skole nerver

Igår hadde jeg skolemøte. Jeg hater alt som ender med «møte». Forventningene er så store. Og det ender nesten alltid med at jeg sier at ting går mye bedre enn det egentlig gjør. Men det skal sies at møte gikk mye bedre enn forventet. Jeg fikk beskjed at jeg skulle snakke med en lærer som jeg ikke har noe godt forhold til i det hele tatt. Men 10 kg ble lettet fra skuldrene mine da han læreren var sjuk og en annen deltok i møtet istedet. 

Ting har vært ekstra vanskelig i det siste. Og skole har ikke vært noe alternativ. Så jeg har trappet en del ned. Har tre fag. Norsk, matte og engelsk. Har fem timer på tirsdag, to på torsdag, og fem på fredag. Så jeg har fri på mandag og onsdag. Jeg håper det kan være med å bygge opp litt motivasjon og styrke. For meg virker skole helt uoverkommelig akkurat nå. Men alle rundt meg mener det vil være bra for meg å komme igang med skole igjen, så får jeg vel bare høre på de. Ikke at jeg har så veldig mye jeg skulle si, over mitt eget liv lenger.   

Det var tøft møte på skolekamerater igjen. Jeg hadde selvfølgelig møte i storfriminutte, og fikk en hel sekk med spørsmål. Det er en liten skole, der et skoleår går over to.. Så det er kun 70 elever. Litt rart, den forrige skolen min hadde 900. Men er faktisk ganske godt noen ganger. Alle kjenner alle. Men selvfølgelig får det ryktene til å gå. Jeg har allerede fått høre noen rykter fra den eneste jenta i klassen min. Det værste er, at det meste er sant. Så det blir ikke uten bekymringer jeg møter på skolen imorgen. Det er heldigvis bare de to siste timene. Så kanskje jeg slipper alle spørsmålene til nysjerrige jenter, og slitsomme gutter. Det er lov å håpe ihvertfall. 

– happypain

7 kommentarer om “skole nerver

 1. Duu, rykter det dritt. Du skal bare heve deg over det, jeg vet det kan være vanskelig, men du er sterk. Tenkt på deg idag, ikke at det var noe nytt egentlig. Håper det gikk bra på skolen isted. Ble forresten litt glad inni meg når jeg leste at møtet ditt gikk fint!
  Sender mangemangemange klemmer til deg, jeg er veldig glad i deg – men det vet du.
  <3<3<3

  Liker

 2. Heisan HP:=)
  Har lest gjennom bloggen din og må si at jeg ble imponert, masse flotte dikt og sterke historier .
  Du skriver veldig bra og jeg kan kjenne på smerten din når jeg leser.
  Fortsett og dele tankene dine med oss her ute, jeg vil gjerne høre mer……
  Det ligger en utrolig styrke i det og kunne skrive om det «vonde».
  Stå på, jeg heier på deg og livet.
  Stor klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s