Ukjente følelser

Jeg klarer ikke helt å forklare hvordan jeg har hatt det den siste tiden. Jeg har aldri følt det sånn noen gang. Det er helt nye følelser for meg. De er vonde, utrolig vonde. Jeg hater å ikke klare sette ord på det. Hvordan skal jeg da forklare hva som er vondt? Det er en smerte, det er alt jeg vet. 

Skolen er veldig tøff. Jeg sliter veldig med å konsentrere meg. Jeg begynner og lure på om det var et smart trekk og i det hele tatt begynne på skolen. Jeg klarer ikke å fulleføre puslespillet, det mangeler for mange brikker. Jeg føler jeg ikke har styr over hverdagen. Den gjør som den vil, og jeg sitter utenfor å ser på livet gå sin gang. Noen ganger lurer jeg på om jeg egentlig er død, følelsesløs og uviten. Men jeg føler jo smerte, nei faen jeg er ikke død. Ingen vet jo egentlig hvordan det er å være død. Kanskje det er nettopp sånn det er? Å gå rundt med en følelse av at noe er feil, enda mer feil enn det var. 
Nei, nå er jeg teit. Men det er sånne tanker som surrer rundt i hodet mitt hver dag. For hva er døden? 


(google)

– happypain

8 kommentarer om “Ukjente følelser

 1. Nydelige jenta mi, ta vare på deg selv! Vær så snill, snakk med noen om følelsene dine, for du skal ikke ha det som dette. Er alltid her for deg, kjære. Er så glad i deg ❤

  Liker

 2. Innleggene dine får meg til å tenke gjennom ting, tenke over hva døden egentlig er. Det er det jo ingen som egentlig vet….
  Stå på kjære deg ❤
  Kanskje det hjelper å sette sammen noen biter om gangen…. gradvis. Håper du lykkes ❤
  Kjenner meg igjen i slitet med å gå på skolen hvertfall…. Du er i tankene mine ❤

  Liker

 3. Du kommer alltid til å stå der i regnet
  Med håret ditt i regnet
  og handa di som vinkar
  Og det er så skremmande
  det er så stort eit ingenting
  Men det er jo berre slik, vi kan ikkje velje
  Vi er jo kvarandre, Vi står jo der i regnet
  Vi står der alltid, Og vi står der aldri
  Og det er litt godt, Og litt vondt
  For det regna i håret ditt, Og vi går aldri frå kvarandre
  Det er jo berre slik
  Tenker på deg ❤
  (JAN FOSSE. UTDRAG 2002: Dødsvariasjonar)

  Liker

 4. isole:
  ååå, isole du er så nydelig.., virkelig! Du betyr masse for meg, det må du vite! Jeg tenker på deg hver dag vennen, det skal du vite! huk tak i meg vist du trenger meg, eller bare vil se «hei».
  Masse klemmer og tanker til deg ❤

  Liker

 5. Nea Milly Ging:
  Det er så sant, ingen vet jo egentlig ikke det.
  Ta godt vare på deg selv! for det fortjener du virkelig ❤ Du er i tankene mine hver dag, sender masse masse varme klemmer og tanker! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s