The end begins..

FML life..Trenger jeg si mer?

LYRICS:

The end begins. 
I can’t escape as it pulls me 
further into anesthesia. 
Tear down my sense of conviction. 
Corrupt my soul. 

The end begins. 

In my eyes. In my heart. 

I have laid upon a deadman’s bed, only to fall into a 
trap of lies and seduction that rivals the greatest sense of love. 

Play it back until the voice becomes just a sound. 
Penetrate your mind with all these images of you. 

I have given up an angel’s kiss. Only to break apart your 
path of trust and burn myself down. Struggle to the end; 
I scare myself. 

Play it back until the voice becomes just a sound. 
Penetrate your mind with all these images of you. 

The end begins. 

I’d give it all to have it back. 
I could have had it all in front of you all by myself. 
Love in my eyes, lust in my heart. 
I made it all up. 
Lies, deceit empowers me, so it ends, ends.

– 

Tatt fra Sangtekster.no

– happypain

8 kommentarer om “The end begins..

 1. Min kjære venn. Må først og fremst innrømme at jeg er veldig urolig og redd for deg for tiden, vil så veldig gjerne gjøre noe for deg jenta mi. Er så lei meg for at jeg ikke bor nærmere deg at jeg kan ikke få sagt det.
  Hater mildt sagt at jeg er blakk nå, ellers tror jeg faktisk jeg hadde dratt til der du bor i kveld med toget, og eventuelt sovet på hotell. Tar veldig gjerne toget til dit du vet en gang, og møter deg, betaler gjerne en natt på hotell jeg for å møte deg. Altså, at jeg har et sted å sove mener jeg med hotellet.
  Hver så snill å aldri gi opp, vet at du sikkert ikke føler deg noe sterk for tiden, og hater at andre sier du er det. Men vil du skal vite jeg føler meg utrolig tung og vanskelig jeg også for tiden, senest i går gikk jeg rundt en hel time for meg selv og tenkte på stygge tanker om hva jeg «burde» gjøre også videre…
  Er det noe som helst jeg kan gjøre for deg så er jeg her for deg, du er en utrolig god, flott og kjempe original person som jeg er veldig, veldig glad i. Kan aldri få beskrevet mine gleder ved å snakke med deg, og hvor mye jeg savner deg.
  Igjen skjønner jeg at du virkelig ikke har det godt nå, og er redd for at du kanskje tenker det ene og det andre, og vit at jeg forstår deg mer enn du aner! 😦 Men jeg vil ikke miste deg, du er den beste gojenta jeg kjenner som er yngre enn meg selv, du er det beste mennesket generelt som er yngre enn meg selv. Du er så utrolig fantastisk i mine øyne, og jeg gjør hva som helst innenfor rimelighetenes grenser for din skyld.
  Aldri skam deg for å ta kontakt hvis det er noe som helst. Jeg er også veldig, veldig redd, deprimert, sårbar og utslitt for tiden, så jeg forstå veldig godt hvordan du har det. Og det at jeg også sliter skal du ikke tenke på, med tanke på å fortelle meg om ditt. Hvis jeg kan være her for deg så gir det meg mye større positive følelser enn vonde.
  Stor klem fra meg til deg ❤

  Liker

 2. Enig med fullstendig kaos! Bare vit at jeg er her for deg! Skulle ønske vi var naboer x) Da skulle jeg ringt på døren og hatt med meg en god film! Også skulle jeg gått tilbake til mitt hjem, også ringt på døren hos deg igjen, bare fordi jeg savnet deg! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s