Aldri igjen

Læreren min har vært veldig klar på at jeg bare må si ifra vist det er noe. «Du må bare komme opp på kontoret mitt vist du trenger det.»  Han har hele tiden minnet meg på dette. «Du må ikke være redd for å snakke med meg, jeg har snakket med mange ungdommer.» Han virker veldig omsorgsfull og som han virkelig bryr seg. 

Skolen har vært en ganske stor belastning for meg, har hatt en del timer fravær. Der jeg ikke har klart å dra på skolen, men kommet senere på dagen. Jeg har ikke klart og konsentrere meg, og har hele tiden tanker om å stikke derfra.
Så på mandag tok jeg fram motet mitt, og gikk opp til lærerværelset i et friminutt. Hjertet dunket så jeg var redd for at andre skulle høre det. Men jeg trengte at noen så meg, at noen hørte på meg. Jeg klarte ikke sitte alene med tankene mine.
Jeg spør en dame i resepsjonen om læreren min var tilstede. Damen blir plustelig sur og sier han ikke må forstyrres fordi han spiser. Det var som å få et slag i magen. Jeg hadde bygget mot til å gjøre dette, for meg var dette en svært vanskelig beslutning å ta. Jeg kjente tårene presse på, han hadde jo lovt meg! For hun i resepsjonen var det kanskje en fillesak, men for meg var det veldig vondt.. jeg hadde brukt lang tid på å tørre dette, så blir jeg plutselig stengt inni et bur. Det var virkelig sårende. 

Med en stor angstklump i magen gjentok jeg dette på onsdag. Jeg var så redd, jeg håpet av hele mitt hjertet at det skulle sitte en annen person i resepasjonen, og det gjorde det. Men jeg fikk samme avslag. Jeg følte meg så lurt, jeg føler meg så utrolig lite kul.. Jeg klarte ikke å få fram at han hadde sagt jeg bare kunne komme, jeg klarte det ikke. Jeg orket ikke lage en diskusjon.

Bang. Der var tillitten til lærerne mine borte. Jeg ble så ydmyket. Jeg klarte ikke holde igjen tårene. Jeg orket ikke være på skolen. Faen ta dere alle. Dere skal aldri få misbruke tillitten min igjen, aldri.

– happypain

19 kommentarer om “Aldri igjen

 1. Ååh, vennen.. 😦 ❤ Tror jeg vet hvor jævlig det der er, har opplevd noe av det samme selv.. Når man endelig har bygget opp mot til å prate med en, og får avslag.. Det er som du skriver, som et hardt slag i magen. Så frister det ikke veldig å prøve en gang til..
  Men du er tøff som turte å gjøre det, og faktisk enda en gang etter du fikk et avslag også! Sterk er du, uten tvil. Er bare så dumt at slikt skjer..
  Tenker så mye på deg, du betyr så mye.. Ta vare på deg selv, greit? ❤

  Liker

 2. Det gjør meg veldig vondt å høre dette vennen…..håper du finner en ro i deg selv når du har det så vanskeligt…..klemz og gode tanker fra Dev :-)))

  Liker

 3. Åå, kjære, vakre du, slikt er virkelig ikke gøy i det hele tatt – man knekkes jo helt. Du fortjener så mye bedre, du fortjener noen som virkelig ser og hører deg og respekterer deg for den du er, for du er så fantastisk. Ingenting av dette er din feil, fineste du, og prøv og snakk med noen andre. Jeg skjønner det er vanskelig å prøve på nytt etter avslag, men du har styrken i deg til å klare det. Det at du prøvde 2 ganger er FANTASTISK. Du er så modig og sterk, så du kan virkelig klare dette. LOVE U ❤

  Liker

 4. kjære deg, du må ikke la deg avvise.
  kan du muligens overfortolke situasjonen, til det verste for deg?
  en resepsjonist skal ikke stoppe deg!

  Liker

 5. Åh, vennen…. det fortjente du ikke!
  Antakelig var det bare hun i resepsjonen som var dum… Læreren din ville sikkert ha tatt deg i mot. Det var bare de i resepsjonen som ikke visste bedre. Men alikevel forstår jeg hvor vondt det må føles, når du har bygget opp mot til å snakke med ham.
  Kanskje det fungerer å avtale et møte med læreren din? Å spørre ham etter en time om han har mulighet til å snakke med deg på tomannshånd? Kanskje det hjelper….
  Uansett så håper jeg at du klarer å få snakket med læreren din ❤

  Liker

 6. åh, du er så god som gikk søte! Det at det endte som det gjorde er helt på tryne, ingen fortjener den slengt på seg. Uansett årsak. Du, og alle andre, fortjener og bli hørt! Jeg håper du kan prøve en gang til. Alle gode ting er 3? Eller snakk med han i en time. Du fortjener så mye bedre enn å ha det slik som dette ❤

  Liker

 7. Men kjære søte lille deg ❤ Det er jo ikke læreren sin feil? Det er den dumme resepsjonisten!! Jeg synes du skal prøve igjen. Og så ha med deg en lapp i lomma hvor du skriver at han sa du bare komme komme. Hvis det samme skjer igjen, så kan du prøve å fortelle, eller bare levere lappen? Kanskje de skjønner hvor vanskelig det er for deg? ❤ Åh gud, for noen dumme resepsjonister. Arg. Hvorfor kan de ikke bare være tankelesere og se hvor vanskelig det var for deg!! 😥 ❤ ❤ Lykke til!

  Liker

 8. hardchallenge:
  Aww, tusen takk kjære jenta mii ❤ Jeg skal ta så godt vare på meg selv som jeg klarer – VIST du også prøver ❤ mer kan ingen forvente.. ❤
  Kjempe glad i deg vennen min – masse klemmer og tanker til deg sendes! ❤ smask ;*

  Liker

 9. Failure:
  Tusen takk for støtten ❤ du er en skikkelig oppmuntrer! Håper jeg kan være det samme for deg.. Du er i tankene mine, ikke gi opp! Huk tak i meg vist du trenger meg ❤

  Liker

 10. Nea Milly Ging:
  Kjære deg<3 tusen takk for støttende ord og tips. Det er veldig lett å overreagere i sånne situasjoner, noe jeg kanskje skjønner nå.
  Stå på søte deg, kjempeklemmer sendes til deg! ❤

  Liker

 11. welcometomysillylife:
  Du har jo rett, det er ikke lærerens feil, men som du sier føles det vondt. Det er lett å overreagere i sånne situasjoner..
  Tusen takk for tips og masse god støtte!! ❤ Husk at jeg er her vist du trenger meg, uansett! ❤
  Ha en så fin kveld/natt som mulig ❤

  Liker

 12. Mie:
  Tusen takk for kjempefine ord! Det varmer godt i hjertet mitt ❤ Husk at jeg er her for deg! Face, mobil, blogg eller mail! Mange fine ord og tips skal jeg ta med meg fra deg ❤
  Glad i deg vennen ❤

  Liker

 13. Kjære deg ! Du må huske at dette var ikke læreren som avviste deg , men de tette damene !! Ikke mist tilliten til han fordi de sier nei !! Han kan ikke noe for det kjære deg ❤

  Liker

 14. Jeg hadde tenkt akkurat det samme ! Det skal jeg ærlig innrømme, men det blir «lett» for meg å tenke det nå når jeg leser din situasjon, fordi dette ikke har skjedd meg 🙂 Så hvordan du reagerte og tenkte, skjønner jeg veldig godt ! hadde gjort det samme ! Men kjempe fint at du ser det nå i ettertid ! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s