trygg i utryggheten

Hun har planlagt det. Hun vet hvordan hun skal gjøre det. Hun vet hvor naive mennesker noen ganger kan være. Hun lister seg ut i mørket, det er det ingen som hører. Med en gang hun er ute av døra, kjenner hun pulsen stige. Hun vet at de andre sitter ved spisebordet, så i frykt for at noen skal se henne, tar hun skogveien. Hun rakk ikke ta på seg sko, så veien igjennom skogen blir både våt, møkkete og smertefull. Men det tenker hun ikke på da. 
Plutselig ser hun en av personalet som løper mot henne. Hun skriker navnet på jenta gjentatte ganger, men hun forsetter bare å løpe så godt man kan når beinet er i gips, og krykkene egentlig burde være tilstede. Plutselig ser hun at det er 3 personale som kommer kjørende. Hun får helt panikk å løper ut i veien rett mot en annen bil, men hun blir tatt imot akkurat i tide. Hun skriker, slår og biter. Hun blir bokstavelig talt bært inn i bilen. 

Det endte med tvang, legevakt og tvungen observasjon.  Det suger. 
Man føler seg lite kul når man blir dratt baklengs inn legevakta. Man føler seg lite kul når legen ber deg dra opp genseren for å sjekke kuttene. Man føler seg veldig lite kul. Ingen gjennomgår noe sånt fordi de vil, det er denne hælvette’s smerten som styrer deg. 
Jeg husker forsatt blikket til den ene dama som  satt på venterommet, hun ga meg et langt og veldig ukoselig blikk. Jeg viste fingeren, hu skulle bare visst.

– happypain

23 kommentarer om “trygg i utryggheten

 1. off.. Skule ønske jeg kunne være der for deg! Jeg vet akkurat hvordan du har det! Jeg vil være der for deg, og vise deg at du ikke er alene. Jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne hjulpet deg på en eller annen måte ❤

  Liker

 2. Åå, vennen.. :`( Veldig vondt å lese, du fortjener ikke ha det sånn.. Tenker veldig mye på deg, du betyr så veldig, veldig mye for meg, aldri glem det! Jeg tror ikke jeg hadde klart meg om noe hadde skjedd med deg, du betyr så mye for meg. ❤
  Er her for deg, alltid. ❤ Ikke nøl med å ta kontakt. ❤ Prøv å ta vare på deg selv så godt du klarer, greit? ❤ Sender masse klemmer og tanker.

  Liker

 3. Uff, du skildrer så bra at jeg ser alt for meg.. og det er ikke noe hyggelig syn 😦
  Du fortjener ikke å ha det sånn som dette, men det kommer til å bli bedre en dag ❤
  Jeg har tenkt på deg hver dag denne uken, lurt på om du har det bra og hvordan det går med deg.. utrolig trist og lese dette innlegget..
  Men det er bra at du får hjelp, det kommer til å ordne seg en dag!
  Du er så fin å verdifull! ❤
  God bedring ❤ skal forsette og tenke på deg<3
  klem kathrine :*

  Liker

 4. Herregud vennen! Off, ble sittende her med tårere i øynene mens jeg leste! Du fortjener virkelig ikke å ha det sånn, og jeg skulle ønske det var noe jeg kunne si eller gjøre som tok bort all smerten. Men det er desverre ikke så enkelt =(. Du lever midt i et helvete nå, og jeg kan tenke meg at alt du vil er å få en slutt på alt! Men, vær så snill, gi det muligheten til å bli bedre!
  Det er virkelig vondt å lese hva du går gjennom, og den opplevelsen der ga meg virkelig et slag i magen! Jeg vil så gjerne være til hjelp! men husk, jeg er her og tenker masse på deg.
  Du er fantastisk, og du klarer dette søta <3!
  Sender masse varme tanker og store klemmer ❤

  Liker

 5. vennen.. vil bare si en ting.. DET BLIR BEDRE – enten du klarer å tro eller ei. ta vare på ditt invendige håp, den lille i deg som faktisk VIL noe her i livet. du klarer dette, søte – jeg VET du gjør<3<3

  Liker

 6. Malene:
  Tusen takk jenta mi ❤ Du er fantastisk – og tenk på det jeg kommenterte på det siste innlegget ditt, virkelig!!
  ta så godt vare på deg selv som du klarer ❤

  Liker

 7. PainyHeart:
  Kjøre «painyheart».
  Jeg har tenkt så utrolig masse på deg i det siste, du betyr veldig mye for meg. Og jeg angrer så på at jeg ikke fikk sagt ordentlig hadet!
  Jeg skal ta så godt vare på meg selv som jeg klarer, VIST du også lover det!! Jeg er redd for deg vennen.. og sender masse masse varme tanker og klemmer ❤

  Liker

 8. Kathrine:
  aww… vennen min ❤ Igjen så kommer du med de varme ordene dine som betyr mer enn du aner! Jeg vet at et sted her i landet sitter det en person som virkelig bryr seg med hele sitt hjerte.. og du skal vite at det vil alltid være en person som bryr seg om deg og!! Som for.eks meg ❤
  Tenker masse på deg og ❤ Glad i deg vennen! masse gode klemmer og varme tanker ❤

  Liker

 9. Å herregud !! De kan da faen ikke tvinge deg inn i bilen for helvete ?!?! Jeg blir så jævli forbanna !! Også det at du ble tvunget til å vise armene dine ?! Faen så sur jeg blir !!
  Ingen, absolutt ingen skal oppleve noe sånt !
  Men fy faen så sterk du er, Happypain !! ❤
  Du aner ikke !!!! ❤
  Du er så innmari sterk og du er så tålmodig når det gjelder mange vonde ting… ❤
  Du er så uerstattelig og du er så innmari savna av meg at du ikke aner !!! ❤
  Jeg er så stolt av deg jenta mi !!! ❤
  Jeg har savna deg så utrolig mye de siste dagene, og det har nesten vært vondt å ikke ha sett et nytt innlegg fra deg på en uke… =( ❤
  Uendelig glad i deg jenta mi !!! ❤

  Liker

 10. fragileme:
  Tuuusen takk vennen ❤ dine ord varmer godt den ellers så triste morgen ❤ Jeg tenker veldig mye på deg og! Bloggen din betyr veldig mye for meg – og du skal vite at jeg er innom bloggen din så si hver dag! Men kommenterer litt sjelden ;/ fordi ord blir så fattige.. men du skal vite at en jenta som sitter bak denne bloggen tenker på deg, og følger med!!
  Sender masse tanker og klemmer til deg og ❤

  Liker

 11. Pain ! </3:
  åååå "i", jeg savner deg så utrolig mye ❤ du er så fantastisk nydelig!!! jeg er utrolig stolt av deg og -for du er sterk!!! det mener jeg virkelig. Selv om du kanskje ikke føler det sånn… men det er du virkelig ❤
  Du har en spesiell plass i hjertet mitt – ikke glem det. Det vil du alltid ha – helt innerst ved hjerterota har du en stor og trygg plass. Det må du vite ❤
  <3<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s