Mitt hjerte blør for dere alle sammen

I går  fikk jeg vite at en person som betyr veldig mye for meg har blitt svært alvorlig syk.  På 2 år har jeg nå mistet 3 venner, og jeg vil virkelig ikke miste en til. Disse tre dødsfallene har fått meg til å skjønne hvor farlig og brutalt livet faktisk er. Og egentlig burde jeg kanskje takke gud for at jeg forsatt lever, eller? Jeg har vært på god vei mot døden. Jeg har fått beskjed om hvor heldig jeg har vært. Vist jeg hadde kommet på sjukehuset noen timer senere hadde jeg antageligvis vært død nå. Leveren min hadde sviktet. Jeg har også hatt andre episoder hvor jeg var sikker på at jeg skulle dø.
Jeg kjenner skam. Jeg burde skamme meg for at jeg leker med livet på den måten jeg gjør – når jeg tenker på hvor verdifullt livet er for mange. De gjør alt de kan for å overleve. Det er fælt å si, men – jeg føler forsatt en dragning til døden. 

Å miste vennene  mine er noe av det jævligste jeg noen gang har opplevd. Og det går ikke en dag uten at jeg tenker på de. Jeg fikk aldri sagt hvor mye dere betydde for meg. Og nå er det forseint. Vi sees på andre siden. Håper dere har det bedre der ♥

Jeg trygler og ber, og håper av hele mitt hjertet at min kjære venn, kan vinne denne kampen. Den er så smertefull, men jeg har troen på deg. Og jeg vil ALLTID være her for deg.
Du er den siste personen som fortjente dette. Du er bare snill og god tvers igjennom – det finnes ikke vondt i deg. Du er en solstråle. Du har lyst opp livet mitt mange ganger, nå skal jeg prøve å gjøre det samme for deg ♥

– happypain

11 kommentarer om “Mitt hjerte blør for dere alle sammen

 1. Vet virkelig ikke hva jeg skal skrive jeg nå vennen. Dette fortjener verken du eller vennen din, skulle ønske jeg kunne gjort noe som helst for den det gjelder. Vil minne om at du kan ringe meg når du vil, lov meg det. Bare ring hvis det er noe.
  Elsker deg vennen min ❤

  Liker

 2. Står sammen med deg ❤ Veit korleis det er å miste noen som betyr masse. Det er ikkje godt, det er det vondaste som finnst. Kampen mot døden er hard, men kan vinnast, ha håpe, ha troen. Stå sammen, ver sterk, det er vanskleg men. Eg tenker på deg kvar dag ❤ Stå på vennen ❤ Eg er her for deg ❤

  Liker

 3. Herregud så trist å høre !!! Det er så ille å høre sånt fra et familiemedlem elr fra en nær venn !!! </3
  Og sånne selvmordsmelinger er ikke gode å få, fordi det har jeg nå nettopp fått fra en venninne, og det er så utrolig vondt !!!! 😥
  Og jeg beklager så utrolig mye for de meldingene du fikk tidligere idag !! Har så dårlig samvittighet for det !!! =/
  Du må huske at hjerte mitt blør for deg også !!! <333
  Jeg tenker på deg dagen lang !! ❤
  Men husk at nå er jeg her og jeg gleder meg til møte den fineste jenta jeg har hørt om !!! <33
  Ubeskrivelig glad i deg jenta mii !!!!!!! ;*<33333

  Liker

 4. uff.. jeg føler noe av det samme , mens jeg tenker på alle dem som gjør alt for å leve.. så burde jeg egentlig skamme meg, jeg er fast leser av bloggen din er le meg på dine vegne 😦 just remember stay strong

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s