Mitt lille indre juleønske har blitt oppfylt

Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så liker jeg ikke julen så godt. Og derfor ingen ønskeliste fra min side. 
Men i år ønsket jeg meg en ting. Skrev det ikke ned på en liste. Men skrev det opp i hodet mitt.
Idag fikk jeg ønsket mitt oppfylt –
Jeg fikk endelig av den hælvettes gipsen!! Det var en god følelse. Jeg har gått nesten konstant på krykker det siste året. Med noen uker eller månede med pause. 
Brudde var riktignok ikke grodd helt. Men det var tegn på at det skulle gro. Så legen sa at gips ikke var noe vits mer. Vist det skal gro gjør det, det. Uansett. Jeg har flere brudd i begge føtter som ikke har grodd. Det smerter, men ikke så mye at det stopper meg. 
Så nå har jeg satt krykkene langt inni et skap, og gleder meg faktisk til jeg kan gå. Jeg gleder meg til å kunne gå ned en trapp. Jeg gleder meg til å kunne gå tur i vintermørket og kjenne snø smelte i ansiktet mitt. 
Det er rart. Helt hverdagslige ting som man tar forgitt, er faktisk ikke en selvfølge. Det har jeg forstått. 
Så null gips, null krykker. Bare en støtteskinne på hver ankel/legg. Det blir godt å kunne ha på meg akkurat det jeg selv vil, og ikke ta hensyn til gipsen. 
Jeg har tatt en bentetthetsprøve(beinskjørhet), det viser seg at jeg antagligvis har beinskjørhet. Men det er en annen sak. Akkurat nå skal jeg prøve å glede meg over den måneden jeg har uten krykker. I januar skal jeg ha en operasjon, så krykkene står klare med pigger, men akkurat nå har de ikke plass i hodet mitt.

Så nå skal jeg ta med meg et personale, kle meg godt med boblejakke, lue og gode sko og bare nyte været. 

– happypain

9 kommentarer om “Mitt lille indre juleønske har blitt oppfylt

 1. Det var godt å høre, gips er ikke noe gøy i lengden kan jeg levende forestille meg. Du, fortjener å ha det bra, jeg er glad i deg, og uansett hva du skal eller ikke skal fremover; jeg ønsker den en god uke.
  Ta kontakt med meg om hva du vil, når du vil- alltid!

  Liker

 2. Utrolig godt å høre jenta mi !! ❤ Det er så deilig å høre sånt altså !!!!!! ❤
  Jeg syntes du skal ta deg en god og lang skogstur og gjøre hva du vil og ikke tenke på noe annet !!! ❤ Er så glad på dine vegne ❤
  Men nå må du virkelig snart kontakte meg, fordi nå er alt surr i huet mitt og absolutt ingenting fungerer lengere, så jeg hadde satt veldig stor pris på om du snart kunne ringt elr bare sendt en liten melding ❤
  Jeg tenker fryktelig mye på deg om dagen !! Går ikke et sekund uten at ansiktet ditt elr navnet ditt er der ❤
  Jeg savner deg så mye at du ikke aner !! ❤
  Jeg er kjempeglad i deg jenta mi og du fortjener alt godt i denne verdenen !!! ❤
  Take care and be strong vennen ;* ❤

  Liker

 3. Så bra,du har fått en gave å ett ønske oppfylt før jul.:)
  Slipper krykker,å kan snart springe i trappene.hehe bra det!
  Det ordner seg for snille jenter.klem ifra meg også.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s