Vær så god..

Jeg vet. Jeg vet det. Du trenger ikke repetere!!
Du tror jeg gjør det for å få oppmerksomhet? At jeg gjør det på pure faen??
Jeg vet jeg er svak. Bare smør det inn du. 
Jeg gjør så godt jeg kan!! Hva mer kan du forvente?

Det har vært vanskelige dager. Det er mye snakk om jeg kan forsette å bo på ungdomshjemmet jeg bor på nå. Pågrunn av at jeg har hatt to små innleggelser på akuttenhet siden jeg kom dit.  
Jeg gjør virkelig så godt jeg kan. Men smerten river virkelig i meg. Og jeg klarer ikke å fortelle hva som plager meg til noen. Å det trenger jeg. Vist jeg ikke får ut det jeg har på hjertet renner det over begeret.

Det har vært legevakta, suturer, ambulanse og tvang. Jeg er så utrolig sliten. Lei av og aldri føle meg god nok, vist jeg blir sendt hjem igjen nå, hva skal jeg så gjøre? Jeg har prøvd alt. Jeg har ikke krefter til å krangle med dere nå. Send meg hjem dere , dere kommer aldri til å fikse meg uansett…
Jeg er sint, skuffet, deprimert, frustrert og redd.  
Så vist dere vil sende meg hjem igjen, så vær så god. Jeg er vant til å bli kastet rundt som en ball – vær så god. Snart er det ikke mer igjen av meg uansett, vær så god.  

– happypain

15 kommentarer om “Vær så god..

 1. Sakt det før og sier det igjen; Du er så utrolig flink å skrive! Du rører noe i meg, noe i mitt hjerte… Jeg håper virkelig alt ordner seg for deg.
  Jeg kjenner igjen dine ord, fordi min søster (suzannekjerstadslinning.blogg.no) har hatt slike følelser, hun har bodd på instutisjon og havnet på legavakta en del ganger.

  Liker

 2. Du må aldri miste troen på deg selv! De kan nekte deg og tvinge deg, men ikke la dem ta fra deg håpet. Du må klamre deg fast til det du har. Du er sterk nok, jeg har lest det. Det er rart at du, som har opplevd så mye, kan være så sterk. Det er en beundringsverdig egenskap som de fleste mennesker bare kan drømme om!
  Jeg har virkelig troen på deg! Du er rett og slett fantastisk! ❤

  Liker

 3. Åh, vennen.. Det gjør så veldig vondt å lese hvordan du har det, det skulle ikke være sånn.. Du fortjener så utrolig mye bedre. Jeg kunne gjort hva som helst for at du skulle få det bedre – jeg mener det, absolutt hva som helst! ❤
  Du er så utrolig sterk, "happypain", jeg har troa på at du kan klare deg gjennom dette. ❤ Jeg er her for deg, ikke nøl med å ta kontakt om det er noe. ❤ Åh, kunne virkelig ønske jeg kunne gitt deg en lang, varm klem nå, og klemt bort alt det vonde.
  Du har fått en stor plass i hjertet mitt, jeg tror ikke jeg hadde klart meg om noe hadde skjedd med deg, ikke glem det. ❤
  Sender masse varme klemmer og tanker, du er sterk som f! ❤

  Liker

 4. Uff!! 😦 vennen min ❤ Vanskelig og vite hva enn skal si … Men jeg skulle ønkse jeg kunne hjelpe deg!!
  Du er ikke svak, kjære! Langt i fra! ❤ Du er sterk som faen! Jeg beundrer deg, og du er forbile for oss alle<3
  Ingen kan forvente noe som helst mer en at du gjør så godt du kan.. det er faktisk MER en godt nok<3
  Uff, jeg skulle gjort HVA som helst for å ta bort smerten din.. du fortjener ikke dette her i det hele tatt! Hvis det er noe jeg kan gjøre.. SI IFRA!! ❤ Bare ta kontakt når som helst, på face eller hvor som helst ❤
  Du er så utrolig nydelig og fantastisk, og det er nesten ikke til å tro at du faktisk har det sånn her.. det er faktisk helt jævelig å tenke på at du faktisk sitter en plass og har det vondt nå, mens jeg sitter en annen plass og kan ikke gjøre noe annet en å prøve og skrive en oppmuntrende kommentar som blir super-rotete… -.-
  Du skal vite at jeg tenker masse på deg!! hele tiden ❤ Jeg er kjempeglad i deg, du er helt fantastisk ❤ du og bloggen din har hjulpet meg så mye!! ❤
  Klem fra Kathrine ❤

  Liker

 5. Du, kjære lille, deg.. Ikke gi opp.. DU må stå på. DU må fortelle systemet hva DU trenger. Hva DU vil, hva DU er klar for og ikke. DU må sette ord på disse tingene til de som kan og skal hjelpe deg. Jeg vet at det IKKE er lett, det er mildt sagt jævelig vanskelig å fortelle hva en selv har behov for osv.. Men prøv, kanskje blir du hørt og får den hjelpen som passer best for deg.
  Jeg forstår at du har det vanskelig, men ikke gi opp. Vi er mange som bryr oss om deg. Jeg synes allerede at du er kjempe flink som fortsatt står på. Jeg ønsker deg all lykke og sender deg mange varme tanker ❤

  Liker

 6. Vennen min! Ta vare på deg selv. Skulle ønske dem forsto deg. Skulle ønske dem forsto hvor vanseklilg du har det. Livet er ikke enkelt. Kanskje for noen, men ikke for alle. Du er ikke alene kjære deg. At du gjør så godt du kan, er utrolig bra! Ingen kan be deg om mer ❤
  Stå på vennen! Hold ut, du er så utrolig sterk ❤
  Er her for deg!! Aldri glem det ❤

  Liker

 7. Vær sterk! Jeg vet det ikke er så mye med to ord, men tenk på alle de som er glad i deg og som støtter deg!
  Vi er dine »beskyttende engler»:-) Vi skal reise deg opp igjen når du faller, vi skal sende varme tanker og gode ord og det oss sammen som skal få deg gjennom dette! Stay strong<3

  Liker

 8. DU er ikkje svak. Stå på vennen ❤ Du er sterk som få. Eg veit du kan klare å komme deg "opp at", ein treng mere tid og tolmodighet. ❤ Eg er her om det er nokke ❤
  (du har e-posten min)

  Liker

 9. Kjære deg du er ikke svak vennen! Jeg synes du er utrolig sterk! Bare få det ut til de, drit i hva de tenker, bare få det ut før det renner over. Si at du er lei av å bli kastet rundt. Du kjemper ikke bare for deg selv, du kjemper for alle oss andre som sliter! Du klarer dette snuppa ❤

  Liker

 10. Fikk senest i går melding om at jeg sutrer, synes synd på meg selv og at jeg er ute etter oppmerksomhet og den slags.
  Ble småprovosert, og ble det tror jeg kom fram da jeg svarte tilbake…
  Igjen ett innlegg fra deg jeg kjenner meg sånn igjen i. Har selv ikke vært på sykehus eller noe, men skjønner alt annet godt. Skulle sånn ønske at jeg kunne «fikse deg» jenta mi. Vil ikke miste deg for noe, tar gjerne å sparer penger for å få råd til å reise vekk fra Oppdal og bare besøke deg for din skyld, det gjør jeg uten noen problemer. Du er og blir en utrolig god venn, jeg er veldig, veldig glad i. Kjempeglad i deg!

  Liker

 11. Jeg har også blitt fortalt at jeg gjlr det for oppmerksomhet og ødlegger med vilje for meg selv. Vel det er ikke sant, da ville jeg ikke grått så mye for at jeg ikke klarer å gjøre noenting );
  Stor klem til deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s