Så sårt.. men vakkert

Love will tear us apart – Susanna And The Magical Orchestra

Et nydelig band som kommer fra Kongsberg. De synger både egene låter, men også coverlåter. Jeg pleier å høre på litt hardere musikk, men denne har fått en plass i hjertet mitt. Den betyr mye for meg. Låten er opprinnelig fra Joy Division.

– happypain

17 kommentarer om “Så sårt.. men vakkert

 1. Elsker sangen !!
  Utolig sår, trist og vond, men sier så jævli mye … ❤
  Tenker på deg hele tiden jenta mi og jeg får så vondt av deg !!!! ❤
  Jeg spiser ikke, jeg sover ikke, jeg har mareritt hele tiden, jeg får altfor mange dårlig nyheter hver jævla dag og jeg er så dritt lei av alt nå…. Jeg vet serriøst ikke hvor lenge jeg klarer å holde ut… Beklager ❤
  Savner deg, tenker på deg og er ubeskrivelig glad i deg !!! ❤
  Take care and be strong jenta mi ! ;* ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s