Desember igjen.

Desember igjen. Jeg liker ikke julen, det har jeg aldri gjort. For meg er jul bare en påminnelse på at ting er vanskelig. Man skal spise god mat, kle seg fint, få og gi gaver som skal være perfekte,besøke slektninger og være glad. 
Jeg vet jeg burde være fornøyd. Men jeg klarer det ikke. Julen er så falsk.
Nyttårsaften er ikke noe bedre, tvert i mot. Jeg kan huske jeg var ute å så raketter, at jeg likte å se forskjellige farger som spredde seg utover himmelen. Det var noe magisk med det. At dette året, akkurat dette året skulle bli en ny begynnelse for meg.
Men da jeg var en 11 år sluttet jeg å gå ut på nyttårsaften, jeg klarte ikke glede meg over det. Hvorfor skulle jeg feire at et nytt år var rett rundt hjørnet? Jeg så ikke noe vits med det. Verden var så altfor stor, skummel og svart. 
Jeg teller dager til julaften. Jeg gruer meg. Noe helt forferdelig.. håper denne julen går fort.

 – happypain

5 kommentarer om “Desember igjen.

 1. Julen kan være tung for mange, meg selv også. Likevel prøver jeg å late som alt er greit, at formen er bra, men de nermest meg ser det. Det blir vanskligere å spise, vanskligere å sove, skadetrang og høyt fravær.
  Selv om mange gleder seg over julen er vi ikke alene om å grue oss og ha det vondt, og det å vite at noen tenker på oss og bryr seg er vitkig ❤
  Håper du får en grei jul til tross for alt, klem ❤

  Liker

 2. Alle ser på julen på sin måte. Noen liker den, andre ikke – sånn er det jo bare ^^,
  Men prøv.. Se det beste ved den. Julepynt, julefarger, god mat, fine helsinger, jule filmer og programer.. Det er ikke bare negative ting med julen heller ❤

  Liker

 3. Hedda:
  så sant, så sant.. jeg tenker på deg hver dag og natt hedda. Jeg husker som det var i går at vi møttes. Du var så utrolig. Men jeg så du hadde det vondt – jeg kunne ikke annet enn å lytte, holde rundt deg og fortelle hvor god, snill og vakker du er ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s