God helg alle sammen!

Da skal jeg straks dra hjemover. Jeg har vært på institusjonen et par helger, pågrunn av vanskelige tanker og følelser. Men idag skal jeg hjem, prøve å kose meg litt til jeg skal tilbake på søndag. Jeg har ikke klart å være på skolen denne uken, det blir for tøft rett og slett. Verden er så stor, så altfor stor for lille meg. For mange muligheter, impulser og handlinger. Jeg kjemper med nebb og klør, jeg vil føle meg en verdig person i denne verden. Men hver gang jeg tror jeg er det, så mister jeg kontrollen. Verden er så stor – så altfor stor. 

Jeg løper og løper, men det finnes ingen ende. Jeg roper og roper, men det er ingen som hører. Jeg gråter og gråter, men det er ingen som ser. Men jeg prøver å holde det jeg lover, det har jeg alltid gjort. Så når behandlerne mine spør om jeg kan love å ikke skade meg, sier jeg «nei, det kan jeg ikke». Men når det er på det verste, da alt er svart, sier jeg «ja, jeg lover». For jeg vil ikke ha så mye oppmerksomhet, jeg vil trekke meg tilbake med stil. Stille, da du aner det som minst. Da du tror jeg er sterk, selv om det bare er skallet mitt. Jeg vil trekke meg tilbake med stil, helt uten at noen merker det. 

– happypain

12 kommentarer om “God helg alle sammen!

 1. Jeg håper så inderlig på at du får ei fantastisk helg, jenta mi, for det fortjener du virkelig. Jeg håper livet og alt det vonde gir deg en pause, og at du får følt frihet – for du er ei så herlig jente, med styrke og pågangsmot som kan overvinne alt i hele verden. Vit at jeg alltid er her, fine. Jeg er så utrolig glad i deg ❤

  Liker

 2. Jeg håper du får en veldig bra helg jenta mi !!! ❤
  Jeg tenker masse på deg, nå som vi ikke har hatt kontakt på lenge… 😥 ❤
  Ta godt vare på deg selv verdens beste, så håper jeg vi snakkes snart igjen <333
  Kjempeglad i deg, savner deg så det verker og tenker så mye på deg at hjernen noen ganger stopper opp… #positivt# <33
  Take care and be strong jenta mi ;* ❤

  Liker

 3. Jeg skjønner at du ikke føler deg sterk vennen, men det jeg ser er helt motsatt av hva du føler og tenker selv! Du holder ut, selv om dagene er så lange, tunge og vanskelige, og hvis ikke det er sterkt så vet jeg ikke!
  Håper du får en fin helg og klarer å kose deg litt, på tross av hvor mørkt alt er for tiden ❤

  Liker

 4. Pain ! </3:
  Kjære deg ❤ jeg tenker så utrolig mye på deg og, du skulle bare visst! vi MÅ finne på noe snart!! ❤
  Husk at jeg alltid vil være her for deg – ta så godt vare på deg selv som du klarer, lov meg det?!! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s