spesielle øyeblikk#4

Jeg er tilbake. Jeg går inn døren som ingenting har skjedd. Jeg smiler og ler – men på innsiden er jeg ødelagt. Rundt meg er det som ingenting har skjedd. Det var jo det jeg ville? At ingen skulle sende blikk eller spørre.. men plutselig, er jeg usynlig? Var det ingen som tok meg seriøst? 

Jeg kommer inn på rommet mitt. Der ligger det en gul post-it lapp. «kvelden ble ikke den samme uten deg. » Jeg kjenner igjen håndskriften din, og hjertet mitt smiler. Mer enn det skulle ikke til.  Jeg var ikke helt usynlig.

– happypain

20 kommentarer om “spesielle øyeblikk#4

 1. Pass godt på deg selv, vennen! ❤ Jeg er så ubeskrivelig glad i deg, og for meg er du slettes ikke usynlig. ❤ For meg er du en nydelig, fantastisk og betydningsfull person som har fått en stor plass i hjertet mitt. <33

  Liker

 2. Du er ikke usynelig! ❤ Absolutt ikke!
  Det er forresten helt utrolig hvor lite som skal til for å muntre opp en person litt… De sier jo at et smil på bussen kan forhindre et selvmord senere på dagen. Var det ikke du som skrev det sitatet på bloggen en gang?
  Uansett, du er i hvertfall ikke usynlig i tankene mine, jeg tenker på deg hver dag. Håper at du har det bra og jeg håper du er trygg.<3
  Det hadde vært så herlig og møtt deg en dag… Du virker jo bare helt fantastisk! ❤
  Klem Kathrine<3

  Liker

 3. Herregud, nå blei jeg også glad ! ❤
  Det er så deilig å lese sånne ting som gjør deg glad !!! ❤
  Men du er bsolutt ikke usynlig, ihvertfall ikke for meg !!
  Du har så mye mot i alle de sjansene du tar og jeg er så stolt av deg !!! ❤
  Jeg er så inderlig glad i deg og jeg håper at vi kan møtes en dag snart, du er så bra du ! ❤
  Glad i deg, jenta mii ! ❤
  Kos fra "I" ;*

  Liker

 4. frkleii:
  du er ikke usynlig du heller!! føler du det?.. 😦 Jeg er superglad i deg ❤ stå på!! huk tak i meg, vist du trenger det. Eller vist du ikke trenger det ^^ ❤

  Liker

 5. Kathrine:
  Det var meg som skrev det sitatet ja, og jeg tror virkelig det er sant.
  Du er kjempefin jenta mi, du er i tankene mine hver dag! ikke glem det er du snill ❤
  Vi skal møtes en dag, vi SKAL det! <3<3<33 masse klemmer og tanker til deg ❤

  Liker

 6. Pain ! </3:
  Tusen , tusen , tusen takk kjære deg ❤ du er ikke usynlig for meg eller!! vet du det? ❤
  Jeg er kjempe glad i deg vennen min, ikke glem det. Jeg tenker på deg hver dag, og savner deg helt sinnsykt…. 😦 Håper vi snakkes snart;*
  igjen, kjempe glad i deg snuppah mii ❤

  Liker

 7. Ingen er heilt usynleg. Det er mange som trur at det er ingen som ser dei, men der er nokken som ser dei. Trur eg har sakt det til deg før, men seie det igjen: Eg veit at det er nokken som er glad i deg og som bryr seg om deg. ❤
  Klem Meg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s