Nytt symbol på min smerte

For en stund siden skrev jeg et innlegg hvor jeg hadde tatt en piercing for å ha et symbol på forsettelsen på min kamp. Den piercingen betyr mye for meg den dag idag. Idag tok jeg ny. En industrial piercing. 
Den betyr allerede mye for meg.  
Denne skal symbolisere hvor vond psykisk smerte er. Stangen kommer til å være et symbol på hvor lang kampen mellom psyk og «frisk»(les; fungerende i samfunnet) er. Jeg er forsatt på den øverste kulen på øret, på den psyke siden.


(litt hoven og vond. Men er fornøyd!)

Jeg skal ikke juge. Det var vondt. Men absolutt verdt det. Jeg spurte piercingduden om hvor de fleste synes det var vondest å ta piercing. Å han sa at de fleste syntes intim, nippel og ørebrusk er værst.
Jeg tror grunnen til at dette var ekstra vondt er at brusken i øret er ganske hardt å komme igjennom, så pierceren må virkelig ta i for å komme igjennom. Stikket tar også lengre tid i brusken enn andre steder i kroppen.Det var ihvertfall mye vondere enn navel og tragus piercingene jeg har tatt før. (Kroppen min frastøtet tragus piercingen, så måtte fjerne den etter noen månender 😦 ). Så jeg krysser fingrene for at denne skal få bli. 
 

– happypain 

21 kommentarer om “Nytt symbol på min smerte

 1. Vel og bra med fokus på å ikke gi opp. Men, vil ikke slike ting minne deg ekstra mye på smerten og gjøre det enda litt fanskelige å fokusere på andre ting?
  Jeg vet ikke jeg, men jeg tenker at slike ting gjør at man får enda mer til vane å fokusere på at man har det vanskelig, når man lager ting som skal symbolisere noe som vil minne man på det, selv om det kanskje ikke er det som er hensikten.
  Uansett, jeg vil du skal vite at jeg støtter deg fult ut. Og jeg savner kontakten med deg, men en gang blir det vel igjen det også. Jeg forstår veldig godt hvorfor ting er som de er blitt, og jeg gir deg all verdens tid. Husk, du er ikke alene, og det er ingen skam å spørre om hjelp om du vil snakke med meg ❤

  Liker

 2. …:
  Hei andreas ❤
  Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Og jeg tenkte på det før jeg tok den. Men jeg tror det blir mest positivt ut av det. Det har jeg ihvertfall erfart med de andre 🙂
  Må si at jeg savner den tette kontakten vi hadde jeg og, men du skal vite at jeg er her for deg. Det vil jeg alltid være, selv om det kanskje virker som jeg vekk. Men det er jeg ikke. Du betyr forsatt masse masse masse masse masse for meg! ❤

  Liker

 3. Åå, det var en utrolig fin baktanke for den piercingen, jeg kunne aldri tenkt ut noe sånt selv.
  Og du! Du er best og fortjener best. Skulle ønske du så det selv, kjære deg. Off topic, måtte bare si det.
  Tenker på deg, som alltid.
  <3<3

  Liker

 4. Så fin betydning på piercingen 🙂
  Selv om du nå er på den «psyke» delen, som du kaller det, så er jeg sikker på at du en dag kommer til den «friske». En dag om gangen.. 🙂
  Slike stenger er forøvig så stilige, kunne ha tenkt meg en selv!

  Liker

 5. Jeg har også piercing der, jeg elsker den ! men jeg syntes ikke den var noe vond da:) Men jeg fikk beskjed om det samme at der oppe var en av de verste stedene man kan ta, for man må igjennom to punkter !! Jeg synes den er drit kul! Så kjempe fint valg ❤ Du kledde den ❤

  Liker

 6. elsker den piercingen der! 🙂
  tok en slik selv for 4 måneder siden, men sliter veldig med «utvekster» eller «kuler». hadde du slike i begynnelsen? vet du om hvordan man får fjernet dem? 🙂

  Liker

 7. meg:
  Hei.
  Jeg har slitt/sliter med akkurat det samme. Har hatt det flere ganger før og eneste kuren er å kjøpe en krem. Husker ikke hva den heter, så når jeg får det så går jeg innom piercingstudioet og spør han som tok den. Når jeg bruker den så blir det borte 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s