6 kommentarer om “Beste sangen

 1. Hei jenta mi… ❤
  Digger sangen, sier så utrolig mye !! ❤
  Men det jeg skulle si var at jeg beklager at jeg ikke har kommentert de siste innleggene og at jeg ikke har kontaktet deg på en stund nå…
  Men jeg har slitt veldig mye i det siste og jeg er serriøst helt utslitt og er helt tom for energi…
  Jeg har ikke kuttet meg på en stund nå, men jeg har bokstavelig talt ikke spist på 4 dager elr no…
  Også har det skjedd så utrolig mye bullshit mellom mamma, pappa og meg, så ja…..
  Også vil jeg bare at du skal vite at jeg har skrevet opp planen min og jeg tror det ikke er lenge til jeg utfører den planen….
  Jeg har det jævelig vondt nå, men jeg prøver å holde meg oppe nå, bare for din skyld…
  Men ta veldig godt vare på deg selv og husk at jeg både savner deg og er ubeskrivelig glad i deg
  jenta mii !!!! ❤
  Take care and be strong ❤

  Liker

 2. Vil ønske deg en god søndag min venn. Og vil fortsatt veldig gjerne snakke med deg om du har lyst? 🙂 Prøvde å ringe en gang, men da var du opptatt. Kan godt prøve igjen hvis du vil 🙂 Og hvis du orker å snakke, forstår om du ikke orker, med tanke på alt du opplever.
  Kjempeglad i deg, savner deg så mye nå. Hører så lite fra deg for tiden. Sender deg alle varme og vennlige tanker vennen, jeg er her for deg jeg ❤

  Liker

 3. Pain ! </3:
  Kjære deg! det er så trist å høre hvordan du har det.. skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg, virkelig! Men akkurat nå kan jeg ikke annet enn og sende masse varme klemmer og tanker, håper de når helt fram til deg. Du er så mye sterkere enn du tror. Virkelig. Jeg vet du føler deg svak, men jeg lover deg.. det er du ikke! Jeg har vært så heldig å bli kjent med en av verdens søteste og mest fantantisk jente i hele verden, DEG ❤
  Ta det rolig. Ikke press deg selv til noe du ikke takler akkurat nå. Vist skolen blir for tøff, stress ned. Det trenger du virkelig! ❤ Skulle ønske du var i armene mine nå, så kunne jeg holdt rundt deg og klemt bort all smerten din. Fortalt hvor mye du betyr for meg.
  Prøv å ta så godt vare på deg selv som du klarer, lov meg det!? Mer kan ingen forvente av deg.. du er god og sterk uansett.
  Jeg er her og tar deg imot vist du faller, og jeg skal reise deg opp igjen<3 Og dette kommer jeg til å gjenta hver gang det skulle skje, nettopp for at du betyr så sykt mye for meg.
  Takk for kjempe fine ord vennen min! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s