Kveld og svart tomhet

Det er kveld, igjen. Jeg liker mørket. Jeg liker å la øyene slappe av å slippe å anstrenge dem. Mørket er mye mer meg. Mørket har ingen forventninger, ingen forpliktelse. Jeg kunne godt  tatt ned rullgardinene, sparket i stykker alle lamper og forblitt i mørket. Det hadde vært så befriende. Kall meg gjerne syk, asosial, gæren eller alt på en gang. Men det er sånn jeg er. Jeg er så mye mer glad i mørket enn lyset. 
Lyset venter så mye av meg. Jeg takler ikke presset. Jeg må smile, selv om jeg vil gråte. Jeg må delta selv om jeg vil krype sammen på gulvet. Nei, jeg liker deg ikke. Dra til hælvette med deg .
Jeg legger meg ned under dynen, øyene glir sakte igjen. 
Jeg skulle bare ønske at jeg aldri ville våkne igjen. Så ville alt bli svart,for alltid.  

– happypain

7 kommentarer om “Kveld og svart tomhet

 1. Jeg føler det på akkurat samme måte! Jeg liker mørket så mye mere, trives så mye bedre da. Da er det ikke noe press, jeg trenger ikke smile, le og late som ting går greit, som i lengden er veldig slitsomt også..
  Pass på deg selv så godt du klarer, du betyr så veldig mye. ❤ Jeg klarer ikke ta øynene bort fra bildene – du er så nydelig.
  Sender en varm klem, tenker masse på deg. ❤

  Liker

 2. Jeg er enig med deg, mørket er det beste av alt ! ❤
  Det er mørkt ute, jeg skrur av lyset på rommet og lyset på pcen er av uansett om selve pcen er på ! Det er så utrolig godt, fordi da trenger jeg ikke å se redskapet jeg tenker på å bruke, og jeg kan skrive ned alle tankene mine uten at jeg selv ser dem, før neste dag….
  Når mørket er fremme, er tankene sterkere på det å bli borte for alltid…..
  Men jeg blir så utrolig glad å høre at det er noe som gleder deg her i livet når man har det så tungt som du har det…. ! ❤
  Stemmen din sitter alltid igjen før jeg legger meg, og ihvertfall igår ettersom at vi snakket sammen ! Det var utrolig godt å høre stemmen din igjen, jeg trengte det virkelig igår !!! ❤
  Jeg savner deg så utrolig mye at det gjør vondt, og husk at jeg er ubeskrivelig glad i deg jenta mi !!!! ❤
  Take care and be strong ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s