God helg alle sammen.

Da skal jeg snart hjem for helgen. Det er to helger siden jeg var hjemme sist, og det skal bli godt å grave meg under dyna i min egen seng. Prøve å nyte dagene jeg har hjemme, før jeg skal tilbake på søndag kveld. 
Det har vært en veldig tøff uke, jeg har vært veldig nær og å bryte sammen. Men jeg har hatt gode personer ved min side, både andre pasienter og personale. Jeg har prøvd å finne nye måter å takle vonde følelser og tanker. Jeg har prøvd å kvele selvdestruktiviheten og impulsene. Jeg har prøvd og feilet, jeg har falt ned i et stort svart hull. Jeg har holdt meg stabil – men stabil på det nederste punkte. Det er det som er så vondt, man klarer å holde seg stabil, men langt ifra så mye at du takler livet uten destruktivitet. 
Jeg går å balanserer mellom smertehælvette og døden. Kan det kalles stabil? Hvor vil jeg falle?

Det har vært netter med tårer og blod. Det har vært måltider med oppkast. Det har vært vanskelig. Men jeg har klart det. Og faktisk litt stolt. For å jobbe med deg selv, å ha et mål om et bedre liv, må være den tøffeste jobben som finnes. Det er jeg sikker på, ikke kom her og fortell  noe annet!

God helg alle sammen ♥ 

12 kommentarer om “God helg alle sammen.

 1. Åh, du er god du! ❤ Jeg er så utrolig stolt av deg, "happypain", dette skal du klare! Og jeg vil være her for deg, og heie på deg, alltid, uansett hva. ❤
  Stå på videre, og igjen; jeg er så utrolig stolt av deg. ❤

  Liker

 2. En venn som deg skulle alle hatt, viser at du bryr deg om de rundt deg, og du smiler alltid like godt og sier hei når du er på ditt verste.. ♥
  Du er som en engel: vakker, unik og flott !! ;*
  Og alt ved deg er så topp ! ♥
  Jeg er så heldig som har funnet deg !!! ♥ Veldig stolt av deg jenta mi !! ❤
  Det er supert å se at du har motivasjon til å bli frisk, men det overraska meg ikke ;* ❤
  Jeg savner deg veldig mye nå, og skulle kanskje hatt noen å snakke med, men jeg skal la vær å mase på deg, fordi du skal ikke føle noe press på at jeg trenger deg…<3
  Men husk at jeg er glad i deg og kommer til å være stolt av deg, uansett hva du gjør !! ❤

  Liker

 3. Det blir sikkert godt for deg å komme hjem og bare slappe av litt<3
  Utrolig bra at du har hatt personer som kan støtte deg når du har trengt det, det var bra og godt å høre<3
  Kjenner jeg blir skikkelig stolt når jeg leser innlegget ditt, fordi du har jobbet så hardt og du prøver virkelig! Og det synes jeg er en stor seier i seg selv ❤ Du har viljestyrken og du kommer til å klare dette! ❤
  Pene, fine, vakre deg ❤
  God bedring med alt! Håper du får kost deg hjemme i helga ❤
  Klem Kathrine<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s