030212

Jeg har vært innlagt noen dager (frivillig) for å slappe av litt, og ta det helt med ro. Så jeg har holdt meg unna internett, mobil og den sosiale verden der ute. Nå er jeg tilbake igjen. Og det er godt å ha bloggen tilbake. Selv om det bare har gått noen dager, merker jeg hvor mye bloggen betyr for meg. 

Jeg skal prøve å gjøre så lite som mulig i helgen. Slappe av. Batteriene mine har ikke så lang levetid lenger.  
Føler meg som en veldig gammel telefon, som trenger å lades mer enn den kan brukes.


weheartit//

– happypain

9 kommentarer om “030212

 1. Håper du har det så greit du kan ha det, jenta mi, virkelig, det er det største ønsket mitt akkurat nå. ❤ Du fortjener ikke det du går igjennom, ikke i det hele tatt. Om jeg kunne, ville jeg tatt smerten din for deg, selv om det hadde innebært at det ble dobbelt opp for meg. Heller meg enn deg.
  Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; du betyr så mye for meg, og jeg er blitt så veldig, veldig glad i deg. ❤ Styrken din er en stor inspirasjon for meg, det er flere ganger jeg har stått med kniven i hånden men lagt den fra meg igjen, på grunn av deg. "Kan 'happypain', kan jeg"
  Du er i tankene mine, vennen.. ❤

  Liker

 2. Bra at du er en plass hvor det er trygt og du får hvilt deg litt, du er så sterk ❤ stå på! Forresten utrolig bra det du sa om en gammal telefon, veldig sant. Veit hvordan det er orker ikke å gå på beina omtrent.
  Gla i deg<3
  STOR KLEM fra Exhausted, S, Lion ja you know who 😛

  Liker

 3. Jeg vet akkurat hvordan det er. Har selv hatt noen dager på lukked avdeling og det er utrolig hvor godt det er. Selv bare et par dager kan gjøre ting litt klarere og tryggere 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s