zzzZZZZzzz..

Jeg er på skolen. Har backa ut av timen. Orket ikke være i der. Ligger på biblioteket. 
Jeg skjønte med en gang at full skoledag ble for tøft. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Er snart storefri, da pleier det å renne inn elever.
Jeg er sliten. Så utrolig sliten. Denne dagen så veldig tøff ut. Først fikk jeg vite at det var behandlingsmøte, psykologtime, DBT( en form for gruppeterapi) og familiesamtale – og selvfølgelig full skoledag. 
Men heldigvis fikk jeg vite at jeg slapp å være med på behandlingsmøte ( vist jeg bare lest igjennom rapporten, og kom med noen mål). Så fikk jeg vite at familiesamtalen bare var med mamma og pappa, så slapp det og. Så nå er det bare å komme seg igjennom skoledagen. Så er det DBT og psykologtime. 
Jeg har nesten ikke sovet i natt. Og det gjør meg ikke akkurat mindre sliten.

 

– happypain 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s