220112

Det finnes hjelp, det finnes håp. Det sier alle. Og jeg har virkelig strekt meg etter det. Men når ting er som verst klarer jeg ikke se det. Sånn er det nå. 
Det er så utrolig masse press. Det skal være skolemøte på tirsdag. Men jeg føler meg ikke klar i det hele tatt. Faktisk så er det like før jeg slutter. Formen min er ikke sterk nok. Jeg klarer ikke fungere her i livet. Jeg aner ikke hvordan jeg skal forklare det til folk rundt meg som skal være de som skal hjelpe meg. Jeg har mest lyst til å backe ut av hele livet. Livet er ikke noe jeg takler uansett.
Alt går til hælvette. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller si. Ord blir så fattige. Det er like før jeg sier opp livet. Gir vekk plassen på institusjonen, skoleplassen.. alt liksom.
Jeg sier så kjekt » jeg er klar for å samarbeide» hver gang noen spør. Men innerst inne er jeg ikke klar i det hele tatt. Men jeg klarer ikke å si det. Ting er så utrolig vondt. Smerten på innsiden raserer meg innvendig. Selv om ingen legger merke til det – ødelegges jeg mer og mer for hver dag som går. 


– happypain

14 kommentarer om “220112

 1. Jeg vet så utrolig godt hva du mener. Jeg klarer aldri å si hvordan jeg egentlig føler meg, fordi det er så vondt, fordi det er så vanskelig. Fordi jeg av en eller merkelig grunn vil virke sterkere enn det jeg er, og jeg er redd for at folk skal overreagere helt om de får vite ting.
  Så noen ganger må jeg bare ta en pause fra livet. Jeg skulle bare ønske jeg kunne ta en virkelig lang en, og ikke en som bare varer i en dag eller to…
  Men uansett, så er poenget at jeg vet hva du mener, og det er ille å ha det slik. Jeg håper det blir bedre igjen.

  Liker

 2. Jeg skjønner deg, så inderlig godt, så vit at du ikke er alene, fineste deg. Og vær så snill, ikke gi opp, aldri gi opp, for du trengs så sårt her – erfaringene, opplevelsene dine og ærligheten din er så viktige og de trengs her i verden, kjære. Du er så fantastisk, vennen, du er så god og så ufattelig herlig, og du fortjener kun det beste i verden, så kjemp for det, vakre.
  Er her, alltid, uansett. Glad i deg ❤ Sender over tusenvis av gode tanker og klemmer i samme slengen ❤

  Liker

 3. skjønner hva du mener.. men det gjelder ikke å gi opp! Ikke gi opp for alt i verden. Ingenting er sterkt nok til å bryte deg ned om du bare står opp og kjemper i mot.
  Håper du takler det!

  Liker

 4. Søte deg .. Jeg er så fryktelig dårlig på å formulere ord, men jeg har sterk tro på at dette klarer du! Du har klart deg igjennom en lang stund, du er sterk! Du har vel hørt en av de dumme sitatene ; » Etter regnet kommer det alltid en reinbue » , eller noe . Jeg har så tro på deg, så sterkt og fyldig.
  Jeg har vært fryktelig dårlig på å kommentere når jeg er innom. Men jeg er fast leser av bloggen din og er nesten innom hver dag. Noen ganger flere ganger. Kanskje bare for å se om du enda lever.. Om hvordan du har det.. Det er nesten som om jeg er blitt glad i deg.
  Varme, lange og gode klemmer fra meg! ❤

  Liker

 5. Kjære, kjære, kjære deg. Tårene mine renner. Du må ikke gi opp, du må ikke. Vær så snill, jeg er så utrolig, ufattelig, sinnsykt glad i deg, jeg klarer ikke miste deg. Ikke få dårlig samvittighet, det er ikke meningen, men jeg vet ikke hva annet jeg skal si. Om du gir opp, følger jeg etter deg inn i døden. Og det mener jeg. Jeg vet hvor forjævlig, grusomt vondt det er, jeg har det på samme måte. Du vet ikke hva du betyr for meg, du vet ikke hvor mange ganger jeg har lest den siste mailen fra deg, om og om igjen for å la være å gi opp. Det er det siste som holder meg oppe.
  Du er så sterk, du er den aller, aller, aller sterkeste personen jeg vet om. Jeg beundrer deg så utrolig mye, jeg ser masse opp til deg. Jeg skulle ønske, av alt jeg har og hele mitt hjerte at jeg kunne tatt vekk smertene dine, jeg kunne doblet opp mine egne. Dessverre går nok ikke det, men om du trenger meg, kjære deg, så ring. Vær så snill, ring meg så fort det er noe. Jeg mener det virkelig, jeg er her hele, hele, hele, hele tiden. Du er alltid i tankene mine.
  Jeg kjenner den sinnsyke trangen til å klemme deg nå, holde rundt deg.
  Jeg har tegnet en sommerfugl på min høyre pulsåre, den har jeg kalt opp etter deg. Den skal jeg aldri drepe, den skal ikke dø. _DU_ skal ikke dø, ikke enda. Du fortjener å leve. Du fortjener et liv uten smerter og helvete, du fortjener å ha det bra. Om jeg dreper sommerfuglen på pulsåren min, dør jeg med den. Jeg følger etter deg. Det er fælt av meg å si det til deg, spesielt nå. Unnskyld. Jeg er bare så glad i deg, og jeg takler ikke tankene på om du skulle forsvunnet.
  Jeg ønske jeg var kristen nå, for da kunne jeg bedt Gud om å passe på deg, dessverre er jeg ikke kristen og kommer aldri til å bli det heller, så jeg får nøye meg med å sende deg masse, masse varme klemmer og tanker.
  Jeg håper vi kan møtes igjen veldig, veldig snart.
  Nå virker jeg sikkert som en gal, desperat stalker. Kanskje jeg er det, men jeg bryr meg bare veldig mye om deg og håper at du får det bedre snart. VELDIG snart.
  Ord blir så fattige, hvertfall i denne sammenhengen. De betyr ingenting, nesten. Altså ikke misforstå, jeg mener hvert eneste ord. Beklager at jeg suger til å ordlegge meg.
  Oi, dette ble litt lang kommentar.
  ♥♥♥♥

  Liker

 6. Søteste deg!<3 Du kan klare dette, jeg har så god tro på deg! Du er et fantastisk menneske, som mer enn noe annet fortjener å ha det bra her i livet. Du er så sterk, og jeg beundrer deg virkelig!Det finnes ikke ord for hvor mye du er verdt, du er unik, du er spesiell, aldri glem det!<3

  Liker

 7. Liam:
  Veldig trist å høre hvordan du har det. Jeg tror alle mennesker er utstyrt med en slags innstilling at vi ikke trenger hjelp, at vi skal klare det selv. Eller virke sterkere.
  Det hadde vært helt fantastisk deilig vist livet hadde en pauseknapp. Vist vi selv kunne bestemme når vi hadde hatt en lang nok pause. Virkelig..
  Tusen takk for fine ord liam, de skal jeg ta godt vare på ❤
  Jeg sender masse masse varme klemmer til deg, ønsker deg masse lykke til.

  Liker

 8. Sunnivaa:
  Jeg synes du ordlegger deg fint jeg, virkelig!
  Veldig koselig at du la igjen en kommentar, snille du! Jeg blir rørt av det du skriver, og det inspirerer meg til å forsette å blogge. Husk at jeg er her vist det er noe.
  Masse masse varme tanker og klemmer til deg og <3333333333333333333

  Liker

 9. Hedda:
  Å kjære du ❤ dine ord betyr så utrolig mye for meg. For ja, jeg er blitt kjempe glad i deg og. Virkelig.
  Jeg tenker på deg hver dag, og er livredd for at du plutselig er borte. Så det er alltid like deilig å høre fra deg. Det er det.
  Jeg håper også at vi snart møtes igjen – for det virker som en evighet siden vi så hverandre. Jeg vil så gjerne gi deg en lang klem igjen, fortelle hvor fantastisk du er og hvor mye du betyr for verden, og ikke minst meg. For du er mer betydningsfull enn du tror. Du har vært igjennom mye dritt som du ikke fortjener, livet har virkelig satt deg på prøve. Men jeg har troen på deg. Det har jeg. Og som sagt; jeg er her for deg, uansett.
  Det med sommerfuglen var helt fantastisk å lese, jeg skal tegne en jeg og. Og den skal jeg oppkalle etter deg.
  Prøv å stå på så godt du kan hedda – jeg skulle ønske jeg kunne gi deg de i virkeligheten – men sender masse masse masse masse masse masse varme klemmer til deg ❤ du har en plass i hjertet mitt, ikke glem det. Uten deg blir det et stort svart hull.
  Stay strong – sammen må vi klare dette. <3<3<3<3

  Liker

 10. strongenough:
  Tusen takk vennen. Dine ord varmer godt.
  Ord blir fattige når jeg skal forklare hvor fantastisk du er. Men det er du virkelig. Du støtter alle andre, når du har det som et hælvette selv. Du er sterk, mye sterkere enn du tror,
  Masse klemmer til deg ❤

  Liker

 11. Just Me:
  Bare hyggelig kjære deg! så uendelig bra og høre at du finner litt hjelp i bloggen min. Det varmer godt. Og inspirerer meg til å forsette å blogge om mitt liv. Ta så godt vare på deg selv som du klarer ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s