Sirkusdyr

Hun blir slept inn på legevakta av to voksne mennesker. Venterommet er fult av mennesker, som ikke klarer å ta bort blikket. Hva i helvette ser dere på? Hun viser fingen, i et forsøk å få litt respekt.
Hun blir ført inn i en ambulanse med en politimann i hver arm. Folk glaner og glaner. Har dere aldri sett et menneske før? En ambulanse?
Hun sitter på en cafee, drikker kaffe og prøver å nyte solen. Du ser på arrene mine, fordommer og faenskap svulmer opp. Har dere ikke noe bedre å gjøre? Kanskje, bare kanskje er det deg om to år. Man vet aldri. 

Når jeg tar et skritt fra hendelsene, ser jeg mer klart men samtidig ikke. Jeg hadde sikkert kastet et blikk eller to vist noen ble ført inn i en ambulanse. Jeg hadde syntes stakkars på personen.. kanskje nettopp fordi jeg har vært i situasjoen selv? Men det blir noe helt annet når akkurat du er situasjonen. Man tenker ikke klart. Man er forbanna på alt og alle rundt seg, særlig verden generelt. Hva vet de? Hva vet de om hvilket hælvette livet mitt er? Dere kan se, peke og le så mye dere vil, men dere aner ingenting. Ingen verdens ting om hva som skjer inni meg. Selv om jeg smiler, gråter sjelen min. Selv om jeg ler, skriker mitt indre. 

Hva glor dere på? Et stakkars sinn som ikke eier kontroll? Som ikke vet forskjellen på opp og ned? Jeg vet det kommer fordommer, jeg vet det.
Hva faen glor dere på? Snu dere – jeg er ikke et sirkusdyr.

Jeg vil ikke ha oppmerksomhet. Vær så snill. Gå videre – lat som dere aldri så meg, det prøver jeg.

– happypain

8 kommentarer om “Sirkusdyr

 1. Du vakreste jenten, du aner ikke hvor sterk du er. Jeg vet du kan vinne denne kampen, så lenge du holder ut. Jeg skjønner virkelig at det er vanskelig, alt sammen, men jeg vet du en dag vil stå stolt igjen etter en vunnet kamp. Du kan klare alt, jenta mi, så aldri gi deg. Er her, ALLTID. Jeg er så utrolig glad i deg at jeg ikke har ord for det, og det hadde bare ikke gått uten deg. Du er så VIKTIG, VERDIFULL, UNIK, UERSTATTELIG, og du trengs så sårt i verden. Kjemp med alt du har, vennen, aldri gi opp kampen.
  <3<3<3<3

  Liker

 2. Å, du er så sterk. Fordommer er noe fordømt dritt, skjlnner at det er vanskelig. Skulle ønske jeg kunne ha fjernet alle stirrende blikk fra deg…. Det er så vondt å få blikk.
  Jeg er kjempeglad i deg, respekterer styrken du viser ved å fortsette å kjempe enda alt ser svart ut.
  Tenker masse på deg, kjære venn ❤
  Stå på!

  Liker

 3. Mie:
  Hjertelig tusen takk jenta mii ❤ dine ord varmer så godt i hjertet mitt, og sprer seg utover kroppen og gjør hverdagen min litt verdig.
  Jeg vil alltid være her for deg – ikke nøl med å ta kontakt!! kjempe glad i deg vennen, håper du kjenner det ❤

  Liker

 4. Nea Milly Ging:
  Takk søte og fantastiske deg ❤ Du støtter meg alltid – og jeg vil alltid støtte deg!! ❤ Tenker masse masse på deg og, håper du kjenner det innerst i hjertet mitt! Stå på, jeg er her uansett, om det så er random. <3<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s