tabulagt

Dette har jeg skrevet om en del ganger, men gjør det en siste gang. 
I det siste har jeg fått en del tilbakemeldinger om at jeg er «oppmerksomhets kåt».  
Personelig bryr det meg veldig lite. Men samtidig blir jeg så grenseløst irritert. 
Jeg leser veldig mange lignende blogger hver dag. Så jeg vet hvor mye dritt folk kan komme med. Jeg klarer ikke helt sette meg inn i hva folk får ut av å kjefte på andre fordi de har mot nok til å formidle hvordan de har det. For meg blir det rett og slett patetisk. Vist man ikke liker det man leser, kan man lett trykke på det røde krysset opp i hjørnet.

Denne bloggen har hjulpet meg masse. Jeg får ut mange følelser, tanker og andre viktige ting. Jeg har blitt kjent med masse folk som sprer godhet og håp. Som sliter selv , vet hvordan det er når livet går i mot en.
Psykisk helse blant ungdom er nok tabulagt fra før av. Det siste vi trenger er at noen sitter bak en pc-skjerm og forteller hvordan vi skal føle oss. Og som ser ned på oss, enda de ikke har et snev av peiling på hva vi går igjennom.

Så for min del – sleng så mye dritt du vil til meg. Det beviser kun at du ikke vet hva ordentlig psykisk smerte er.Og det skal du faktisk være glad for(!).Og som jeg pleier å si: kanskje, bare kanskje er det deg om 2 år. Ingen vet.
Men hverdagen til en som har det tungt, blir ihvertfall ikke noe bedre av at personen ikke skal kunne formidle hva som smerter. Hva hadde du gjort vist du ble satt i et bur, uten mulighet til å tro, mene eller føle? 

Men det må også sies at jeg får aller mest varme og gode kommentarer. Jeg skal absolutt ikke klage! Men jeg syntes det er viktig å få det frem i lyset alikevel. Ikke stopp et menneske som vil utfordre seg selv, som vil prøve nye måter å takle ting på, som kanskje har gått langt over sin grense allerede. Ord. Bittesmå ord. Kan bety alt.

– happypain

16 kommentarer om “tabulagt

 1. En venn som deg er jeg glad i.
  Ja, du er bare jenta mi.
  Selv om vi lite snakker med hverandre nå.
  Skal vår vennesang ingen adnre få.
  Du er så utrolig vakker gode venn.
  Enten du skriver med tast eller penn.
  Jeg er lei meg for at du har det så vondt.
  Og blogger om både tabu, smerte og ond.
  Uansett, hvordan du har det nå.
  Er det best, som veldig få!
  Kjempeglad i deg, og tenker på deg jo lengre tid det tar uten at jeg hører fra deg:( Klem.

  Liker

 2. Jeg fikk noen skikkelig frekke kommentarer ang bloggen min der jeg har stått frem med problemene mine. Fikk beskjed om at jeg var svak og ubetydelig. At jeg måtte ta meg sammen å se å bli frisk…
  Vet ikke om du husker det, men vi sendte masse eposter med hverandre, du hjalp meg virkelig.. ❤

  Liker

 3. Uff da! Jeg har fått slike komentarer selv en gang..
  Jeg leste nylig på en blogg der det var skrevet et innlegg som rakket ned på psykisk syke og folk med angst, blir så sint, det er virkelig bare stygt! Da vet de virkelig ikke noe om hvordan det er å sitte med smerten inni seg, de kan skrive dritt og komentere stygge komentarer, men så fort vi skriver hvordan vi har det er vi oppmerksomhetssyke,det er virkelig helt feil. Så jeg håper virkelig du hever deg over de stygge komentarene, for de er ikke verdt tiden din! Du er sterk som pokker og de som ikke ser det har null erfaring med hva du går igjennom! Stå på, heier på deg vet du!<3

  Liker

 4. Hei.
  Jeg leste bloggen din nærmest hver dag før, og fikk panikk om du ikke skrev på 2-3 dager. Men så sluttet du å skrive en stund, så jeg sluttet å lese. Men nå har jeg endelig kommet på bloggnavnet igjen, og gud som jeg har savnet å lese! Vi mailet med hverandre litt før, husker jeg.
  Jeg ser virkelig opp til deg. Du er ei sterk jente, som kan klare det mest, bare du vil. Jeg har fått inspirasjon til å bruke blogg som en terapi, og jeg gjør det selv nå. Inspirasjonen kom selvfølgelig fra deg.
  Du er en inspirasjon og et forbilde for mange, det jeg sikker på!

  Liker

 5. Jeg skjønner ikke hva det store problemet er! Mennesker skriver blogg om sitt sex liv, sminken de bruker eller den fysiske sykdommen de har.. Hvorfor skal man ikke få lov å være ærlig om sine psykiske problemer..? Jeg har masse hjelp av å skrive blogg, og det er jeg sikker på at veldig mange andre også har! Men samtidig har jeg utrolig stor hjelp av å lese de andre som tørr å skrive om sine psykiske problemer. Det gjør så man ikke føler seg så alene, og at det kan bli bedre. Jeg føler det blir en stor hjelp for både deg selv og andre.
  Men det er så ekstremt mange folk som bare sprer dritt uansett hvor de kommer..! Sånne folk har jeg virkelig ingenting igjen for…
  Jeg er fla for at du får så mye hjelp av å skrive bloggen, og det skal du bare fortsette med ❤

  Liker

 6. Du burde ikke bry deg om det dritet de andre skriver, for jeg tviler på at de vet hvordan det vil si og være psykisk syk så lenge de driver på sånn! Det er utrolig barnslig, men jeg syntes du gjør det riktig og skrive ut det du føler og hvordan du har det på en blogg. jeg vet hvordan det der er og jeg var bare syk i litt over 8. mnd, og jeg vet hvordan det er, men jeg ble frisk, så stå på, du kan komme deg gjennom dette! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s