Ukens sitat/motto; 44

Det er lenge siden jeg har hatt ukenssitat//motto, og det er rett og slett fordi ikke har funnet noe som egner seg på denne bloggen. Det ble altfor mye negativt, som jeg følte ikke kunne hjelpe meg eller noen andre, på noen måter. Men idag fant jeg ett motto. Som jeg syntes er viktig, sant og ikke minst ekte. Uansett hvor vanskelig det kan være.

«Be yourself, everyone else is taken»
     – Ukjent-

 – happypain

14 kommentarer om “Ukens sitat/motto; 44

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s