Snur opp og ned, til siden og bort.

Jeg har vært i psykiatrien en stund nå, og vet hvor viktig det er å ha folk rundt seg som respekterer, forstår og ikke dømmer. Jeg har vært borti supre folk – som har vært støttende og respekterer meg når jeg har det vanskelig, eller bare trenger en pause. 

Ting som kanskje er ment som hyggelig, kan bli snudd til det motsatte bare fordi du er for ødelagt til å ta det til deg. Du snur og venner det akkurat dit som passer deg best.

» Vi har heldigvis en god motgift, du burde være takknemmelig».
Tror du jeg syntes det er en god nyhet? Tror du jeg går igjennom dette smertehælvette for så å høre at du skal ødelegge alt jeg gått igjennom for å bygge mot nok til å ta tablettene? Takknemmelig du liksom. 

» Du må ta deg sammen»
Tror du ikke jeg gjør så godt jeg kan? Vist jeg ikke hadde gjort så godt jeg kunne hadde jeg ikke vært her idag. 

» Du tar opp plassen til en som virkelig trenger det».
Tror du jeg ville til legevakta? Vist jeg tar opp plassen, så gidd å innkall meg engang. Men du gjør bare jobben din? – da får du for faen meg vise litt respekt!! 

» Så flink du har vært! «
Det tror du ja. Gjett hvem som blør, gråter og har det jævlig når du har snudd ryggen til. Naiv, det er det du er.

Jeg ser nå at det kanskje er godt ment, men i mitt indre hater jeg det..

 – happypain

10 kommentarer om “Snur opp og ned, til siden og bort.

 1. Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver..
  Stay strong, M, du betyr veldig, veldig mye for meg. ❤ Du er sterk som f, og styrken din er virkelig en inspirasjon for meg. ❤

  Liker

 2. du veit innerst inne i deg selv at det beste er å gå til pysologen, jeg fårstår virkelig at det kan være vanskelig, men du er ikke den eneste som må det. Hev deg over det, tenk deg de som trenger hjelp, men som ikke får det. Er du ikke egentlig ganske heldig som får denne hjelpen? uansett hvor vanskelig det kan være…

  Liker

 3. Det som er vanskeligt er vel når disse ordene blir brukt som nødvendige fraser, som man mener du skal ta til deg og tenke på….uten at ordene kanskje er levert med den medmenneskeligheten og nærheten som de burde……en kan jo snakke om fiskesuppe og det hjelper om menneske du snakker med er tilstedet for deg…..og ser deg…..eller…..klemz Dev :-)))

  Liker

 4. Jeg er litt redd for hva man skal si, selv før jeg leste dette innlegget. Jeg er redd for å bli tolket feil, så jeg prøver ofte å tenke meg om på hva jeg sier og hvordan jeg sier det. Likevel prøver jeg jo å si noe, for en slik smerte skal ikke bli møtt med stillhet. I hvert fall når jeg ikke kan strekke ut og gi en klem. Jeg kan bare sende ønskeklemmer til deg og si at jeg er glad i deg.
  Stå på! Jeg er stolt av at du prøver og gir ikke opp!
  Glad i deg~<3

  Liker

 5. Det er så vondt å lese! Jeg vet jeg bare føler en tiendedel av din smerte, mest sannsynlig mindre enn det også, men jeg skjønner en bitte liten brøkdel av hva du mener. Slike folk kunne dratt et visst sted av og til.. Huff, jeg er her om du vil prate, selv om jeg ikke er særlig til hjelp.. ❤

  Liker

 6. «Du tar opp plassen til en som virkelig trenger det» ?????
  Hva faen er det for en ting å si? Unnskyld meg… håper ikke du tok det til deg, fordi INGEN, og spesielt ikke deg, skal trenge og høre det! Er jo faen meg en grunn til at du er på legevakta..
  Håper det går bra med deg ❤
  Du er så fin og herlig, du fortjener bare det beste..<3
  Kjempeglad i deg! Tenker fremdeles på deg hver eneste dag, selv om jeg ikke er så flink til å kommentere<3

  Liker

 7. Fy faen så sur jeg blir !! De som sier sånne ting som det, burde kanskje oppleve akkurat det du har opplevd… Kanskje de ser det på en måte da.. !
  Jeg beklager virkelig hvis du tar dette hardt innpå deg, men jeg blir bare så irritert av sånne folk ! De tror de vet alt mulig bullshit her i verden, men sannsynligvis så gjør de ikke det !
  Men du vet at jeg er dritstolt av deg ! Du får høre mye dritt og du har opplevd alt for mye dritt at det er helt sinnsykt !!
  Jeg skulle bare ønske jeg kunne dytte bort all den smerten og bare klemme deg til alt er borte !!! ❤
  Jeg tenker på deg hver dag, 24/7 og du vet også at jeg er sinnsykt glad i deg ! ❤
  Stay strong and take care, jenta mi ! ;* ❤

  Liker

 8. Navnet mitt skifter seg av seg selv, ikke kødd engang.. !
  Men hvis det står «It hurts !!! </3" så vet du at det er meg, Happypain ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s