Jeg har tenkt masse på deg og – særlig etter de siste mailene. Veldig beroligende og høre at det har hjulpet deg. Kanskje du har funnet en god måte du kan gjøre egenterapi? Jeg krysser både fingre og tær for deg!!
  Stå på du og vennen- du er mye sterkere enn du tror ❤

  Liker

 10. Pain ! </3:
  Utrolig godt å høre fra deg! Det er så lenge siden vi har snakket sammen , særlig siden mobilen min ikke funker ;/ Tenkte meg at du har prøvd å ta kontakt, så ble veldig glad da jeg så kommentaren din! Jeg vet du har hatt det veldig vanskelig i det siste, etter det vi har snakket om både på sms og på face.
  Jeg har hatt en ganske grei uke jeg, takk for at du spør! 🙂
  Tusen takk for flotte og varme ord ❤ Jeg tenker så utrolig mye på deg. Du er noe av det som holder meg oppe, du er så fantastisk ❤ Jeg er kjempeglad i deg, huk tak i meg vist du trenger det!! ❤

  Liker

 11. Nea Milly Ging:
  Tusen takk kjære deg ❤ Det føles trygt å bli fulgt opp.
  Du er så utrolig mye i tankene dine. Jeg håper du ikke har det alt for vondt! Men jeg du har hatt det tøft i det siste, husk at jeg er her for deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s