just a girl

Som prøver å få en plass i livet. Som står bakerst i køen. Bak henne hvisker døden henne i øret. Hun ser fremfor seg. Køen er helt uendelig. Hun står bakerst. Helt bakerst. Hun snur seg, døden strekker ut sin kalde og likbleke hånd. Forsiktig strekker hun hånden ut, til dødens faste grep.
Frihet, evig hvile, smertefri, godtatt, alle disse ordene som forsiktig men bestemt kommer ut av dødens kalde munn. Som spikrer seg fast i underbevissheten hennes.  Hun kjemper ikke imot, en kald bris kjennes i pannen hennes. Hun lukker øyene, hun svever.

– happypain

7 kommentarer om “just a girl

 1. Okei, du skriver sykt bra. Jeg fikk seriøst frysninger når jeg leste, jeg tuller ikke.
  Forresten, sommerfuglen lever fortsatt. Jeg har faktisk ikke skadet meg selv siden igår tidlig, og det er lenge i forhold til hva jeg bruker å gjøre. Jeg er litt stolt, men trangen er for stor til at jeg klarer stort lenger uten, så om jeg er så mye stolt stort lenger, tviler jeg på.
  Du har vært i tankene mine i hele dag, som alle andre dager.
  <3<3

  Liker

 2. Hedda:
  Tusen takk hedda.
  Må si det er utrolig godt å høre fra deg. Jeg er kjempe glad for at du har klart deg så lenge – men du må vite, jeg blir ikke skuffet vist du skulle skade deg. Misforstå meg rett, selvfølgelig vil jeg ikke at du skal skade deg selv. Men uansett hva du gjør, så er jeg stolt av deg. Du er sterk som bare f! ❤
  Du er i tankene mine hele tiden og, det skal du vite. <3<3

  Liker

 3. Utrolig bra skrevet. Men i en kø kommer alltid noen bak deg igjen, og framfor deg minsker det. De som kommer bak deg er alle som akkurat har begynt livet. Hold lenken stødig, ikke mist noen. Du står i kø for en ting, nemlig livet. Og det er gode grunner til å vente på det.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s