det snør i hælvette

Bokstavelig talt.
Det er ikke noe liv å være stengt inne. Men den triste sannhet – jeg har ikke noe liv på utsiden heller.
Jeg har ikke noe liv.
Jeg vil ut. Jeg vil ikke være her. Jeg har ikke noe liv.  

 – happypain

12 kommentarer om “det snør i hælvette

 1. Uff, føler det samme av og til.. At jeg ikke har noe liv, jeg har jo det.. Men så likevell føles det ikke som om jeg lever for noe, ønsker deg alt godt.. Du betyr masse, du har mange mennesker som heier på deg og vil se deg frisk, mange som gleder seg til dagen da du ikke lenger er stengt inne.. Du betyr så mye, selv om du kanskje ikke føler det selv. :/<3

  Liker

 2. Åååh, uff kjære deg!! Føler med deg. Du husker kanskje min forrige kommentar? Jeg kan nå si at jeg skjønner mye bedere hvordan du har det. Jeg har selv nylig blitt voldtatt men sa fra til psykologen min med en gang.
  Jeg vet ikke hvor likt jeg vil si det var for dette var utrolig nok av kjæresten min. Jeg hadde hatt sex med han en gang før, men denne gangen ville jeg ikke… Han holdt meg fast og jeg fikk ikke puste… Jeg har fortsatt kvelemerker på halsen.
  Jeg har det helt jævlig nå… Tror nok det blir enda verre senere, tror ikke det ennå har gått opp for meg hva som har skjedd.
  Jeg kjemper for deg og vil deg alt vel!! ❤

  Liker

 3. Åå.. 😦 Er så vondt at du har det sånn, det er så urettferdig! Om jeg kunne, ville jeg «tatt» smerten din, selv om det hadde innebært dobbelt opp for meg selv.. Du fortjener så mye, mye bedre enn dette, som den fantastiske, nydelige personen du er! ❤
  Selv om du kanskje ikke ser det selv, ER du utrolig sterk! Jeg er imponert over at det går an å ha en slik styrke, du er så fantastisk god. ❤ Til tross for alt du har vært igjennom, er du her fremdeles, og det er jeg så glad for at du ikke aner. Uten deg vile det blitt et stort, svart hull – noe som manglet, for du betyr virkelig veldig mye for meg. ❤
  Jeg forstår veldig godt at du egentlig bare vil gi opp, men jeg håper over alt annet at du ikke gjør det. Jeg vet du kan klare dette, jeg VET det, og jeg har troa på deg. Uansett hva som skjer vil jeg være her for deg, ikke glem det.. ❤

  Liker

 4. Agb:
  Skjønner godt hva du mener.
  Tusen hjertelig for fine ord. Det betyr masse masse.
  Trist å høre at du også føler det noen ganger. Det er vondt. Veldig vondt.
  Ta godt vare på deg selv! jeg er her, uansett ❤

  Liker

 5. Emilie:
  Kjære Emilie.
  Forferdelig trist å høre hva som har skjedd. Og ja, jeg husker den forrige kommentaren din, veldig godt!
  Jeg synes det er flott at du sa ifra til psykologen din med en gang. Det kan nok veldig godt hende at du har rett – at det kanskje ikke har gått ordentlig opp for deg ennå.
  Jeg håper av hele mitt hjerte at ting ordner seg for deg. Men det er en lang vei å gå, virkelig. Men jeg vil alltid være her vist det er noe, ikke glem det. Huk tak i meg vist du trenger meg.
  Jeg skal kjempe for deg og, voldtektsforbrytere skal ikke ødelegge oss mer enn dem allerede har gjort!!!
  sterke og fantastiske deg ❤

  Liker

 6. Hedda:
  Tusen takk hedda ❤ jeg håper at snart, veldig snart, skal jeg få gi deg en ekte klem igjen!! men imens for jeg gi deg masse masse luftklemmer! håper de varmer opp den ellers så kalde og utrivelige dagen ❤

  Liker

 7. hardchallenge:
  Hjertelig tuuusen takk for den fine og støttende kommentaren «hardchallenge». Jeg glemmer ikke dagen jeg så deg første gangen. Så ung, med så mye smerter.
  Du er helt utrolig sterk vennen min – jeg vet du ikke tror det, men det er du. Jeg så det i øyene dine. Så mye smerte, men så mye styrke. Vist du hadde vært svak, hadde du ikke vært her nå. Jeg er så utrolig glad for at du lever – vist du blir borte, vil jeg aldri bli den samme. Jeg sier det ikke for å presse, men for at det er sant. Du betyr så ufattelig mye for meg.
  ta så godt vare på deg selv som du klarer, lov meg det!! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s