sliten.com

Jeg vil bare si at jeg tar en bloggpause. Ting er vanskelig for tiden – veldig vanskelig. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men det er bare så utrolig vondt. Aldri kjent på sånne følelser før, det er ubeskrivelig. Jeg har fotfølge og gjør ikke stort annet enn og ligge i senga, spise og spille kort. Har ikke krefter til noe annet, men vil bare si tusen hjertelig takk for alle supre kommentarer og mail dere sender meg, det varmer godt ♥

Så vi snakkes folkens! Stå på ! ta så godt vare på dere selv som dere makter og klarer – ingen kan forvente noe mer.

– happypain

12 kommentarer om “sliten.com

 1. Trist, men jeg er stolt av deg ❤
  Ta veldig godt vare på deg selv nå, jenta mi og ikke gjør noe du vil angre på..
  Jeg vet at du ikke kommer til å gjøre det, men jeg bare sier det, fordi jeg er så ubeskrivelig glad i deg !! ❤
  Også om du vil, så vil jeg at du skal ringe meg elr sende en melding til meg, om du orker og gidder selvfølgelig ! ❤
  Jeg har prøvd å kontakte deg, men har ikke fått tak i deg, men jeg beklager om jeg har ringt deg for mye… ❤
  Jeg tenker på deg hver dag, og jeg vil bare at du skal ha det bra !!! ❤
  Jeg utrolig glad i deg og jeg savner deg så det verker og jeg er så utrolig stolt av deg og det du har klart å gjøre ! ❤
  Ingenting kan få meg til å glemme deg ! Absolutt ingenting !! ❤
  Take care and be strong jenta mi ❤
  Tenker på deg ;*

  Liker

 2. Kanskje lurt å ta en pause når du er så sliten vennen! Det er viktig at du gjør det som føles riktig for deg, så er vi her når du kommer tilbake ❤
  Pass på deg selv, så håper jeg dagene snart blir bedre!

  Liker

 3. Daniel Niazi:
  Jeg har ikke denne bloggen for å få mange lesere. Jeg gjør det for egenterapi og for de som trenger støtte og hjelp. De som vil forsette å lese gjør det, de som ikke vil – leser ikke. Så enkelt er det.
  Takk for at du syntes jeg blogger bra.

  Liker

 4. Kjære deg ❤
  Stå på venne ❤ Du er sterk, det veit eg. ❤ Du må huske at eg er her for deg, om det er noe så send en e-post, du har adressa mi. Er stolt over deg vennen ❤

  Liker

 5. Vondt å høre at du har det vansklig om dagen, men noen ganger hjelper det litt at man ikke er alene? Du er i allefall ikke den eneste som føler på mangel på energi og krefter.
  Håper du blir bedre igjen, jeg har tro på deg!
  Send gjerne en mail om du vil prate, klem ❤

  Liker

 6. Jeg hadde en drøm om deg! Åh, jeg skulle ønske den var sann! Du sto ved et grønt gjerde på en eng eller noe… Grønt og fint var det hvertfall. Blomster… ikke sol, men overskyet. Jeg gikk gjennom gresset. Det blåste litt. Også sto jeg foran deg: » Jeg er her». Stillhet, og jeg gjentok: «her er jeg». Øynene dine var store og livlige. «Er det ikke fint her, Isole?» Jo, jeg var enig. Og slik sto vi; gresset var grønt, du sto lent mot et gjerde, jeg rett ved siden av. Idyllisk. Naturen omringet oss, og du ga meg en klem, og jeg gjentok at jeg var hos deg. Så smilte du. Hvite tenner. Du smilte ikke bare med munnen, men også øynene. Glede. Også løpte du. Løpte for livet gjennom gresset. Ikke for å flykte, men for å kjenne at du levde! Også tittet solen fram bak skyene, og jeg våknet. ❤

  Liker

 7. Kjære, fine, deg. Håper virkelig ikke du har gjort noe dumt, og håper heller ikke du gjør det. Jeg tenker på deg hele, hele tiden. Jeg er veldig glad i deg og du betyr masse for meg! Du er et fantastisk menneske, virkelig. Ååå, sender mangemangemange klemmer til deg. ❤

  Liker

 8. Mat, helse og velvære:
  Takk fine deg ❤ du betyr veldig mye for meg, det gjør du virkelig!!
  Veldig trist å høre at du også har det vanskelig for tiden, jeg er her for deg og!! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s