Jeg prøver igjen – bli med!

Husker dere butterfly prosjektet? Da dere skulle tegne en sommerfugl der dere følte for å skade deg. 
«Regler» og andre ting om butterfly prosjektet kan dere lese her i et tidligere innlegg jeg skrev for en del månender siden. Bli med! Vi prøver igjen!! Kampen mot selvskadingen. Kampen om kontroll, selvdestruktivitet, smerte og faenskap. 
Du kan også være med for å støtte selvskadere – vis din støtte!  

– happypain

15 kommentarer om “Jeg prøver igjen – bli med!

 1. Mie:
  Tusen takk fantastiske deg ❤ ordene og hjertene dine varmer det kalde hjertet mitt. Jeg vil være med på og varme ditt og! jeg er kjempe glad i deg vennen, og vil alltid være her for deg<3 Masse varme klemmer og tanker sendes til deg ❤

  Liker

 2. Mat, helse og velvære:
  Good 🙂
  Du er så flink kjære deg, ønsker deg masse lykke til! Vet av egne erfaringer at julen er en tøff tid.. jeg er her vist du vil snakke ❤ Jeg har troa på deg og ❤

  Liker

 3. Kjære deg, selvsagt blir jeg med igjen. En sommerfugl er tegnet, http://tinypic.com/view.php?pic=rt0ojp&s=5
  Tenker på deg hele tiden, er massemasse glad i deg. ♥
  Dette skal vi klare! Jeg har masse tro på deg, at du en dag skal klare de gjennon dagene uten selvskading, og jeg støtter deg på hele veien opp dit. Det tar tid og det krever styrke, men vi skal klare det. Sammen.

  Liker

 4. Hedda:
  åå, jeg tenker så masse på deg. Jeg glemmer ikke stemmen eller ansiktet ditt ❤ Ja, vi MÅ klare dette sammen ❤
  Ta så godt vare på deg selv som du makter og klarer, lov det? ❤
  Masse lykke til med sommerfuglen<3

  Liker

 5. Jeg vil bare takke deg for at du har skrevet om The Butterfly Project! Selv sliter jeg med selvskading, men hadde aldri hørt om prosjektet før jeg leste det her. Etter litt lesing om det du har skrevet og litt effektiv googling, har jeg bestemt meg for å prøve det, jeg også! Så igjen, tusen takk og lykke til! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s