Utbrent

Da drar jeg straks innover til behandlingshjemmet igjen. Helgen er over, og det kjenner jeg virkelig på kroppen. Jeg er sliten, så utrolig dødssliten. Jeg har som vanlig ikke sovet stort, noe som gjør slappheten blit enda sterkere. En følelse av rus og «ikkeværetil» tilstand. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om det er frigjørende eller bare en ekstra plage. Det er et ork å løfte armen. Vet du hvordan det kjennes? Føler meg slukket. Utbrent. En stor hånd stopper meg, presser meg ned i gulvet, og motstand kan du bare glemme at jeg har. 

Det venter en lang biltur, pågrunn av ferien som er slutt. Så turen som egentlig tar 45 minutter, blir fort et par timer. så for morroskyld slenger jeg med et bilde;
Så disse i butikken før idag, syntes det var litt funny. Så kjøpte dem. Så får vi se om bilturen blir kortere av disse kjempegode(?) karamellene.

– happypain

9 kommentarer om “Utbrent

  1. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier, go det er så utrolig tungt å ha det sånn! Men på samme tid så er det litt deilig, for tankene ogsånn havner liksom litt langt bak siden man ikke er helt med! Håper bilturen går greit da vennen, og de var skikkelig søte =D !Hihi ❤

    Liker

  2. lykke til, håper bilturen går greit! Kjemp videre, ikke gi opp! XD
    jeg er selv en jente på 14 år som sleit med selvskading men sluttet fordi jeg følte foreldrene mine ikke ville ha meg om jeg skadet meg… Kjemp videre, jeg kjemper nå for ikke å skade meg har gjort det i 2 uker…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s