Im stuck..

Da er min ordentlige første skoleuke på lenge offisielt ferdig(!) Å, gud jeg er sliten! De siste ukene har uten å si noe mer, vært tøffe. Det har vært stunder jeg prøver å glemme, gjemme og fortrenge. Det har vært mye selvskading, som har endt på legevakta. Jeg har hatt fotfølge både på instituasjon og på skolen. 

Det har vært veldig rart og skummelt og plutselig begynnne fullt på skole. Både venner, familie, og behandlere har rådd meg til å ikke begynne med full skolegang. Og når jeg endelig innrømmer at full skole blir for tøft for meg, får jeg beskjed av skolen at jeg  gå full skole. Da jeg spurte hvorfor, fikk jeg høre ? du ser så oppegående ut?.
Jeg kjente jeg ble sur. Hva vet vel de om det? Jeg holdte på og reise meg velte stolen – og fortelle hele livshistorien.
Fortelle hvor jævelig vondt det er å bli missbrukt. Hvor smertefullt det er å gå igjennom dagene med så store smerter i bryste at jeg noen ganger må krype sammen og klynke av smerte. Hvor jævlig det er å måtte skade seg selv – for å komme seg igjennom dagen.  Hvor grusomt det er p miste vennen sine. Vondt å høre rykter. Hvor slitsomt og frustrerende det er og hele tiden ønske at livet tar slutt. 
Hør meg. Se meg.

Denne trappen har jeg sittet på i flere timer denne uken,og hakket tenner. Da jeg ikke klarte og være inne i klasserommet,  og selvfølgelig med besøk av herr General ♥ Ja, du syntes sikkert det er stygt at jeg snuser, men det driter jeg ii ! 

Ha en så fin helg som mulig! ♥
– happypain 

14 kommentarer om “Im stuck..

 1. høres ut som du har det tøft, og du fortjener bedre. Ingen, absolutt ingen fortjener dette. Om skolen mener at du MÅ gå på skolen førdi du »ser» oppegående ut, burde du prate med dem. Si hvordan det er, og at det er for tøft for deg, hvis det er slikt det er.
  Du fortjener virkelig bedre 🙂

  Liker

 2. Så leit, jenta mi. Har tenkt mye på deg selv om jeg ikke har kommentert. Håper virkelig at alt blir lyst for deg en dag sånn at du smiler og gråter av GLEDE. For er det noe du fortjener, så er det å være glad.
  Ha en så fin helg som mulig du også, nydeligheten vår. ❤

  Liker

 3. Det er fint at du prøver å være på skolen, kjære deg! Du er sterk som få, og bare det at du prøver står det stor respekt av, for det er vanskelig å bare være der noen ganger! Tenker på deg ❤ Stå på <3<3

  Liker

 4. Jeg synes det er feil og sende deg fullt på skolen om du selv sier at du ikke er klar, du skulle heller hatt noen timer om gangen, og resten fått jobbet alene med en lærer og gjøre lekser og sånt

  Liker

 5. Bare det at du har fullført en hel skoleuke, ikke negativt ment, overrasker meg.. 😛 ❤
  Jeg er så stolt av deg at du ikke aner !!!
  Jeg har tenkt så mye på deg og alle de meldingene fra deg har gjort alt for meg ! ❤
  For å være helt ærlig, så gir jeg blanke F i om du har selvskada deg så mye at du har dratt til legevakta, helt serriøst, men du har klart deg en uke på skolebenken og da presterer du stort, happypain ! ❤
  Også det at du snuser, det gir jeg også blanke F i, det er sikkert en del av din hverdag og jeg godtar deg for den du er ! <3333
  Men jeg savner deg masse, masse, så jeg håper vi får tatt en samtale snart….. ❤
  Ubeskrivelig glad i deg, jenta mii !!! ;* ❤
  Klem "I" ❤

  Liker

 6. Jeg ble også anbefalt å dele skoleåret i 2 i første klasse, men hadde bestemt meg for at jeg skulle klare det, noe jeg gjorde, til tross for mye fravær, men om du synes det blir for mye så ta det opp med de igjen.
  Jeg har tideligere blitt sint og fortalt hvordan ting virkelig er eller har vert, hva som har skjedd tideligere, osv. Og det er absolutt ikke en god løsning!! Flere ganger spurte læreren min hvordan jeg hadde det, hva som var galt, hva som hadde skjedd tideligere, og hvilke diagnoser jeg hadde. Hun hadde ikke noe med det, men til slutt svarte jeg sannheten. På alle spørsmålene.
  Litt etter ble jeg kallt inn til møte med rektor, fordi læreren min var så bekymret for meg at hun gruet seg til å gå på skolen i tilfelle jeg var der??! Det var jo hun som spurte og spurte. Hun visste jeg slet, hun hadde ikke trengt å vite detaljene, osv. Så skolen er ikke alltid like enkel, og lærerne vet ikke alltid hva de prater om! So stay strong! 🙂

  Liker

 7. Årh, jeg blir SÅ irritert! Det er jo en grunn til at det heter PSYKISK helse.. det er innvendig, og selv om du kanskje SER oppegående ut, betyr ikke det at du absolutt har det så bra og er helt frisk.
  Kan ikke folk, og spesielt lærere og sånt, bare skjønne at det faktisk ikke er bare bare å være psykisk syk… gud altså!
  Du er i hvertfall sterk som prøver! du gjør ditt beste og ingen kan forvente noe mer en det!<3 Jeg er stolt av deg<3
  Jeg hadde forresten en drøm om deg i natt.. ironisk nok satt vi på toget sammen og gjorde lekser… O.o Vi snakket om mye rart og du fortalte meg at du hadde fått en diagnose nå. Jeg spurte om du var bipolar, men du sa at du var noe annet. Jeg husker virkelig ikke hva du sa i drømmen, men det var en sånn ting.. noe som var forkortet. LSD ellernoe… eller vent, det er vel syre?
  Uansett, det var jo bare en drøm… haha 🙂
  Håper det går bedre med deg snart! ❤ Hvis du ikke orker full skole, synes jeg kanskje du burde få det tilrettelagt. Mas litt på dem, jeg tror du har rett til å ikke gå full skole når du sier at det blir for tøft for deg.
  Jeg likte skoene dine forresten! De var fine 😀 ❤
  Klem Kathrine

  Liker

 8. Jeg er så stolt for at du har klart en hel uke på skolen :O 😀 Ikke push deg for hardt. Få en lege til å ringe skolen eller noe, skoler er bare en gjeng med lærere som tror de gjør alt bedre, også er det ikke slik :)) Skoene dine er forresten b-e-a-utiful! Unnskyld for at jeg ikke har kommentert bloggen din i det siste. Jeg leser alt, men har ikke alltid tid til å kommentere. Du er i tankene mine ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s